Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Çekilişe katıldıktan sonra doğum olması ve bu bilginin eklenmesi ?

Benzer Başlıklar

• Turist vizesi ve greencard çekilişi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik bir soru sormak istiyorum
    19
    -3 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @Berk-Şendil ben de eşim de mali yıl sonrası tursit vizesi aldık, hiçbir sorun olmadı. "daha önce göçmenlik başvurusu yaptınız mı?" sorusuna YES demeli ve çıkan kutucuğa, "DV2021 çekilişini kazanadım ama COVID döneminde konsolosluklar kapalı olduğu için mali yılın bitmesi sebebiyle vizemi alamadım" yazabilirsiniz.
  • Doğum Belgesi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    24
    1 Oy
    24 İleti
    6k Bakış
    C
    Merhaba, ben de vatandaşlık başvurusu yapma aşamasındayım, N400 gönderiyorum. Bu aşamada önüme çıkan en kafa karıştırıcı konu, doğum belgesi konusu oldu ancak soruşturarak çözüme kavuşturdum. Formül A denilen belge Avrupa için geçerli, bunu söyleyen de Konsolosluğun kendisi, bu sebeple Formül A belgesi ile bir işimiz yok. Dolayısıyla almak gereken belge, edevlet üzerindeki vukuatlı nüfus kayıt belgesi olacak. Bunu da sertifikalı ve noter onaylı olarak çeviri yaptırmak gerekiyor, çünkü belge Türkçe. Çeviri için rushtranslate'i kullanıyorum, 1-2 gün içinde email veya isterseniz 20 dolar ücret karşılığı basılı kopyaları da eve gönderiyorlar.
  • Green kart çekilişi hakkında

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    922 Bakış
    crazycellsC
    @byte81 Green kart hakkında içinde söyledi: Merhaba sizlere iki sorum olacak 1-Bu ekim ayında da green kart çekilişi olacak mı ? 2-Daha önce ki çekilişte kullandığımız fotoğrafı kullanabiliyormuyuz ? duzeltme yapayim. Sorunuz green card hakkinda degil, green card cekilisi hakkinda :) ikisi farkli. Su anki yasalara gore hala olacak. Bu hususta hicbir yasa degisikligi olmadi henuz. Bu konudaki gelismeleri su konudan takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/333/cesitlilik-vizesinin-green-card-lotosu-kaldirilmasi-ile-ilgili-yasalar-ve-durumlari Hayir, farkli bir fotograf kullanmalisiniz. Fotografi kendiniz evde cekip ayarlayabilirsiniz. Ayrintilar icin su konuyu okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
  • Kazandıktan sonra yapılması gerekenler ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    B
    Cevaplar için teşekkürler.çıkınca çıldırmaktan başlayabiliriz :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k