@crazycells, içinde söyledi: (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi
@hasta-la-vista-baby (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi içinde söyledi:
Bu vizenin detaylı şartlarını nereden öğrenebilirim? çalışma ve oturum veriliyor değilmi bunda ?
Suradan bakabilirsiniz:
Oca 25, 2025
Q Cultural Exchange | USCIS Q Cultural Exchange | USCIS
You may be eligible for Q-1 nonimmigrant classification if you are seeking to participate in an international cultural exchange program approved by the Secretary of Homeland Security. The Q cultural exchange program is for the purpose of providing practical training and employment, and sharing the...
Evet, 15 aya kadar Q statusuyle ABD'de kalabiliyorsunuz. Sponsorunuz basvuru baslatiyor.
Sanirim programi uzatamiyorsunuz, tekrardan alabilmek icin ABD disinda 1 yil kalmaniz gerekiyor.
Merhaba,
Bu vize türü ile 1 haftalık kültürel gezi-tanıtım için giden birisi aynı zamanda b1-b2 turist vizesine başvurabilir mi sorun olur mu?
Pasaporta 2 farklı vize türü basılabiliyor mu nasıl oluyor işlemler?

ama dediğin gibi sanki Türkiye de biraz hızlı ilerliyor. Biliyosun ben bu sene aldım Premium Process ile hemen hemen herşey Mayıs ayında bitti. Haziranda da Konsolosluktan görüşmemi yaptım ve vizemi aldım. Yoğunlukta olabilir tam olarak bilemedim. Belkide 2 ve 3. Kuralarda çekildi onların dosyalara da öncelik veriyor olabilirler.
Visa Appointment Wait Times

What is PIMS? What Happens if My Visa Approval is Not in PIMS? | Scott Legal, P.C.