Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya girerken verilen 5 yıllık giriş yasağının diğer başvurulara etkisi

Amerikan Vizeleri
1 1 463 1

• Abd turist vizem ile 5 sene sureli amerika’dan deport edildim. Iki defa 6 ay kalis yapmistim. Ikisinde de 6 ay giris vermislerdi. 3. Defa turkiye’den girmek istedim. Dikkat cekmemek icin farkli eyaletten Miami’den giris yaptim. Polis memuru suphelendj ve beni odaya aldi. Ardindan amerika’da turist vizesiyle work and travel’dan aldigim ssn ile calistigimi gormusler. Bu sebeple 5 sene geri donemeyecegimi ve ulkeme yollayacaklarini soylediler. Su an turkiye’ye geri dondum. Sorularim;

1. green card lottery cikarsa eger bu durum cekilisi kazandigim halde kart almami etkiler mi?
    2. eger sponsor bulup HB1 calisma vizesine basvurursam bu durum red yememe sebep olur mu?
    3. Diger ulkelere basvuracagim (schengen vizesi) turistik amacli gezilerimde amerika turist vizesi reddim, schengen vizesi almami etkiler mi?

Bir de tavsiyeleriniz.

Cok tesekkurler

Benzer Başlıklar

• Avrupa gezisi Amerika vize başvuruma etki eder mi?

Amerikan Vizeleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    60 Bakış
    P
    Merhaba, Amerika turist veya öğrenci (dil okulu) vizesine başvurmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm. Öncelikle 10 yıllık pasaport çıkartayım. Balkanlar'ı çok ucuz bütçeyle gezip pasaportuma damga vurdurayım Balkan ülkelerinde. Ardından Schengen vizesi alıp çok ucuza da Avrupa'nın her ülkesini görüp pasaportuma damga vurayım diyorum. Son olarak da Amerika vizesine başvururum. Bunun çok etkisi olur mu?
  • Pandemi etkisindeki güncel vize randevuları hk.

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    212 Bakış
    vartorianV
    @Smokey Merhaba durum nedir, ne yaptınız?
  • AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları

Amerikan Vizeleri
    14
    0 Oy
    14 İleti
    962 Bakış
    gucarslanG
    @Gül-Nur başınız sağolsun öncelikle. çocuklarınız green card almış mıydı yoksa onlar siz kart sahibi olduktan sonra mı dünyaya geldiler?
  • F1 Sonrası Green Card Başvusu ve ABD'ye Giriş

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    909 Bakış
    crazycellsC
    @Majezik, içinde söyledi: F1 Sonrası Green Card Başvusu ve ABD'ye Giriş @crazycells Konu dışında bir sorum olacak. F1 Vize görüşmesine giderken nasıl bir dosya hazırlamalıyız sence? Yani evrakları kolay çıkartmak ve vize görevlisinin evrak istediğinde hızlıca evrakları verebileceğimiz bir dosya var mı? Varsa kırtasiyeden vs. nerden alabiliriz? Ayrıca evrak sıralamaları F1 vizesi için nasıl olmalı sence? Hangi evraklar en önde olmalı? Kendinize gore onem sirasiyla hizalayabilirsiniz. Butun belgelerin tek bir dosya icinde olmasi bile yeterli. Rahatca arayip bulabileceginiz sekilde hazirlayin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k