DV2025 Sohbet Odası
-
@Atlantis00 diğer sayfada da yazdım cevabını hala neden hazır resimle oynuyorsun anlamıyorum
-
@bulut sende turist vizesi var mı yoksa yeni mi alacaksın eğer varsa orada tüm süreci aos yaparak halledersin eğer yoksa turist vizesi alma ihtimalin %10 düşer yakın tarihte mülakat yok ayrıca Green kart başvuru yaptığını gördükleri için ret verme şansları %90 ayrıca orada devam edeceksen forumda hukuk işlemleri için yardımcı olan avukat @Claudia-J-Muslu mesaj atarsın
-
Merhabalar benim nişanlım kktc vatandaşı ve tc vatandaşlığı yok. Ona greencard başvurusu yapacağız da başvuruda hangi ülkeyi seçmeliyiz? Rum tarafına rahatlıkla geçebiliyor eğer kazanabilirse mülakata bile belki de orda girebilir ama kıbrıs için kazanma oranı çok düşükmüş türkiyenin bu konuda çok daha yüksek. Sizce hangisi olmalı? bu arada rum vatandaşlığı da yok sadece kktc vatandaşlıgı var
-
Günaydın amerikalılar:cat
-
@infant27 Günaydın vatandaş olduğun ülke üzerinden değil doğduğun ülke üzerinden başvuruya katılıyorsun nişanlın doğma büyüme KKTC yoksa başka ülke de doğdu sonra oraya mı gitti ben Almanya doğumluyum alman vatandaşlığım yok Türkiyedeyim ancak Almanya kotasından giriyorum
-
günaydın amerikaya gelmeden elinde işi olmayan ne olsa yaparım kafasında olanlar bu videoyu seyredin biraz ağır gelecek hazırlıklı olun
-
@infant27 Merhaba, evet Kıbrıs'ın kazanma oranı çok düşük ortalamaya vuracak olursak 950 kişiden 8 kişi gibi bir oran ortaya çıkıyor. Benim de eşim Kıbrıs doğumlu aynı zamanda Kıbrıs Cumhuriyeti pasaportu da mevcut lakin Türkiye adresimiz üzerinden başvuru yapmış olmamıza rağmen biz de sonradan öğrendik başvuran kişinin doğduğu ülkenin baz alındığını. Çıkacağı varsa çıkar ümidinizi kesmemeniz lazım :) hayırlısı neyse o olsun bol şans diliyorum .
-
@ayvalik10 desenize Almanya'da doğanlar olarak bizim de kazanma oranımız çok düşük :) bir konu hakkında size danışmak istiyordum ben de . Kuzey Kıbrıs'ta ABD Büyükelçiliği bulunuyor, kazanma durumunda dosyamızı buraya taşıma olanağımız bulunuyor mu acaba bilginiz var mıdır ? Vize mülakatı vs. gibi işlemler yapılıyor lakin dosya taşıma işlemi ile ilgili herhangi bir bilgiye rastlayamadım.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
günaydın amerikaya gelmeden elinde işi olmayan ne olsa yaparım kafasında olanlar bu videoyu seyredin biraz ağır gelecek hazırlıklı olun
Bence bu video kesinlikle izlenmeli...
Çevremde iki kişi kazandı...
Bırakın ABD'ye gitmeyi İstanbul'dan ankaraya gidecek otobüs parası yok... Nitekimde gidemedi...
Diğeri şansını denemek için başvurmuş... Tabiiki o da gidemedi görüşmeye...
İnsan şansını denemek için başvurmamalı...
Başkalarının da şansını etkilememeli bence...
-
Merhaba herkese. Photo tool sitesinden kendi ayarlanan bir fotoğraf direkt çekilişe uygun hale mi geliyor acaba?
-
@GizemYılmazz aynen resmi sitede ki yönergelere göre hazırlıyor ondan bu program yaptıysa hiçbir şeyde oynama ondan diyoruz vesikalık resim çektir boyutunu 600 x 600 büyük yap sonra tsg photo tool yükle sana 30 saniye de resmini hazır hale getirsin ancak aile fert sayısı artınca vesikalık masraflar da artıyor
-
@ayvalik10 Abi fotoğrafı fotoğrafçı ayarladı tüm kurallara uyuyor fakat 1200x1200 piksel ve 762x762 dpi yapmıştı. Bende o fotoğrafı photo tool sitesine yükledim direkt 600x600 piksel ve 300 dpi hale getirdi. 24 bit renk derinliğinde. Tüm şartları karşılıyor şu an fotoğrafım. Benim en büyük merak ettiğim konu acaba ciddi anlamda ben fotoğraf koşullarını karşılamasam örneğin arkada gölge vs. olsa sistem otomatik beni eliyor mu acaba? :D
-
@GizemYılmazz arkada gölge olmaması lazım o yüzden fotoğrafçılar photoshop ile fonu beyaz yapıyorlar
-
@GizemYılmazz arkada beyaz yada açık gri olması gerekiyor gölge yada başka bir renk olmaması gerekiyor.
-
@ozkan-akbulut iloveimage şu anda kullanılan komple bir site çünkü her türlü ayarlamayı yapabiliyorsun yapay zeka var arkasında
-
@ayvalik10 Arka planı direkt beyaz yapmak için hangi işlemleri seçmemiz gerekiyor sırasıyla abi?
-
Biz 2024 kazananıyız ve resim için fotoğrafçıya gittiğimizde adam mor fonun önünde çekmişti ve sonradan beyaza çevirmişti ,hiç içime sinmemişti ama resimden sorun yaşamamışız ,resimde arkanda gölge olmaması önemli bir detay
-
@GizemYılmazz aşağıdaki sayfa da tek tek adım adım anlattım
-
ben sohbet odasına hiç yazmamışım başvuru sürecimiz hayırlı olsun
canı gönülden Amerika'ya hazır olan yıllarını bu uğurda geçiren tüm dostlara bu yıl çıkar umarım hepimize bol şans -
başvuru esnasında bulunduğunuz ülkeye ait uygunluk iddiasında mı bulunuyorsunuz evet ya da hayır diye seçenek sunuyor. Hayır diyeceğiz değil mi? Yaşadığım ve doğduğum yer aynı yer çünkü. Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum