DV2025 Sohbet Odası
-
@SeyfettinB henüz ortada ne çocuk var ne de olma ihtimali olabilecek bir eş. Olsun yine de biz olacakmış gibi hareket edelim :) Teşekkürler hocam, hepimizin ortak gayesi bu zaten ileride evlatlarımız bu simülasyonda acı çekmesinler diye uğraşıyoruz.
-
@fredykrueger Sistem kabul ettiyse ve kendi fotonuzu yüklediyseniz öyle bir elenme nedeni olmaz :)
-
@Riethian merhaba. Öyle bir elenme nedeni maalesef oluyor. Elenenlerin çoğu (%90'ın üstü) fotoğraf kalitesinden eleniyor. Sistem kabul etse de, arka ışık fazla parlaksa (beyaz fonun parlaklığı) insanlar eleniyor. Yapay zekayla fotoğrafı uygun hale getiren sitelerden, evde çektiğiniz fotoğrafı, DV Lottery fotoğrafına uygun hale getirin lütfen. Siz evde uğraşmayın, risk almayın.
-
Hadi bakalım dv24 de yaşadığımız üzüntüleri bir kenara bırakıp 25'e odaklanalım :) eski ekip nerde ya
-
@Emrah-Borazan bizim mangal planını bu senede oluşturmamız lazım :) @dytmelek @Simge-Kutlu
-
@Sencerium o heyecan bu sene yok sanki galiba :)
-
@Emrah-Borazan başvuru zamanı geldiğini bile anlamadık resmen
-
@Sencerium Abi bu sene hiç o planları yapmayın. Geçen sene aylarca onun hayalini kurduk ettik. Sonu hüsran olunca daha bir üzdü. 🥹 Özellikle ilk başvurusu olan birçok kişi katılmıştı, kazanamayınca zaten hiç sanmıyorum çoğunun aynı heveste olduğunu
-
@Atlantis00 @tolgasatir @Emrah-Borazan Umut olmadan yaşam olmaz. Ulan sanki bir size çıkmadı bana da çıkmadı oğlum :)
-
Ben sanırım anladım mangal planı bozdu işi @Emrah-Borazan bu sene planı burger party olarak değiştirelim :) adamların ulkesinde mangal yapmakta neymiş
-
@Beykentli her ne kadar eleniyor diye kesin konuşmak doğru olmasada sonuçta bunu bilme şansınız yok, olabildiğince kuralına uygun fotoğraf yüklemek en iyisi. Ama yapay zekaya, fotoğrafçıya falan gereksinim yok bunun içinde evde fotoğrafınızı çekecek biri olsun yeter
-
@Atlantis00 başvurup unutmak en iyisi, açıklanma dönemine 1 ay kala falan biraz gaza gelinip amerika içerikleri izlenir yeter. Bütün bekleme süresinde her gün orayı hayal ederek beklemek hüsran seviyesini arttırmaktan başka bir şey yapmaz
-
@Sencerium tamam öyle yapalım:))
-
@Emre-Kurtulmuş dv Lottery sitesi fotoğrafları kb hacmine ve dosya uzantısına göre onaylıyor, iş elemeye geldi mi bir sürü kişiyi bu elemede atıyorlar. Yabancı sitelerde bu konuda yeterince yayın var, elenenlerin çoğu (%90 üstü) bu konudan eleniyor. Lütfen Google'dan ingilizce arayın.
-
@Beykentli Elenenlerden %90’dan fazlasinin bu nedenle elendigine dair kaynak paylasabilir misiniz?
-
@Beykentli her sene başvuru döneminde forumda şu boyutta olması gerekir ona göre düzenleyin yükleyin falan diye konular dönüyor. Kazandığım seneki fotoğrafın boyutuna bakmıştım daha sonra merak edip ve bahsedilen oranı sağlamıyordu mesela. Ayrıca resmi sitesinde son 6 ay içinde çekilmiş fotoğrafla başvurmanız gerekiyor diyede belirtilmiş ama ben 1 sene önce ki başvuru fotoğrafımla başvurup kazandım.
Verdiğiniz kaynak yabancı olsa dahi doğruluğu olmayan bir şey çünkü elenme nedenleri açıklanmıyor
-
Herkese merhaba bir sorum olacaktı bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim 🙂 istanbul üniversitesinin 2. Üni başvuruları var 4 yıllık çocuk gelişimi diploması alsam acaba amerikada bir işime yarar mı ? Ya da önerebileceğiniz bir bölüm var mı acaba ?
-
Bu ileti silindi! -
@Beykentli devamında da bizimle iletişime geçin danışmanlık hizmeti verelim demişler. Avukata ait bir site bu. Fotoğrafla ilgili olan sitede muhtemelen bizim servisi kullanın şansınızı arttıralım diyordur. Resmi sitede elenme sayıları ilgili bir bilgi verilmediği sürece, hangi nedenden % kaç ile eleniyor insanlar kesin olarak bilemeyiz. Fotoğraf üzerinde yapay zeka ile aynı resmi tespit etme gibi bir mekanizma olduğu söyleniyor ama elenme sayıları ile ilgili bilgi yok maalesef. %90 bundan eleniyor başvurlar demek için elimizde bir veri olmalı.
@Beykentli, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@datanist
https://visarefusal.com/inadmissibility/diversity-lottery-refusals/
Burada 3 ana nedenden biri yazıyor.
%90'dan fazla reddedilme oranını İngilizce değil de belki Rusça sitelerden okumuştum, onu arıyorum şimdi. -
@Emre-Kurtulmuş eşiniz kazanmamış mıydı lotoyu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum