Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @Kadir_10 kendi greencardını aldıktan sonra ülkeye giriş yapmazsa konsolosluktan sizin için vize randevusu talep edebiliyor ama verip vermemek konsolosluğun takdiri

• @ATS16 Şimdi ekledim tabloya, hatırlatma için teşekkürler.

• dostlar selam. dosya taşımak için kcc’ye mail atanlarınız oldu mu? dosya taşımak için özellikle ne düşünüyorsunuz şu sıralar. ben hiçbir şey yapmıyorum. motivasyonumu da kaybettim. turist vizem olmadığından aos ihtimali de yok… sizler ne durumdasınız. biraz dertleşelim istedim :)

• @fyrnaa Motivasyonunuzu çok erken kaybetmişsiniz. Süreç sonuna kadar şansınızı denemekten vazgeçmeyin! Ne zaman ne olacağını bilemezsiniz.

• @fyrnaa 30 Eylül 2024 e kadar mücadelenize devam edin lütfen. Forumda her zaman aktif olun insanlarla tanışın kaynaşın yol arkadaşı edinin ama kimseye güvenmeyin. Bu süreç uzun bir yol ve biraz da yıpratıcı kabul ediyorum. Bu satırları size Maryland den yazıyorum, buraya geldiğinizde iyi ki mücadele etmişim diyeceksiniz.

• @ramsen18 Girişinizi yapmışsınız, tebrikler. Bol şans dilerim, umarım hayallerinizden bile güzel günler sizi bekliyordur. Deneyimlerinizi aktarırsanız seviniriz.

• @phenex Teşekkür ederim darısı size ve gönülden isteyen mücadele eden arkadaşlarımıza olsun. Gün içerisinde mülakat deneyimimi paylaşacağım. Daha önce part 1-2-3 şeklinde dosya taşıma sağlık muayenesi deneyimlerimi paylaştım sayfama giriş yapıp okuyabilirsiniz.

• @ramsen18 Amerika'da yaşam konusundaki önünüzdeki yeni deneyimlerinizi kast etmiştim :) zevkle okuruz tabii.

• @fyrnaa süreciniz başlayalı daha 1 ay oldu şimdiden umudunuzu kaybetmeyin. Herhangi bir oturumunuz yoksa yapıcak bir şey yok kccden değil konsolosluklardan şans bulmaya çalışacaksınız.

• @phenex umut verici bir dosyanız var gerçek hem numara hem mülakat yeri olarak. hiçbir ilerleme olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. teşekkür ederim

• @ramsen18 umarım seneye ben de sizler gibi satırlarımı amerikadan yazarım. teşekkür ederim ☺️

• @fyrnaa Rica ederim yolunuz açık olsun. Bol şanslar diliyorum.

• @Emre-Kurtulmuş evet oturumum yok ne yazık ki 😞 konsolosluklara mail atmak için cut off olmak lazımdı değil mi?

• @phenex aa pardon tabi deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@fyrnaa Cut off olmadan da konsolosluğa mail atabilirsiniz, DV2023 sürecinde örnekleri var çokça.

• @fyrnaa Henüz sürecin çok başı, ben dosyamı Şubat ayının sonunda konsolosluk üzerinden taşımıştım. ( Tamamen konsolosluk inisiyatifi ile) Sürekli okuyun, takip edin bence. Bol şans dilerim.

• @Emre-Kurtulmuş exel tablosunu incelerseniz 2022-2023 zaten öyle olmadığını görebilirsiniz. İlk 500 de olmuş sonra yine sıraya koymuşlar. Bahsi geçen videoyu sanıyorum ekşişeylerde izlemiştim.

• @fyrnaa Henüz sürecin başı o yüzden asla pes etmeyin. Forumu erken keşfedip bilgiler edinmeniz çok büyük avantaj çünkü buradan fazlasıyla istifade edeceksiniz, çok değerli bilgiler öğreneceksiniz hatta bilgi/fikir alışverişinizde bulunduğunuz dostlarınız olacak. Burayı iyi takip edin, gerisi gelecektir.

• @Turco Kesinlikle forumu erken keşfeden herkes diğerlerinden çok daha avantajlı. :) Neredeyse sürecin sonunda buraları keşfeden insanlar oluyor.

• @GOKAY-0 ilk 500den sonra bir şey değişmedi yine submit tarihinin önemide olduğu gibi kaldı, sadece düzelmiş gibi gözükmesinin nedeni ankaranın yavaş ilerleyişi, bültenin 2 ay sabit kalması ve 1 ay çok düşük artması oldu.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k