DV2025 Sohbet Odası
-
@Metehan-Wayne Abin seni götüremez maalesef ,Ancak 5 yılını doldurduktan sonra ABD vatandaşı olup “ Aile birleşimi “ yapması gerekiyor bir avukatla beraber , Süreci profesyonel bir şekilde ilerleyen her vatandaş Ailesini bu şekilde yanına alabiliyor .
-
@ayvalik10 ben eşimden ayrıldım diyelim ki bana çıktı 18 yaşındaki oğlum benimle gelemez mi yani çocukların gelebilmesi için illaki evlilik mi gerekiyor?
-
Herkese iyi akşamlar. Masaüstü bilgisayarımı sattım. Fakat monitörüm duruyor. Samsung LF27T350FHRXUF model 27 inç , 75 hz, amd freesync özellikli kaliteli bir monitör. Samsung kalitesini hissettiriyor. Fiyat 3500 tl garantisi devam ediyor. Faturası mevcut. Dileyen varsa özelden yazabilir :)
-
aaa araya reklam girdi...
-
@efes22 günaydın hayır işte boşanan kişilerin çocukları için hangi ebeveyn ile gelecekse diğer ebeveynden izin kağıdı alınması gerekiyor. Baba - oğul ile gidecekse anneden izin kağıdı alınması gerekiyor. Anne - oğul gidecekse babadan izin kağıdı alınması gerekiyor.
-
@ayvalik10 18 yaşında demiş yinede bir izin kağıdı gerekirmi
-
@Murat-4 Amerika da 21 yaş reşit sayılıyor. 16 yaş ehliyet alabiliyorsun ancak içki - sigara alamazsın. Burada çekiliş babaya çıkarsa yazıyoruz.
-
@SUAT-GUNAY Aynen hocam siz hikayeyi anlatınca direkt filmdeki sahne canlandı gözümde zaten. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@SUAT-GUNAY Vay Suat Günay abi, DV2023 sohbet odasında yazılarını okurdum en son. Bende çok fazla giremiyorum artık foruma belki ondan göremedim ama seni yeniden buralarda görmek güzel :)
-
Arkadaşlar merhaba ben beyaz bir fonda çekildim ama kadrajın arkasında ufak bir gölge var başvuruda sorun olur mu sizce background nasıl düzeltebiliriim
-
@bhdrergvn eyvallah hocam. ben de yokum, çok ama çok nadir giriyorum. selamlar
-
Bu akşam bende başvuruyu artık yapmayı düşünüyorum. İnanılmaz bir isteksizlik var, uğraşasım bile yok, eskiden ne heyecanla beklerdim ne heyecanla doldururdum.. yinede 10 dakikalık iş için yapmamazlık etmeyeceğim, ne demiş Atatürk ben hiç bir zaman umudumu kaybetmedim diye, bende bu söze istinaden yapacağım :)
-
kaç gündür erteliyordum ama bu aksam direnip başvurdum :drum:
Yeni bir "has not been selected" geliyor -
ABD'de yine silahlı saldırı olmuş. Birçok kişi yaralanmış. Keşke şu greencard çekilişi Avrupa'nın birçok ülkesinde olsaydı. Kaçıp gitmek istediğimiz ülkede birkaç ayda bir, herhangi bir eyalette saldırı düzenlenip duruyor. Allah hayırlısıyla çekilişi kazanıp gitmemi nasip etsin. Her şeyin hayırlısı.
16 kişi ölmüş... -
@Atlantis00 En mantıklısı gidip vatandaşlığı alıp, birikim yapıp daha sonra Avrupa ya da Asya da daha yaşanılabilir bir ülkeye taşınmak.
-
-
@Atlantis00 ABD'nin de tek kötü yanı bu herhalde. Sürekli herhangi bir eyalette silahlı saldırılar olması
-
@misha90 Tek kötü yanı demeyelim ama en kötü yanı diyebiliriz.
-
@misha90 aşağıdaki linklere girince kendine göre güvenli bölge seçersin
-
Merhaba, evliler kendi başvuru yapınca forma eşlerini de ayrıca ekliyorlar öyle değil mi? Ve her eş kendi başvuru yapıp formda eşini ekleyerek şansını ikiye katlamış olabiliyor? Evli değilim de kardeşime yapıcam başvuru. Nasıl olduğunu öğrenmeye çalışıytorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum