Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

  • @bbsrn aslinda her ikisi de degil, avrupada herhangi bir ulkedeki Cn 4500 ankaradaki Cn 1000 den daha once mülakat alabilir.


  • @jtcarlos Haklisiniz. Biz Hollanda'dan toplam 39 kisi cekilisi kazanmisiz. Turkiye'de herhangi bir ilcede bundan daha fazla kisiye cikmistir :slightly_smiling_face: Bu durumda tabii ki konsolosluklarin islem hizi farkli olacaktir. Maili alana kadar hicbir sey soyleyemeyiz gibi.


  • @bbsrn geçen sene düşük case numberı olup geç ds-260 dolduran ve milakat alamayan birçok kişi oldu dikkat edilmesi gereken bir durum


  • Merhaba ben greencard kazandım fakat kıbrısta yaşıyorum ve başvuruda bulunurken türkiyedeki adresimi girmek zorunda kadım son gündü ve buranın posta kodunu kabul etmiyordu ds260 formunu doldururken buradaki adresimi ve türkiyedeki adresimizide yazdım. Türkiyedeki adresimin çocukluğumundan beri aileme ait olduğunu belirttim. Bu konu süreci olumsuz etkiler mi?


  • @Busem-Ateş etkilemez rahat olabilirsiniz. Adres bilgileri çok takıldıkları bir durum değil.


  • merhabalar mülakat yerimi nasıl değiştirebilirim istediğim ülkeye alabiliyormuyum bilgisi olan var mı?


  • @sean_86 teşekkür ederim ...


  • @Busem-Ateş
    Ds260 erken doldurup geriye kalan bilgileriniz girin kabul edilmeyeni o şekilde yapabilirsiniz


  • @Busem-Ateş Yaşadığınız adresleri çok detaylı incelediklerini düşünmüyorum


  • Umarım ankara bu ay mülakat dağıtım yapar es falan geçmez


  • @symbi0te umarım , galiba ağustos ayında 2 gün sonrasında dağıtıl yapmıştı, belki yine o şekilde yapar ( yapsında yeter )


  • @symbi0te heyecanla birileri 'mulakat maili aldim' yazsin diye surekli bakiyorum ama ses seda yok henuz.


  • @Umut-Şele @jtcarlos herkes benim yazmamı bekliyormus pusuya yatmış herkes bende sizin gibi birileri yazsın diye bekliyorum yada en azından kafamızda bir rakam olussun istiyorum kaça kadar verilir diye


  • @kadiruslucan sitede bu konu hakkinda bolca örnek var, okuyarak istediginiz bilgilere ulasabilirsiniz.


  • Herkese merhabalar öncelikle;
    Askerlik tecilim 03.03.2024 tarihinde bitiyor. Case number'ım 5k'larda ve bu tarihe kadar mülakat almayı umuyorum eğer ocak ayında mülakat maili alamazsam da boş yere bir yüksek lisans programına yazılmak istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Tecilim bittikten sonraki tarihe verilen bir mülakat bana mülakat sırasında sorun çıkartır mı? Tavsiyelerinizi merakla bekliyor herkese iyi forumlar diliyorum.


  • @kadiruslucan eğer farklı bir ülkede oturum izniniz varsa veya vatandaşlığınız KCC ye mail atarak değiştirebilirsiniz.

    Bunlardan herhangi birine sahip değilseniz 2024 mali yılı için konsoloslukların performansına göre tercih yapabilirsiniz. Amerikan konsolosluklarının listesi: USEmbassy.gov vizesiz ülkelere bakabilirsiniz öncelikle çünkü tercih edeceğiniz ülkeye girişte vize istenirse bir de vize sorunu aşmanız gerekecek. Yeşil pasaportunuz varsa bu bir artı.Unutmayın 2023 döneminde Viyana ya dosya taşıyan talihlilerin schengen vizesi alamadığı için dosyasını tekrar Ankara ya taşıdığını 2023 mülakat deneyimlerinden okuyarak gördük.Size de bu forumdaki başlıkların her birini bolca okumanızı tavsiye ederim.

    Sürecinizde bol şans.

    *Önemli düzeltme için teşekkürler @deep_blue 🙏🏻


  • @zge çok teşekkür ederim bilgilendirme için.


  • Herkese Merhaba, 32xx sıralı kazananım başvuruda bulunduğum mail adresine bir türlü ulaşamadım mülakat tarihini başka ne şekilde öğrenebilirim acil yardım edebilirseniz sevinirim. dvlottery check status kazandın yazısının çıktığı yerde tarih beliriyor mu acaba tarih verildikten sonra.


  • @kadiruslucan Küçük bir düzeltme yapmış olayım. Dosya taşıma talebi için CN’nızın current olmasını beklemeniz gerekmiyor. Beklerseniz çok geç kalabilirsiniz.


  • İlk mülakatlar dağıtıldı mı arkadaşlar ?


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    211k Bakış
    E
    @Nkah ""normal şartlarda yasal olarak mali yıl bitmeden 30 gün önce 27 sürecini başlatmak zorundalar."" bu cümlenin kaynağını soruyorsanız, kaynak Amerikan Göçmenlik Yasası. Bu bilgiyi nereden öğrendiğime dair kaynak soruyorsanız, kaynak; göçmenlik avukatları beyanları, göçmenlik ve yasal düzenlemeler konusunda deneyimli ve bilgili kişiler ve bazı senatör açıklamaları. Forum kuralları gereği bu kişilere dair isim vermiyorum ancak basit internet aramaları ile aslında ulaşabileceğiniz bilgiler bunlar. AI ile de göçmenlik yasalarına dair detaylı bilgi edinebilirsiniz.
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.4k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum