Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

  • @fyrnaa süreciniz başlayalı daha 1 ay oldu şimdiden umudunuzu kaybetmeyin. Herhangi bir oturumunuz yoksa yapıcak bir şey yok kccden değil konsolosluklardan şans bulmaya çalışacaksınız.


  • @phenex umut verici bir dosyanız var gerçek hem numara hem mülakat yeri olarak. hiçbir ilerleme olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. teşekkür ederim


  • @ramsen18 umarım seneye ben de sizler gibi satırlarımı amerikadan yazarım. teşekkür ederim ☺️


  • @fyrnaa Rica ederim yolunuz açık olsun. Bol şanslar diliyorum.


  • @Emre-Kurtulmuş evet oturumum yok ne yazık ki 😞 konsolosluklara mail atmak için cut off olmak lazımdı değil mi?


  • @phenex aa pardon tabi deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @fyrnaa Cut off olmadan da konsolosluğa mail atabilirsiniz, DV2023 sürecinde örnekleri var çokça.


  • @fyrnaa Henüz sürecin çok başı, ben dosyamı Şubat ayının sonunda konsolosluk üzerinden taşımıştım. ( Tamamen konsolosluk inisiyatifi ile) Sürekli okuyun, takip edin bence. Bol şans dilerim.


  • @Emre-Kurtulmuş exel tablosunu incelerseniz 2022-2023 zaten öyle olmadığını görebilirsiniz. İlk 500 de olmuş sonra yine sıraya koymuşlar. Bahsi geçen videoyu sanıyorum ekşişeylerde izlemiştim.


  • @fyrnaa Henüz sürecin başı o yüzden asla pes etmeyin. Forumu erken keşfedip bilgiler edinmeniz çok büyük avantaj çünkü buradan fazlasıyla istifade edeceksiniz, çok değerli bilgiler öğreneceksiniz hatta bilgi/fikir alışverişinizde bulunduğunuz dostlarınız olacak. Burayı iyi takip edin, gerisi gelecektir.


  • @Turco Kesinlikle forumu erken keşfeden herkes diğerlerinden çok daha avantajlı. :) Neredeyse sürecin sonunda buraları keşfeden insanlar oluyor.


  • @GOKAY-0 ilk 500den sonra bir şey değişmedi yine submit tarihinin önemide olduğu gibi kaldı, sadece düzelmiş gibi gözükmesinin nedeni ankaranın yavaş ilerleyişi, bültenin 2 ay sabit kalması ve 1 ay çok düşük artması oldu.


  • Evlilik kanıtı için ikimizin fotoğrafları, banka dekontları, tatil rezervasyonu, otobüs bileti vs. Bunları göstermeyi düşünüyoruz. Ama çıkardığımız fotoğraflar nasıl olmalı iPhone galeriden tarihli bir şekilde ss alıp fotoğrafı çıkartmak yeterli olur mu?


  • @Turco ilk günden beri burdayım. olmaya da devam edeceğim. teşekkürler :)


  • @talhabakunin bu sorunuzu dün sorduğunuzda cevaplanmıştı zaten farklı bir konu başlığında tekrar sormanıza gerek yoktu galiba dilediğiniz şekilde çıktı alıp götürebilirsiniz


  • Merhaba güzel insanlar öncelikle kusura bakmayın birkaç ay önce burada hesap açmama rağmen konulara ve akışlara ve sitenin düzenine çok fazla alışamadım fakat D V 2024 süreci sanıyorum ki başladı benim CASE NUMBER 2000'lerde ve şu anda gönderilecek belgelerin istendiği maili bile almadım ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim umarım herkesin şansı bol olur teşekkür ederim


  • @toykan17 eskisi gibi belgeler gönderilmiyor yanınızda konsolosluğa götürüyorsunuz ve daha mülakat 2000 lere gelmedi bildiğim kadarıyla durum böyle


  • @toykan17
    Öncelikle bende iyi şanslar dilerim.Belgeler artık mail yoluyla istenmiyor.Mülakata kendiniz dosyanızı hazırlayıp götürüyorsunuz.Eğer ds-260 ı da erken doldurduysanız endişe etmeyin.Unutmadan sürecinizi imzanıza taşıyın.


  • @phenex
    Endişelenmenize gerek yok merak ettiğiniz her konuyu burada bulabilirsiniz.


  • Merhabalar nişanlım formu bekarken doldurup gönderdi ama evlenince tekrar açıcaz mülakat tarihi gelince evlendiğimizde hala mülakat tarihi gelmediyse add aplicant yapmamıza gerek var mı yoksa o da mülakat tarihi gelince mi yapmamız gerek cevaplarsanız sevinirim


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum