ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@TOK Bilgi için teşekkürler
-
Bu ay randevu maili alan olmadı sanırım?
-
@u2rem Hocam ben her gün 100 defa kontrol ediyorum ama hala CEAC bile değişmemiş :grinning_face_with_sweat:
-
@steve2021 gerçekten çok şaşırtıcı hala randevu almamış olmanız nvc ye inquiry yaptınız mı konu ile ilgili, kasım 2021 DQ lu EB vizelerden randevusu tamamlanan var. Sizin daha mailiniz gelmedi.
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@meke Chen bana amerikaya turist olarak bile gelme dedi. Çok geçerli bir nedenin olursa gel dedi. Kapıdan almazlar dedi. Potansiyel göçmen olduğum için
Selamlar, ben dosyam USCIS'deyken ve dosya kabul aldıktan sonra iki kez iş vizesiyle giriş çıkış yaptım bir sorun olmadı. Kasım ayında turist vizesiyle tekrar 15 günlük giriş yapacağım. Yine konuyu avukatıma bir danışayım.
-
@u2rem NVC'ye yazdım, NVCExpedite'a yazdım, AnkaraIV'ye yazdım, California Senatoruna da yazdım. Ama buraya kadar hiç bir cevap alamadım. Sadece www.jgoldlaw.com avukat gurubuyla karşılaştım ve $5000 karşılığında size dava açarız dediler ve 3 ay içinde vizenizi alırız dediler. Ama tekrar para ödeyip ve sırada başkasının önüne girmek istemedim.
-
@steve2021 tekrar para vermek konusunu bilemem ama zaten siz sıranın önündesiniz :)
-
@TOK Yaklaşık 1 sene önce teklif almıştım, ama pek de önde sayılmıyorum. Her ay 10 vize veriliyor gibi ve hala ses yok :angry_face:
-
Selamlar. Eb-2 nıw mülakat tarihi bekleyen kaç kişi var fikri olan var mı? Hiç randevu tarihi alabilen oldu mu? Teşekkürler
-
Merhabalar, I140 im onaylandi ve DS260 lari doldurup submit ettim. Bundan sonra dokumanlari hangi platforma yukluyoruz acaba? Baya arastirdim ancak bulamadim? Simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin
-
@Uragan 700
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Uragan 700
EB toplam 750 daha doğru olabilir bunun da yaklaşık %40ı EB2 dersek, EB2 300 civarındadır bence.
-
@IKCIVIL-IKCIVIL bildiğim kadarıyla CEAC üzerinden submit ediliyor. Aşağıda süreç ile ilgili bütün aşamalar ve bilgiler mevcut.
-
Kasım vize bülteni yayınlandı. Resmen bir hareketlilik yok. Reddit'teki yorumlara göre bu yıl EB2-NIW için current olması beklenmiyor. Planları maalesef buna göre yapmakta fayda var.
-
@nimble EB kategorilerinin tümünde aynı kalmış. Sadece EB-2 için A. FINAL ACTION DATES tablosunda 7 gün ilerleyerek 15JUL22'ye gelmiş.
-
@nimble Gormesek daha mi iyiydi acaba ya. Gorunce cok moralim bozuldu. Ekim bulteniyle 1 yil 7 ay gibi bi ilerleme olunca kasimda da bir gelisme olur diye beklemistim. Resmen duruyor, yerinde sayiyor...
-
@IKCIVIL-IKCIVIL size gelen mailde yollayacağınız adres yazıyor. EB kategorisinde elektronik evrak yollamak yok. Hardcopy olarak kargo ile adrese yolluyorsunuz. Hepimiz öyle yaptık. Elektronik yollama DV kategorisinde var.
-
@TOK EB-2 NIW özelindeki durumu bilmiyordum, yanlış bilgi kalmasın diye düzenledim iletimi. ama söylediğiniz durum tüm EB kategorilerini kapsamıyor. EB-3 özelinde konuşacak olursak gelen bildirime göre online processing ile CEAC üzerinden gönderiliyor dokümanlar. Ayrıca DV kategorisinde son 2 yıldır elektronik olarak doküman gönderme işlemi yok, belgeler doğrudan konsolosluk randevusuna götürülüyor. ( daha önce KCC'ye email olarak gönderiliyordu )
-
@Uragan, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Selamlar. Eb-2 nıw mülakat tarihi bekleyen kaç kişi var fikri olan var mı? Hiç randevu tarihi alabilen oldu mu? Teşekkürler
Bunu hepimiz çok merak ediyoruz hocam. Keşke bu bilgiye ulaşabilsek
-
@tufank Konu başlığı zaten EB2 NIW olduğu için diğer kategorilerin gereksinimlerini kastetmemiştim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum