Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada'da college (önlisans veya lisans) eğitim başvurusu ve ücretleri

• Kanada college eğitim ortalama ücretleri ?

Biliyorum sabit bir fiyat yok fakat ortalama bir fiyatı kesinlikle vardır,

• Bankada gösterilecek miktar

• Okul ücreti

• Konaklama ücreti

• Bilişim bölümü ile alakalı bir college gitmeyi planlıyorum.

• Bilgisi olan yok mu hiç ?

• Kanada devlet college kayıt ola bilmemiz için Türk lise diploması yeterli mi ?

Lise diplomam ve ustalık diplomam olacak Kanada'da Türk lise diploması ve ustalık diploması (Makina üzerine) geçerlimi ?

• @LAB merhaba, hala burada mısınız, gittiniz mi Kanada ya bilmiyorum.kızım Toronto da 3 yıllık koleje başladı. Bilgisayar bilimleri ve analiz bölümü, sorularınıza cevap verebilirim.

• @REYCAN kanada çok tercih edilmiyor. cazibesi çok kalmadı. Yeni gelen öğrencilere çalışma izni kaldırıldı ve kalıcı oturuma giden yollar zorlaştırıldı.

• Merhaba, study permit ini Kanadaya girerken geçen hafta aldı.
    Kısıtlama getirilen okullar aşağıdaki şekilde..

En çok sorulanlardan olan PGWP, yani Mezuniyet Sonrası Çalışma İzni konusunda, standart bir devlet kolejinden mezun olan öğrenciler için herhangi bir değişiklik yok. Fakat, artık 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren, PPP (Kamu-Özel Sektör İş Birliği) olarak adlandırılan okul programlarından mezun olan öğrencilere sonrasında çalışma izni verilmeyecek.

• @REYCAN çalışma izni olsa ne olacak ki ? İş mi var ? iş bulan çokmu kazanıyor ve mutlu mu ? Hayır. Binlercesi kanada yerine keşke başka ülkeye gitseydik diyor. Calgarye gelen nereye geldim oluyor şoka uğruyorlar bumuymuş kanada diyorlar.

• @cafercalgary okulu bittikten sonra değerlendireceğiz bu konuyu.

• @cafercalgary iş bulma en ciddi sorun ve işin sonunda pr almak dahada zor.

• @mutsuz-göçmen Kanadaya gitmeyi artık kimse istemiyor. Şartları zorlaştı geçim zor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |