DV2025 Sohbet Odası
-
resim sorununu kökünden çözen bilgiyi şimdi aşağıdaki sayfaya yükledim gidip bakabilirsiniz.
-
arkadaşlar başvurular ne zaman açılacak bilen var mı?
-
@freedom akşam 19:00 da galiba
-
@FurkanAydn hocam ben beklemem hemen foto işini halletmek istiyorum dersen fotoğrafçılar o izler siliyorlar. Düzgün bir fotoğrafçıda halledebilirsin.
Ama bana kalırsa hiç gerek yok. Daha çok vakit var
-
@Kesinİzmirli Hocam dediğiniz gibi daha çok vakit var beklerim fakat bu sene ilk gün başvurayım demiştim belki ilk gün başvurursam çıkar diye kendime bir umut vermiştim.
-
@newbie97 Aynen öyle yani dvprogram onlar için gerçekten önemsiz bir iş gibi duruyor. Yıllardır sistemde gram değişme olmadığına eminim 🤣 toki örneği beni fena yardı 🤣🤣🤣
akpartea💡
-
Herkese bol şans .
bu sene ilk günden başvurmayacağım :) -
Herkese tekrardan merhabalar, DV25 çekiliş kayıtları için herkese bol şanslar dilerim.
-
Tekrardan merhaba iyi günler. Greencard'ın çekilişin ilk gün başvuranlara daha yüksek bir ihtimal çıktığını söylüyorlar. Bu doğrumu yoksa sadece bir safsatadan mı ibaret?
-
@FurkanAydn Ben ay ortasına yakın başvurmuştum ve kazanmıştım. Bence bunun bir aritmetiği yok. Tamamen şans.
-
Bugün doğumgünüm ve bu nedenle bugün başvuracağım. İnşallah şanslı gelir :) herkese başarılar
-
@FurkanAydn ben de benzer şeyleri duyuyorum sürekli. İlk gün ve son gün başvuruları %40 ar diğer günler de %20 etkiliyor gibilerinden.
-
@feuerx, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@FurkanAydn ben de benzer şeyleri duyuyorum sürekli. İlk gün ve son gün başvuruları %40 ar diğer günler de %20 etkiliyor gibilerinden.
İlk ve son gün başvuran sayısı çok olduğundan ilk günde başvuranlara daha çok çıkıyor algısı var. Yani zaten büyük bir çoğunluk ilk gün başvuruyor ondan öyle bence
-
@newbie97 Söylediğin çok mantıklı. Ben de benzer şekilde düşünüyorum. Ama son gün ile ilgili böyle bir aritmetik varsa o zaman durum değişiyor :)
-
@FurkanAydn Geçen gün can harmanşah isimli arkadaş bununla ilgili bir video yayınlamıştı ancak böyle bir şeyin olacağını hiç sanmam, ister son gün olsun isterse ilk gün.. seçileceğin varsa her halükarda seçiliyorsun hocam. Ben size inanıyorum bu sene tek atacaksınız
Not: (YTD)
-
@waterman bu düzen mutlaka değişmeli :grinning_squinting_face:
-
@Uçan-hollandalı Valla başında da ortasında da hatta son gününde de yapılmış başvurularım var. Bir alaka göremedim heheh
-
@Turco Bilgi için teşekkürler.
-
@feuerx Geçen sene son gün başvurmuştum çıkmamıştı, bu sene de ilk gün denerim demiştim.
-
@Riethian Abi sen artık bu işin piri oldun 🤣 geçen gün @diablo_ercan ile konuşuyorduk böyle senelerdir kazanamayanlara forumda rütbe verilsin diye, mesela sendeki 22 senelik greencard kazanamama geçmişi direkt olarak = Mareşal. Şuan ikinci başvuruma hazırlanıyorum o yüzden henüz acemi birliğindeyim eğer bu sene de olmaz ise ustalık birliği
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum