Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emirgenco KULLANDIĞIM İLAÇLARI VE PSİKİYATRİ YE GİTTİĞİMİ GİZLESEM SORUN OLURMU? ANLAŞILIRMI SONRADAN? GENÇLİKTEN KALMA BİR KAÇ FAÇA İZİ VAR O KADAR.

• @Rhonster sistemde görmüşlerdi derken, Ankara'da sağlık kontrolü olurken oradaki sistemde mi göründü?

• @LordBolton Unganlar bunu sorduğuna göre hastanede psikolojik tedavi falan gördüysek ilaç kullandiysak sistemlerinde gözükmez diyebilirmiyiz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@suat-mavi sürecin hiçbir yerinde, hiçbir aşamasında yalan / yanlış beyan vermeyin.
    bu vizenizi almış olsanız bile sonrasında iptal edilmesine sebep olur.
    daha önce yaşanmış çokça örneği var.

• @gucarslan anlıyorum teşekkür ederim. Öyle düşünüyorum ve umuyorum ki, basit bir antidepresan kullanımını ve doktora gitmeyi ara ara, problem etmezler.

• @suat-mavi hayır normal hastane

• Anlamadım

• Arkadaşlar bi süre esrar içtidiğimden dolayı antideprasan kullanıyorum
    Çok şükür 2 senedir içmiyorum
    doktorumdan izin almam ve yazılı bir beyan vermem halinde yurtdışına çıkışıma engel olurmu

• Benim kolumda resmen intihar etmiş gibi görünen cam kesiği var ama cidden kolum odanın camlı kapısına girdiği için yarıldı bunu nasıl inandırabilirim ki ?

image.jpg

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 intihar edebilecek kişileri sadece koldaki kesikten anlamıyorlar merak etmeyin.
    sorarlarsa beyan edersiniz. karşınızdakilerin bir hekim olduğunu unutmayın..

• @barış-koç, içinde söyledi: Green card sağlık mülakatında (Unganlar) yara izi ve psikolojik durum

Merhaba asi şartı varmı acaba özellikle covid

Evet yil 2024 ve hala covid asisi sarti var hatta ilk dozu almadan kesinlikle dosya isleminizi baslatmiyorlar bu nedenle gitmeden once mutlaka ilk dozu almis olun.Bu arada zaten asi olmussaniz eger ve aradan 1 sene gecmis ise asi olali yeniden asi olmaniz gerekiyor..

Not: Ilk defa unganlara gidecekler icin guncel bilgi verme adina belirtmek isterim ..

Konu basligi icin eklemek istediklerim ise sunlar; Doktor zaten psikolojinizi anliyor ve eger ihtiyac gorurse size yine ayni gun bir psikolog ile gorusmenizi saglayabiliyor ve cikan sonucuda dosyaya ekliyorlar ona gore devam ediyor surec .Tabi onun icinde ayri bir ucret odeyeceksiniz.

• Hala hazırda psikolojik ilaç kullanıyorum antidepresan gitmeme engelmi

• Merhaba arkadaşlar green card için sağlıkraporu çıkarmaya gittiğimizde istenen psikolojik ilaç belgesi nedir bilen varmı örneğin mesela sadece kullandığın ilaç ve neden kullandığına dair bi belgemi yoksa gitmek için uygunluk durumunu belirtilmesi gereken bir belgemi saygılarımla

• @suat-mavi Suat bey merhaba. Kolunuzdaki faça iziyle alakalı doktor görüşmesinde ne söylediniz ve süreç nasıl ilerledi acaba? Anladığım kadarıyla vizeyi başarılı bir şekilde almışsınız.

• @aliaytac41  8 Oca 2025 01:27

Merhaba. Mehmet Ungan a muayene olmuştum. Kolumdaki izleri gördü ama herhangi bir şey sormadı yada söylemedi. Sağlık raporunu sorunsuz bir şekilde aldım. İnşallah sizde hayırlısı ile kolayca alırsınız.

• İnşallah hocam, çok teşekkür ederim.

• Bipolar bozukluktan dolayı ilaç raporu verilmisti. Orada tanı bipolar mizaç bozukluğu yazıyor. 3 gun sonrada raporumun suresi bitecek. Vücudumun hiçbir yerinde iz yok. Gecmiste de antidepresan kullandım. Green card kazanırsam benim için problem oluşturur mu bu durum.

• @NewyorkNewyork COVID-19 Gereksinimleri
    COVID-19 Aşılama
    CDC duyurusuna göre, 11 Mart 2025'ten itibaren, COVID-19 aşısı artık ABD göçmenlerinin yurtdışındaki tıbbi muayenesinin bir parçası olarak gerekli olmayacak. 2025 ile bu şart kalkmış Merak eden arkadaşlara güncel bilgi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |