Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Onur AKIN Almanya vizesi alamamış red yemiş.

  • ⭐⭐

    @Murat-4 Almanya,Fransa , İtalya red basıyor devamlı. Yunanistanda randevu yok deyip randevuları ileri atıyor.
    Bugün Rıfat Hisarcıklıoğlu açıklama yapmış bize yeşil paspaort verin reisim diye. Hiç kimse de demiyor ki biz neden böyle zor alıyoruz vizeleri. Yazık çok yazık...


  • @selamibasaran neyin ne olduğunu neden vize alamadıklarını o kadar iyi biliyorlar ki, onun için direk yeşil pasaport alalım da kurtulalım demiştir, bu ülkenin insanlarına sahiden yazık, bir kısmı inatla ayıkmıyor halinden memnun kendi tercihleri, ama diğerlerine yazık.

  • ⭐⭐

    @Murat-4 tabiki biliyorlarda kimsenin sesini çıkarmaması nireden nireye geldiğimizin göstergesi.Eski türkiyede stk lar hükümeti çok ağır eleştirirlerdi.Şimdi gıklarını çıkarmıyorlar o zamanla karşılaştırıldığında.


  • @selamibasaran Soylu açıklama yapmıştı "Dünya geneli bize ayrılan yeşil pasaport sınırına ulaşmaya başladık" diye, iptaller olabilirmiş deniliyor.🤣 Memur olanların ya da memur eşlerinin böyle ayrıcalıklardan faydalanması da koyuyor insana. Bordo pasaportun nerdeyse bir önemi yokken yeşil pasaport ile sorgusuz geçebiliyorsun. Herkes memur değil sonuçta ama yurtdışına giderken bile sorun yaratıyor bu ülke


  • Vize redlerini de yakında "Dünya Bizi Kıskanıyor"a çevirirlerse hiç şaşırmam çünkü nasılsa inanacak saf kitle çok..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Yıldıray81 schengen ret maddesi 10. madde amerika turist vizesi 214-b aynı içerik. Sen gidince bir daha geri dönmeyeceksin.

    iki haberi oku ne kadar sıkıntın stresin varsa saydırarak rahatlarsın

    ikinci haber de görür görmez diyor ya işte neyi görüyorlar

    Ekran görüntüsü 2023-05-31 141318.png


  • Bu ileti silindi!

  • @ayvalik10 Yemin ediyorum küfür dağarcığım gelişti bu cehalete artık. Ayrıca ben olsam Avrupadaki gurbetçilerin yurda girişlerinde önemli ölçüde vergi koyardım. Onların sefasını biz acı çekerek sürdürüyoruz, bari işe yarasınlar dimi?


  • @Yıldıray81 Bir ülke düşünün; yurtdışına çıkış harç pulunu zorla ödeten, 5 milyon liralık Audi Q7 ve türevi araçlardan 3.8 milyon lira vergi kesen, ülke içi gelirinin %95 i vergiden gelen, her şeye rağmen "ölümüne reis" diyen. Sayarken yorulmaya başladım gerisini siz getirin a dostlar. 🙂

    Edit: Bu sadece Ak Parti'nin eseri değil, yıllarca seçim kaybedip halen aynı stratejiyle seçim almaya çalışan Kılıçdaroğlu ve tayfasının da eseridir... Oldu olacak, şimdi kazanırız diye diye yıllarımız kayboldu. İç Anadolu ve Karadeniz bölgesindeki insanlar sevmiyor hocam işte seni anla artık. Israrla %48 oy almak büyük bir başarıymış gibi lanse ettirip halen aynı düzenin arkasından gidiliyor. Değişim yalnızca iktidara değil, muhalefetede şart oldugunu bir kez daha görmüş olduk. Bir daha ki seçimde 30 yaşıma gelmiş olacağım diyeceklerim bu kadar

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Moldova sırbistan Gurcistan Şili, Uruguay, gibi ülkeler dahil nere olursa gidip şansınızı deneyin yeni bir meslek yapın ana baba düşünmeyin. şayet vize koyacak gurcustan sırbistan türevleri bu gidişle haberiniz olsun. Oraya gidip yuruyerek diger ülkelere giden çok kişi var

    Şikayetle zaman kaybetmeyin, Sonbahar gelmeden planlarınızı netleştirin. Amaan banane yazın gider içer sıcar uc kurus param var yerim dertleri unuturum nede olsa düzgün yaşam haram bana derseniz , Sonbaharda bin liraya sucuk alacagınızı. Maasınızın birbucuk katıyla su elektrik aidat haric ev kirası vereceginizi, Arabanızın Trafik sigortasını yaptırmak icin bir aylık maasınızın yarısını vereceginizi, Avrupanın işine geldigi için şakşaklatarak unutturdugu terorist dolu sokaklarda %400 enflasyon ortamda promote edilen zengin ünlü kaymak tabakayı. Muhteşem Afgan paki entegrasyon ve islami kardeşlik hikayelerini bunun yanısıra (Kazanan kazanıyo çok çalıs sen de kazan ayagı) dizilerden filmlerden .insansız uçak denizaltı zırhlı aracların para içinde yüzen tüccarların hayatları ne şiş ne kebap yansın maasıma bakarım diyen sıfır mercedes bmwlerle gezen işbilir yancı muhendis tipleri izler iken gururunuza dokunmayacaksa şansınızı denemeyin.

    Aslında beş sene falan gittti diyolarya küllüyen Kadıkoyde oturan dededen zengin sosyaldemokrat avunması, Artık komple gitti Afgan suriyeli gibi düşünmeyen herkesin hayatı. Bir kısım çöple beslenip kagıt satıp üçer beşer ürerken, evrensel degerlere erişme umuduyla kendisine en çok emegi yatırımı harcayan kitleler Yok hukmunde ölümü bekliyecek. Yaşayan ölü olarak.

    Don atlet degiştirir gibi politikacı degiştiren ülkeleri deneyin


  • @Uçan-hollandalı Bir dahaki seçime 47 yaşına gelmiş olacağım, benim de diyeceklerim bu kadar 😃

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Yıldıray81 cevabını bulamadığım soru


  • @Yıldıray81 İşte bu cidden üzer 🤣🤣


  • @Yıldıray81 bir geç kalmışlık hissi sizde de var mı?


  • Bugün yeni bir işe başladım. Ve daha ilk günden şunu anladım

    Mühendise verilen değer 0 ( özellikle bazı mühendislik dallarına )


  • @Kesinİzmirli sadece mühendislik değil, emeğe verilen değer 0 o yüzden ya az maaş veriyorlar, ya iyice sömürmeye çalışıyorlar, ondan sonrada bir kaç aydır işsiz olduğum için bana iş beğenmiyor diyorlar.


  • @Calibraturbo Mercedes, Bmw, Audi, Tesla Çin'de orta direk arabası:) 2023 model bmw 5.30, mercedes e 300 Egea ile aynı para, tesla model y 300,000 tl ye denk geliyor:) Porsche'yi hiç düşünme bile, her taraf Porsche, Maserati, Bentley dolu:)


  • Dün ben ve 16 yaşındaki oğlumun. italya vizelerimiz çıktı. Ayın 10 undan beri bekletiyorlardı stres olmuştuk artık.
    Ama benim ilk başvurum olsaydı kesin red yerdik. Bu 3. Vizem oğlumun ilk ve 6 aylık aldık. Darısı hepinizin başına inşallah.


  • @Murat-4 Daha çok gencim, lütfen 😁 Evet ama şöyle bir his; keşke daha erken yaşlarda çaba gösterseydik bunun için diyoruz eşimle beraber. Öyle bir his bizdeki.. Hiç birşey için asla geç kalmış sayılmam aslında, küçük yaşlardaki çocuklarımı kurtarabileceğim her yaş benim için tam zamanı olacaktır..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum