DV2025 Sohbet Odası
-
@Kara-Kartal Amerika için demen yeterli. Ona da o ne ki diyorsa dışardaki tabelayı bir kontrol etmek lazım :)) Yanlış dükkan olabilir :))
-
@Kara-Kartal zaten tam dediğin gibi yaptırman çok daha iyi çünkü vesikalık çektirdiğin zaman boyutlaması o kadar kolay oluyor ki arka plan beyaz vesikalık çektir o kadar ondan sonra 10 saniyelik işin kalıyor o kadar
https://tsg.phototool.state.gov/photo
- site için ayarları

-
@Darko önce hollanda, sonra da eb3.. tabi 5 sene içinde çıkaramazsam :D elbet bir gün doğu sahillerinde biramı yudumlayıp başardım diyeceğim :D
-
@ayvalik10 Burada 2. site için 4'lü foto çıkarıyor sanırım ortaya. Ben bilgisayardaki herhangi bir beyaz fon ve yüzü belirgin olanı buna yüklesem GC başvurusu için uygun hale getirecek mi? Bu yıl daha hassas davranmak istiyorum
-
@Yıldıray81 Teklide yapabiliyorsun.Evde makina varsa arka fonu çarşafla beyaz yap geç.Bide led ışık ayarla.Ben öyle yapacğım.Hatta telefonla çekeceğim.
-
@selamibasaran Ama sonra onu 600x600 ve 100 kbyte'tan küçük yapmanın kuralları vart. onu yanlış yapmamak için hangi programda yapmak lazım..
-
@Yıldıray81 idphoto programında ayarlayabiliyorsun.
-
@selamibasaran Idphotoda deniyorum fakat 42'lü çıkıyor . Tekli çıkaramadım 😁
-
@Yıldıray81 bu konuyla alakalı forumda bir başlık var isterseniz bir inceleyin . link
-
@Yıldıray81 sana ayarların resmini attım. Single photo yapacaksın. Linkin altında ki ayarlara göre ayarlar mısın ozaman tek foto olacak print size seçenek single photo olacak
-
@Uçan-hollandalı Hayır 1945 yılında kurulmuş Alman firması. Ben metal işçisiyim bir çok yere başvuru yaptım çoğu ne zaman başlayabilirsiniz diye dönüş yapıyor. Ekstrem durum kalifiye olduğunuz işe ihtiyacın olması. Bazı mesleklerde üst düzey Almanca isteniyor tabii ki. Oturum için yardımcı oluyorlar eğer gerçekten ihtiyaçları varsa.
-
@aaktas29 Çok teşekkür ederim hocam 👍
-
@ayvalik10 O seçeneği görmemişim yaa kusuruma bakmayın. Tamam şimdi anlaşıldı ;) Teşekkür ederim çok
-
@Uçan-hollandalı rica ederim. DV için bol şanslar
-
@Yıldıray81 ne kusuru lafı bile olmaz biz aileyiz burada herkes birbirine yardımcı olacak tabiki de
-
@Darko valla bu sene bende geçen seneki kadar heyecan yok. Geçen sene nedense herkes çok yükselmişti çıkacak diye. Çevremde de bakıyorum. Başvuracak arkadaşlarım falan artık bu gc dan umudu kesmiş durumda 😂
-
@JesusLord ''Son bilet'' diyip bize aldırdıktan sonra yine ''son bilet'' diye bağırmasın satıcı.. Darılırız abi ona göre :grinning_squinting_face:
-
@Riethian Ben de ufaktan Youtube videolarına düşmeye başladım. Son durumlar ne vs öğrenmek için forum/Youtube arası gidip geliyorum. Mart-Nisan gibi de yine eyalet seçimi yaparız herhalde abi :face_with_tears_of_joy:
-
@Eluinwe videolar da hiçbir şey yok her şey aynı tekrarı uzun video yerine shorts çekiyorlar artık.
-
Başvurular başlayacak kılavuz ortada yok. Acaba her sene başvurular başlayınca mı kılavuzu yayınlıyorlar yoksa birkaç gün önceden mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum