Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

Amerikan Vizeleri
60 29 5.3k 30

Benzer Başlıklar

• 221(g) sonrası pasaport nasıl gönderilir ?

Amerikan Vizeleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    207 Bakış
    A
    Arkadaşlar Merhaba IR-1 vizesi 10 temmuzda ki mülakatımda memur joint sponsorunuz yetersiz yeni sponsor bulun ceac e submit edin bu 221(g) kağıdı ile beraber büyükelçiliğe gönderin vizeniz hakkında karar verilecek dendi. Ben tüm yeni sponsorumun belgelerini submit ettim ama pasaportu nasıl göndereceğim bilgisi olan paylaşabilir mi ? Usvisascheduling.com sitesi de çalışmıyor şu an kafam çok karıştı vfs global e göndereceğim sanırım ama nasıl göndereceğim
  • Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    464
    1
    26 Oy
    464 İleti
    44k Bakış
    CelikkanC
    Merhaba, babam icin turist vizesi almak istiyorum. Su an Istanbul randevusu 25 Ocak 2027 tarihinde. Yaz aylarina cekmeye calisiyorum. Babam 82 yasinda ve Ankara'ya vize icin gitme durumu yok. Yas haddinden dolayi konsoloslugun ozel bir imkan veya kontenjani var mi? Tesekkurler
  • Vize Başvurusu Bekleme Sürelerini Bu Sayfalardan Görebilirsiniz

Amerikan Vizeleri
    2
    2 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @melihguney elinize sağlık. Göçmen olmayan vize başvuruları dediğiniz sayfadan takip edilebilir, fakat bazen bu işlemler USCIS'te başlıyor. O nedenle bu kaynakları tamamlamak için USCIS'e ve NVC'ye ait sayfaları da aktarıyorum... USCIS'in başvuruları için bekleme sürelerini buradan görebilirsiniz: https://egov.uscis.gov/processing-times/ NVC'nin başvuruları için bekleme sürelerini buradan görebilirsiniz: https://nvc.state.gov/timeframes
  • Evlilik Sonrası Soyadı Değişikliği ve Eski Pasaporttaki Vize

Amerikan Vizeleri
    24
    1 Oy
    24 İleti
    16k Bakış
    S
    @dilaradrk vizenin olduğu sayfa delinmemişse sorun olmaz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k