Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • @T-C-Kubilay-Dikici bence bu bilgileri ogrenmeyi gc ciktan sonraya saklayin, gunler gecmiyor yoksa . Tecrubeyle sabittir 😁 (ben siteyi ciktiktan sonra ögrendim)

  • ⭐⭐

    Geçen rakı masasında yeni tanıştığım adam (X) ile aramda geçen sohbet. (Konuşma esnasında daha ilk kadehdeydik)
    X: İstesem ABD'ye hemen gider yerleşirim.
    S: Nasıl, E2 falan mı?
    X: Yok. Bir arkadaşım var ABD'de, istediğine GC çıkartıyormuş. Bana da dedi, "sana da çıkaralım, çok maliyeti yok. 3-4 bin USD"
    Bunu duyduktan sonra ben "aha dedim gecenin eğlencesi çıktı, makara zamanı".
    S: Aa öyle mi? Ne kadar sürüyormuş peki?
    X: Çok değil, yılbaşına orada girebilirim.
    S: Keşke daha önce olsa, Black Friday'e yetişsen.
    X: 5-6K verirsem daha öne çekilir.
    S: O zaman kaçırma, yerinde olsam hemen havaleyi yaparım ama adama güveniyorsan. Merak ettim bu arkadaşın nereden?
    X: Paterson diye bir yermiş. Çok Türk'ü almış oraya yanına. Güven problemi yok, buraya gelince birlikte yedik içtik, bizde kaldı.
    Rakıyı yudumlamıştım tam, heba oldu püskürtünce.

    O günden beri düşünüyorum. Bu ABD'deki "arkadaş" bizim Yağlıdere'den mi yoksa Kayserili mi...

    Selam gençler...


  • @ayvalik10 Teşekkürler içim rahatladı


  • başvuru notu falan olmalı ya. artık beni seçin bıktım kaç yıl oldu diye not yazmak istiyorum konsolosluğa. zaten her 2-3 haftada bir amerikan konsolosluğunun önünden geçiyorum beni içten içe mutlu eden bir hisle ama aynı zamanda buruk bir bakışla... bi sigara yakıp izliyorum bazen, uzaktan uzaktan.

    bazen orada çalışanlar, çalıştığım iş yerine geliyorlar. bir kaç kere sohbet muhabbet edip kaynaşma girişiminde bulundum ama inanılmaz soğuk yaptılar. ben de ısrarcı olmadım. eğer olsaydı sistemi içten çökertecektim, kısmet değilmiş :face_with_tears_of_joy:


  • @katafalk2 Hocam beni yanlış anlama ama kazanma ihtimalinin çok düşük olduğu bir çekilişe niyetlenip ardından kazandıktan sonra süreci ilerletmemek nasıl bir düşünce yapısıydı çözemedim..


  • @SUAT-GUNAY çok güldüm 😁😁😁


  • Sakin Sakin Çok Sakin Buralar :)


  • @SUAT-GUNAY As. Allahtan washington köprüsünü de senin üzerine yapalım dememiş o arkadaş :beaming_face_with_smiling_eyes:


  • Merhabalar, abim 20 yaşında ve GC başvurusunda bulundu. Ben 17 yaşındayım yakında 18 olacağım. Abime diyelim ki çıktı onunla beraber gidebilir miyim? Ayrıca 20 yaşında diyelim abime çıkarsa ve vize, kontrol gibi süreç içerisinde abim 21 yaşına gelirse onunla hala gitme şansına sahip miyim? Duyduğuma göre 21 yaş ve üstü ise aile yararlanamıyormuş.


  • Abim 20 yaşında ve GC başvurusu yaptı. Ben 17 yaşındayım yakında 18 olacağım. Abime çıkarsa onunla beraber gidebilir miyim? Ayrıca diyelim abime çıkarsa ve oraya gitme sürecinde 21 yaşına girerse ben hala gitme şansına sahip olur muyum? 21 yaş ve üstü kişilerin GC kazanmasından aile üyeleri faydalanamıyormuş.


  • Silindi.

  • ⭐⭐

    @Onurfidan şöyle bir şey ki çıkma ihtimali çok zor olan bir çekilişe eğer çıkıyor, çıktı, çıkacak keşke şöyle böyle bu sefer olacak, pozitif enerji, evrene olumlu mesajlar, dualar, dilekler, nevruzda yapılan ritüeller, yoooook çalışmıyor etkisi yok yani :D neyse bu tür hayaller yoruyor. sonuçlar belli olmadan ds260 nasıl doldurulur nasıl dolduracağım onu mu, bunu mu yazmalayım derken şakkk mayıs ayında herkes o ekranı görünce işin gerçeği ortaya çıkıyor.

  • ⭐⭐

    199 gün kaldı sonuçlara :)


  • @Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @katafalk2 Hocam beni yanlış anlama ama kazanma ihtimalinin çok düşük olduğu bir çekilişe niyetlenip ardından kazandıktan sonra süreci ilerletmemek nasıl bir düşünce yapısıydı çözemedim..

    Hocam bana çıkmadı zaten, eşime çıkmıştı. O zaman da evli değildik.

    Bana göre piyangoda büyük ikramiye çıkıp gidip almamakla değer.

    Söylenecek daha çok şey var da, neyse.


  • @Metehan-Wayne iyi akşamlar kişi bekar ise tek başına gider. Evli ise eşi ve 21 yaş altı çocuklarını götürebilir. Sen abinle birlikte gidemezsin.


  • .Silindi.


  • @Lalo-Salamanca, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @SUAT-GUNAY As. Allahtan washington köprüsünü de senin üzerine yapalım dememiş o arkadaş :beaming_face_with_smiling_eyes:

    Sülün Osman'ın ABD versiyonu :)


  • @Metehan-Wayne Abin seni götüremez maalesef ,Ancak 5 yılını doldurduktan sonra ABD vatandaşı olup “ Aile birleşimi “ yapması gerekiyor bir avukatla beraber , Süreci profesyonel bir şekilde ilerleyen her vatandaş Ailesini bu şekilde yanına alabiliyor .


  • @ayvalik10 ben eşimden ayrıldım diyelim ki bana çıktı 18 yaşındaki oğlum benimle gelemez mi yani çocukların gelebilmesi için illaki evlilik mi gerekiyor?

  • ⭐⭐⭐

    Herkese iyi akşamlar. Masaüstü bilgisayarımı sattım. Fakat monitörüm duruyor. Samsung LF27T350FHRXUF model 27 inç , 75 hz, amd freesync özellikli kaliteli bir monitör. Samsung kalitesini hissettiriyor. Fiyat 3500 tl garantisi devam ediyor. Faturası mevcut. Dileyen varsa özelden yazabilir :)


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum