Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Depremzedeler göçmenlik (Green Card) süreçlerini nasıl kısaltabilirler?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
129 14 4.2k 12

Benzer Başlıklar

  • Green Card süreci devam ederken T.C. Pasaportunu kaybetmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    101 Bakış
    A
    Arkadaşlar merhaba . Green card approved. Parmak izleri ve alındı .şuan kartı bekleme aşamasındayız .ancak pasaportum iki gün önce kayboldu. Dosyadaydı eşim yolda düşürmüş farketmemiş.(2026 da süresi bitecekti)bu durumda nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemiyoruz.green kart sürecimizi bu durum etkiler mi ? Yeni pasaport alıp bildirmek gerekli mi yoksa kartın basılmasını beklemeliyiz .teşekkürler
  • DV-2022 Green card sürecinde öğrenci vizesine başvurmak.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    234 Bakış
    crazycellsC
    @MustafaCinar, içinde söyledi: DV-2022 Green card sürecinde öğrenci vizesine başvurmak. @crazycells Üniversite veya community colleges. Okuldan kabul alip vize almayi deneyebilirsiniz. Bu basvuruyu DS-260 formunu doldurmadan once yapmanizi tavsiye ederim, eger DS-260 formunu doldurup gonderdiyseniz gocmenlik basvurusu yapmis oluyorsunuz cunku... DS-160 formunda buna dair sorular da var... Su basligi incelemeyi de unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri Bol sanslar.
  • green card

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    0 Oy
    21 İleti
    3k Bakış
    metertM
    Tip fakultesine turkiyede devam edecekmisiniz yerlesmek icin mezun olmayi mi bekleyeceksiniz? Eger oyleyse buyuk ihtimal sorun yasarsiniz
  • Green Card başvurusu nasıl yapılır ?

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    caglarorC
    Başvurular henüz başlamadığından sayfa şu an eski başvurlarla ilgili kontrol modunda. DV Lottery (GreenCard Çekilişi) başvuruları genellikle Ekim ayı başında başlar (sitede duyurular yapılır, takipte kalın) ve Kasım ayında biter. Bu süreçte linkte belirtilen sayfa da başvuru moduna geçer. Forumu takip edin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum