Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • Bu ileti silindi!

  • @ayvalik10 Yemin ediyorum küfür dağarcığım gelişti bu cehalete artık. Ayrıca ben olsam Avrupadaki gurbetçilerin yurda girişlerinde önemli ölçüde vergi koyardım. Onların sefasını biz acı çekerek sürdürüyoruz, bari işe yarasınlar dimi?


  • @Yıldıray81 Bir ülke düşünün; yurtdışına çıkış harç pulunu zorla ödeten, 5 milyon liralık Audi Q7 ve türevi araçlardan 3.8 milyon lira vergi kesen, ülke içi gelirinin %95 i vergiden gelen, her şeye rağmen "ölümüne reis" diyen. Sayarken yorulmaya başladım gerisini siz getirin a dostlar. 🙂

    Edit: Bu sadece Ak Parti'nin eseri değil, yıllarca seçim kaybedip halen aynı stratejiyle seçim almaya çalışan Kılıçdaroğlu ve tayfasının da eseridir... Oldu olacak, şimdi kazanırız diye diye yıllarımız kayboldu. İç Anadolu ve Karadeniz bölgesindeki insanlar sevmiyor hocam işte seni anla artık. Israrla %48 oy almak büyük bir başarıymış gibi lanse ettirip halen aynı düzenin arkasından gidiliyor. Değişim yalnızca iktidara değil, muhalefetede şart oldugunu bir kez daha görmüş olduk. Bir daha ki seçimde 30 yaşıma gelmiş olacağım diyeceklerim bu kadar

  • ⭐⭐

    Moldova sırbistan Gurcistan Şili, Uruguay, gibi ülkeler dahil nere olursa gidip şansınızı deneyin yeni bir meslek yapın ana baba düşünmeyin. şayet vize koyacak gurcustan sırbistan türevleri bu gidişle haberiniz olsun. Oraya gidip yuruyerek diger ülkelere giden çok kişi var

    Şikayetle zaman kaybetmeyin, Sonbahar gelmeden planlarınızı netleştirin. Amaan banane yazın gider içer sıcar uc kurus param var yerim dertleri unuturum nede olsa düzgün yaşam haram bana derseniz , Sonbaharda bin liraya sucuk alacagınızı. Maasınızın birbucuk katıyla su elektrik aidat haric ev kirası vereceginizi, Arabanızın Trafik sigortasını yaptırmak icin bir aylık maasınızın yarısını vereceginizi, Avrupanın işine geldigi için şakşaklatarak unutturdugu terorist dolu sokaklarda %400 enflasyon ortamda promote edilen zengin ünlü kaymak tabakayı. Muhteşem Afgan paki entegrasyon ve islami kardeşlik hikayelerini bunun yanısıra (Kazanan kazanıyo çok çalıs sen de kazan ayagı) dizilerden filmlerden .insansız uçak denizaltı zırhlı aracların para içinde yüzen tüccarların hayatları ne şiş ne kebap yansın maasıma bakarım diyen sıfır mercedes bmwlerle gezen işbilir yancı muhendis tipleri izler iken gururunuza dokunmayacaksa şansınızı denemeyin.

    Aslında beş sene falan gittti diyolarya küllüyen Kadıkoyde oturan dededen zengin sosyaldemokrat avunması, Artık komple gitti Afgan suriyeli gibi düşünmeyen herkesin hayatı. Bir kısım çöple beslenip kagıt satıp üçer beşer ürerken, evrensel degerlere erişme umuduyla kendisine en çok emegi yatırımı harcayan kitleler Yok hukmunde ölümü bekliyecek. Yaşayan ölü olarak.

    Don atlet degiştirir gibi politikacı degiştiren ülkeleri deneyin


  • @Uçan-hollandalı Bir dahaki seçime 47 yaşına gelmiş olacağım, benim de diyeceklerim bu kadar :D



  • @Yıldıray81 İşte bu cidden üzer 🤣🤣


  • @Yıldıray81 bir geç kalmışlık hissi sizde de var mı?


  • Bugün yeni bir işe başladım. Ve daha ilk günden şunu anladım

    Mühendise verilen değer 0 ( özellikle bazı mühendislik dallarına )


  • @Kesinİzmirli sadece mühendislik değil, emeğe verilen değer 0 o yüzden ya az maaş veriyorlar, ya iyice sömürmeye çalışıyorlar, ondan sonrada bir kaç aydır işsiz olduğum için bana iş beğenmiyor diyorlar.


  • @Calibraturbo Mercedes, Bmw, Audi, Tesla Çin'de orta direk arabası:) 2023 model bmw 5.30, mercedes e 300 Egea ile aynı para, tesla model y 300,000 tl ye denk geliyor:) Porsche'yi hiç düşünme bile, her taraf Porsche, Maserati, Bentley dolu:)


  • Dün ben ve 16 yaşındaki oğlumun. italya vizelerimiz çıktı. Ayın 10 undan beri bekletiyorlardı stres olmuştuk artık.
    Ama benim ilk başvurum olsaydı kesin red yerdik. Bu 3. Vizem oğlumun ilk ve 6 aylık aldık. Darısı hepinizin başına inşallah.


  • @Murat-4 Daha çok gencim, lütfen 😁 Evet ama şöyle bir his; keşke daha erken yaşlarda çaba gösterseydik bunun için diyoruz eşimle beraber. Öyle bir his bizdeki.. Hiç birşey için asla geç kalmış sayılmam aslında, küçük yaşlardaki çocuklarımı kurtarabileceğim her yaş benim için tam zamanı olacaktır..


  • @Murat-4 Türkiye dışında tüm dünya da yaşı sadece kağıtta yazan rakamlar olarak görürler. 80 yaşında kasiyerlik yapanlar var. Yaş geçmiş olabilir ancak onun faydası iş arama da ortaya çıkıyor sen de 2 yıllık bende 12 yıllık tecrübe var hangimiz işe girer. Bu yüzden yaş ne olursa olsun sen yeter ki yurtdışına kendini atmalısın ondan sonra zaten vücut yaşın geriye doğru gidecek. Stres - kaygı - kavgacı topluluk hepsi geride kalacak. Sadece huzur - sakinlik ve gerçek hakkını almak gibi olaylara kendini kaptıracaksın.

  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @Murat-4 Türkiye dışında tüm dünya da yaşı sadece kağıtta yazan rakamlar olarak görürler. 80 yaşında kasiyerlik yapanlar var. Yaş geçmiş olabilir ancak onun faydası iş arama da ortaya çıkıyor sen de 2 yıllık bende 12 yıllık tecrübe var hangimiz işe girer. Bu yüzden yaş ne olursa olsun sen yeter ki yurtdışına kendini atmalısın ondan sonra zaten vücut yaşın geriye doğru gidecek. Stres - kaygı - kavgacı topluluk hepsi geride kalacak. Sadece huzur - sakinlik ve gerçek hakkını almak gibi olaylara kendini kaptıracaksın.

    Hadi inşallah 🙏


  • @Kesinİzmirli türkiyede inşaat mühendisliği çöp meslek olmuştur artık.Benden sana bir abi tavsiyesi değiştirebiliyorsan farklı mesleklere yönel. Bootcamp lardan yazılım gibi. Bu arada bana bir cv ni at ltfn.Belki yurt dışı şansı denk gelir veririm senin cv ni.

  • ⭐⭐

    Yavaş yavaş acısı azalıyor 2024’ün , bakalım o sene bu sene diye diye 3-4 başvuru aldı başını gidiyor , tekrardan gün saydığımız günlere , ve artık KAZANDIM diyebilecek günlere ulaşmak dileğiyle 🙏


  • 2024 bana çıkarsa ilk olarak arabamı satıp parasıyla America'da yeni bir hayat kurucam dediğim aracımı satışa çıkardım. 42k ediyor yaklaşık,, Neye hayal neye kısmet..


  • Bu ileti silindi!


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum