Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
Merhaba arkadaşlar, daha önce vize başvurusu yapan biri benim için de başvuru yapabilir mi acaba? Ücreti dahilinde
-
@Tiger-0 aslında zor bir iş değil kendinizde halledersiniz ancak 25eylüle de çok kaldı amacınız ona yetişmekse biraz riskli kalan zaman gerçi belli olmaz 2 haftada sonuçlananlarda var ancak siz yinede elinizi çabuk tutup işin ehli bi danışmanla hemen yarın başvurunuza başlayın
-
@Tiger-0 Youtube da " Necip Oğuz"
GC key hesabının açılışından tutun doldurmanız gereken türm formları tek tek anlatıyor.
Videolar Türkçe biraz ilgili şekilde izlerseniz kendinizde halledersiniz.
-
@eray96 bugün Burcu Akyol paylasti ilk visiitor statusundeki danisaninin calisma izni onaylanmis 123 gun surmus surec
-
Kanada için çalışma iznine başvurmaya düşünen arkadaşlar, bir adres gerekiyor belgelerin ve iznin gelmesi için. Nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?
-
@katafalk2 zaten orada olmak gerekiyor başvuru için. Geri bekleme kısmını Türkiye de geçirecekler için ise posta adresi kiralanıyor diye biliyorum.
-
@katafalk2 bizde ordan bir danışmanla çalışıp adres olarak orayı kullanırız diye düşünüyoruz
-
@esslck, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@katafalk2 bizde ordan bir danışmanla çalışıp adres olarak orayı kullanırız diye düşünüyoruz
Hangi danışman ile çalışmayı düşünüyorsunuz, ne kadar ücret alır?
-
@katafalk2 henüz vizemiz gelmediği için açıkcası yoğunlaşmadık o konuya ama Burcu Akyol olabilir Alper Kırtıl olabilir Çiğdem Koçak var birde bu danışmanlar biriyle büyük ihtimalle ancak dediğim gibi vizemizi bekliyoruz gelince daha yoğun bir araştırma yapacağız
-
@esslck bir sey sorabilrmiyim siz parmak izi verdikten sonra başvuru kısmındaki
burası güncellendi mi yoksa hala böyle boş mu -
Merhaba,
08.08.2023 te verdim ertesi gün o alanlar doldu -
@tolga242 güncellendi bizimki yani tarihler yazıyor
-
@esslck Ekran görütünsü varsa atabilir misiniz ?
-

-
-
@esslck 2 ağustosta parmak izi verdim hala orası boş duruyor bi sorun mu oldu acaba
-
@tolga242 vfs globali arayıp sorabilirsiniz bir gün sonra sisteme düşüyor genelde biometrik verileri.
-
arkadaşlar biyometri soruglama yerinde sorguladıgımda bunu diyor bu ne anlama geliyor

-
@tolga242 siz vfs ile iletişime geçin bence bizim aynı gün o alanlar güncellendi mailde geldi ayrıca aynı gün parmak iznin ulaştığına dair
-
@tolga242 sistemde bir yanlışlık olmuş olmalı parmak iziniz bulunamadı diyor tekrar parmak izi vermeniz gerekebilir hiç ertelemeden vfs ile iletişime geçin başvurunuz sıkıntıya düşmesin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum