DV2025 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 Sırf YouTube platformunun bu saçma reklam politikaları yüzünden AdBlock kullanıyorum, telefonda 10 saniyelik bir video için geçmeme izin vermeyen 15 saniyelik reklamlar koyuyorlar ve ne zaman videoyu yenilesem yine aynı şey oluyor. Sırf 40 liradan şu üyeliği satmak için yaptığı bu hamleler ile kendinden soğuttu beni
-
@ayvalik10 hahahah tamam :)
kim bu? -
@Uçan-hollandalı kıbrıs politikası uygula'' ver kurtul'' ben öyle yaptım :)
-
@debbieLA77 salih bey
-
-
@ayvalik10 tamam salih beyw hemen yarın soralım :)
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@debbieLA77 Aklıma gelen ilk örnek bu oldu üstad :D
-
@Uçan-hollandalı hahahahaah işte bu :)))
-
@debbieLA77 senin yarın ki konuşman gibi olur. 0:33 - 1:00 arası kısmını seyret
-
@ayvalik10 çültan anımmmm
-
@debbieLA77 senin sayende yeni ofise taşınırlar :)
-
@ayvalik10 taşınsınlar :) yardım ederim bende taşınmaya en sevdiğim şey yeni mekan yeni yerleşim
-
@devrim09 takılmayın o kişiye, yazdıklarını görmüyorum ama kendi verdiği yüzlerce hatalı bilgide hiç sorun olmuyorken sizin verdiğiniz bilgiyi beğenmeyince her türlü lafı edebiliyor kendisi görmezden gelin formun güzelliklerine bakın :)
-
@bcesur yeniden başvuru yapmayın tekrarlanan başvuruya girer elenirsiniz, mayısta sonuçlar açıklandığında confirmation numberımı unuttum seçeneğinden öğrenirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş
Çok sağolun.Ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası,farketmişsinizdir en sonunda boşverdim :) -
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@debbieLA77 Sırf YouTube platformunun bu saçma reklam politikaları yüzünden AdBlock kullanıyorum, telefonda 10 saniyelik bir video için geçmeme izin vermeyen 15 saniyelik reklamlar koyuyorlar ve ne zaman videoyu yenilesem yine aynı şey oluyor. Sırf 40 liradan şu üyeliği satmak için yaptığı bu hamleler ile kendinden soğuttu beni
Telefonda da adblock browser kullan.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
ilkay zaman videolarına sardım buara canlı tutuyor insanı youtube içinde reklamsız izlemeye 39.99 tl ödedim çünkü beni sinir ediyordu... zümrüt hanım yani green kartla 3 çocuk mu ne bir başlık atmışlar onlarada bakıyorum arada bir de eski arkadaşım ceyda ateş var onları izliyorum buğra toplusoyla beraber eğlenceli konuşar seçiyorlar ikiside miami de yaşıyor beğenerk izliyorum eğlenceli oluyor sizlerde bir gözatın derim...
Videolara sarmama daha zaman var 😁 Gerçi her sene daha az izler oldum o ayrı.
-
Henüz çok erken ama bilgi yüklemesi yapmaktan zarar gelmez. Eyalet seçimi hakkında kendi yaptığım bir araştırma;
-
Merhaba, green card çıktıktan sonra 6 ay içerisinde Amerika'ya gitmek gerekiyor değil mi? Gidildiğinde minimum ne kadar kalınması gerekiyor?
-
@zeyneppirinc vizenizi almış olursanız sağlık raporunuzdan itibaren 6 ay içinde giriş yapmanız lazım. Ne kadar kalmalıyım diye net bir şey yok isterseniz işlemlerinizin başlaması için giriş yapın havaalanındaki ilk uçakla geride dönebilirsiniz sorun olmaz ama mümkün olan en kısa süre içinde yerleşmenizi beklerler tabii ki
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum