@karakuso, içinde söyledi: Revoked visa sonrası yeni vize başvurusu
Merhaba Claudia Hanım ,öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Waiver süreci başlatabilmem için hangi koşulları sağlamam gerekiyor ? Waiver süreci olumlu sonuçlansa dahi tekrardan vize başvurusu yaptığım takdirde olumsuz sonuçlanması muhtemel olmuyor mu çünkü canceled visa sonrası sadece waiver süreciyle yasak kaldırmış olan birisi olmuş oluyorum .
Ayrıca ;
Canceled olan vizem pasaportumda durduğu için diğer ülke vize başvurularımda sorun oluşturacağını düşünüyorum.Bu sebeple pasaportumu yenilemeyi düşünüyorum.Pasaportumu yenilemem abd konsolosluğu ile olan ilişkilerim için bir sorun teşkil eder mi ? (Waiver süreci için) veya yapmam gereken bir işlem var mıdır ?
Sayin @karakuso, bazen waiver surecini baslatabilirsiniz bazen ise beklemeniz gerekebilir. Durumunuza detayli bakmadan waiveri tavsiye etmiyoruz. Waiverdan olumsuz sonuc alirsaniz yine zaman gecince tekrar basvuru yapmaniz mumkundur. Pasaportunuzu degistirebilirsiniz. Butun kayitlar elektronik oldugu icin ABD acisindan pasaportta degistirme yapip yapmamaniz sonucu olumsuz etkilemez. ABDye basvurmdan once Schengen vizesi alip seyahat yapmaniz ABDden olumlu sonuc alma ihtimalinizi artiracaktir.