DV2025 Sohbet Odası
-
Uzun aradan sonra sohbet odasına selamlar. Çok düşük ihtimal biliyorum ama yine de bu sene son sohbet odası deneyimim olur umarım diyip kaçıyorum 😅🙋🏻♀️🙋🏻♀️
-
@dytmelek hoşgeldin inşallah son olur bu sene hepimiz için :)
-
@tolgasatir o sene bu sene mi yani 😂😂
-
@Emrah-Borazan öyle diyelim öyle olsun :D

-
@tolgasatir bende diyorum bu kadar mesaj nereye gidiyor 😂
-
@teknomer malesef Ankara her geçen yıl daha kötü performans sergilemeye devam ediyor. Umarım Dv24 kırılma noktası olur ve tüm kazananlara vize basar. Ama siz yine de dosya taşıyın. Şairin de dediği gibi olsa keşke :( ;
Ankara, Ankara güzel Ankara
Seni görmek ister her bahtı kara
Senden yardım ister her düşen dara -
@Onurfidan Pasaport başvuru aşamasında avantaj olabilir (daha az kişi daha çok şans) fakat süreç içerisinde dezavantajları da oluyor.
-
@Gürkan-1 Tek seferde kazananlardanım. Biraz daha zorlayın, aklınızın alacağını düşünüyorum.
-
@Emre-Canpolat Bol şanslar :crossed_fingers_light_skin_tone:
-
@Doğukan-Gürsoy-0 her sene dene insanlar uzun seneler sonra mutlu sona kavuşuyor, pes etmek yok
-
@Doğukan-Gürsoy-0 Hayırlı tezkereler diliyorum, şansınız bol olsun.
-
@mikael Zaten piyango değil mi :face_with_raised_eyebrow: Pasaport şartı olsun veya olmasın şansınız varsa kazanırsınız. Bol şanslar..
-
@brkpyrz Umarım sabrettiğinize değer, bol şanslar..
-
@Doğukan-Gürsoy-0 tek düşüncenin greencard olmasının kötü olduğunu düşünüyorum, başka seçenekleri değerlendir ve araştır derim ben.
-
@oguzhankeles Kim bilir. Bol şanslar..:call_me_hand_light_skin_tone:
-
@Kara-Kartal Umudunuzu kaybetmeyin, en yakın zamanda talihli olmanız dileğiyle, bol şanslar.
-
@Kara-Kartal sormayın sormayın maalesef bu problemler beni de endişe ediyordu, taaki greencard çıkana kadar, merak etmeyin bir gün bu şans sizin de yüzünüze gülecek.
-
@Borankartl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Gürkan-1 Tek seferde kazananlardanım. Biraz daha zorlayın, aklınızın alacağını düşünüyorum.
tebrikler çok şanslısınız :D
-
@Harpy-Eagle Teşekkür ediyorum :) Yani bu şans meselesi.
Size de bol şanslar. Umarım DV2025 sizin seneniz olur. -
5 yıl üniversite okudum. Yıllarca 12 saatlik yolculuklar yaptım. Hatta yeri geldi yaz tatilinde memleketimden günübirlik gidip geldiğim gün oldu birkaç defa o 12 saatlik yolu ama yine de uzun yola çıkarken önce ki gün stresini üzerimden atmayı bir türlü başaramadım. O otobüs koltuğuna oturduğum an geçiyor ama yola çıkmadan önce ki gün ve yola çıkana kadar ki stresim 10 yaş yaşlandırıyor beni. Bu şekilde olup bunu aşabilen varsa gerçekten tavsiyelerinize çok fazla ihtiyacım var. Altı üstü 12 saatlik bir yolculuk olduğunun farkındayım, bilincindeyim fakat yine de stres yiyip bitiriyor insanı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum