Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
Yeşil pasaport avantajı var mı Kanada vize alırken
-
@beklee 14 yaş altı 100 dolar yetişkinler 100+85 biyometrik ücreti
-
@0xumut maaş bordro önceden eklediniz tekrar mı istediler
-
@Batın-Çolak ilk başvuruyu aldığına dair bir yazı geliyor, sonra 2. Bir mektup geliyor, zaten mektup biometric letter diye geliyor sanırım onun içinde yazıyor. Şimdi kontrol ettim bizimkini 2. Sayfada alt solda mevcut, biometric talebinin olduğu mektupta.
-
@Batın-Çolak Spesifik olarak avantaji yok, daha cok seyahat gecmisi onemli.
-
Ek belge neden istiyor acaba ? yüklenmeyen belgelerimi istiyor
-
Şuraya 3 yıllık bir OWP bırakayım. :)

15 Haziran' da Kanada da başvurup . 5 gün sonra Türkiye ye döndüm. Aynı zamanda Eşim içinde başvurduk ama o 2 gün Kanada da kaldı . Her ikimizde 3 er yıllık izin aldık.
-
@grounddreamer Hayırlı uğurlu olsun. 28 ağustos sonrası red alınmaya başlanmış bu saatten sonra acaba piyango mu oldu dönüş yapanlar için anlamadım
Bu arada göç edecek misimiz karar aşamasında mısınız? nasıl bir yol izleyeceksiniz önce iş başvuruları mı yapacaksınız mantıklı olan böyle gibi
-
@nbbyr Red konularına inanın yorum yapamıyorum. çünkü çok farklı kesimlerden var. Büyük belirsizlik.
Ben gideceğim evet. Ama büyük konuşmuyorum, hayat heryerde zor gidip görüp deneyimleyeceğiz.
Umut ediyorumki herşey güzel olacak
-
@grounddreamer yolunuz açık olsun umduğunuz her şey sizi ve eşinizi bulsun🙏🏻 çok sevindim
-
@Batın-Çolak evet var, vfs görevlileri bu güne kadar hiç yeşil pasaport reddi görmediklerini söylediler.
-
@nbbyr 28 agustos derken? bundan önce nasıldı ? bundan sonra nasıl ?
-
@Seda-Uysal-Avcı Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
-
@grounddreamer posta işini nasıl çözümlediniz ? nasıl teslim alacaksınız belgeyi ?
Diğer önemli konu tekrar kanadaya girişte nasıl bir yol izlenecek ? Sorun olmaz mı kanada dışında work permit almanız
Yaş kriteri var mı ? -
Merhaba
Uçuşa 2 gün kala pasaportlarımız bu gün elimize ulaştı, buradan fikir edinerek yetişeceğini düşünüp başvurduğum için ben de tarihleri başkalarına yardımcı olması için ekliyorum:
Başvuru tarihi: 14 Temmuz
Parmak izi davet: 14 Temmuz Cuma
Parmak izi verme: 17 Temmuz Pazartesi
IRCC sitede parmak izi verildi bilgisi : 27 Temmuz
Vize onayı: 22 Ağustos
VFS elden pasaport teslimi: 23 Ağustos
Pasaport işlemde bilgisi : 24 Ağustos
IRCC sistemde vize basıldı güncellemesi: 11 eylül
Pasaport'un VFS'ye gönderim ve varış maili: 12 Eylül
Pasaport teslim alma: 13 EylülDilediğiniz gibi sonuçlanır umarım
-
@A-K-0 hayırlı olsun yolunuz açık olsun. Dönüş yapacak mısınız tekrar Türkiye ye
-
@nbbyr çok teşekkürler evet TS2023 için gitmiyoruz, 2.5 ay sonra döneceğiz.
-
@A-K-0 Doğru benim hatam kafa kalmadı kusura bakmayın
-
@A-K-0 Gitmişken başvuru yapın derim.
Zaman ne getirir belli olmaz elinizde OWP bulunsun.
-
@grounddreamer biz de öyle düşündük, başvuru kolay gözüküyor o yüzden yapıp döneceğiz. Dediğiniz gibi dünyanın 1001 türlü hali var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum