[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@kuzeyyuzu Hayırlı olsun
-
@atik-ercan DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
arkadaşlar KCC'ye gerekli belgeleri email ile 6 kasım sabahı yolladım. Mai başlığı olarak case number'ımı yazdım. Bazı arkadaşlara belgeleriniz işlendi diye bir geri dönüş olmuş. Bana gelen bir mail yok. Şuan tekrar attmı belgeleri. Otomatik mesaj geldi. Bu konu kafamı kurcalıyor, evraklarım hatalıysa, eksikse (olmadığını biliyorum ama) nasıl olacak. Yani ben belgelerimin hepsinin tamam ve randevu alacağıma nasıl emin olabilirim?
Eğer bir istekleri varsa tekrar bir mail gelir veya ararlar . Bu bir standart prosedür.
-
@zeki-inci hayılı olsun, işleriniz rast gitsin...
-
@kuzeyyuzu hayırlı olsun, planlarınızda başarılar
-
@wedofun DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba KCC ye gönderilecek evraklar arasında pasaportunuzun ön sayfasını göndermelisiniz diye bir şey gördüm. Sanırım bu yeni yapılan bir değişiklik doğru mu? Eğer pasaportu almamış isek o tarihte mülakat randevusu alabilir miyiz yine de yoksa pasaporu alıp öyle mi göndermeliyiz?
pasaportu alip o sayfayi gonderebilirsiniz. Eger pasaportunuz yoksa daha sonra basvuracaginizi ve su an pasaportunuzun olmadigini aciklayan bir not gonderin isterseniz, cunku bu belgeyi bekleyeceklerdir.
-
mülakattan sonra bana vize verildi ancak eşim ap ye kaldı. asıl talihli benim. eşim için ds5535 i doldurup mail atmamız istendi. sorum şu ki ds 260ı doldururken eşim hatayda ikamet ettiği adresi hatırlamadığı için yazmamıştık. şimdi tekrar ikamet ettiği yerler soruluyor. nüfus müdürlüğünden hatayda ikamet ettiği adresi net öğrenip yazalım mı ds5535e yoksa ds260taki adresleri mi yazalım sadece??? yazmazsak detaylı araştırıyorlar mı sorun olur mu? yazsak niye daha önce yazmadın derler mi?cevaplar için şimdiden teşekkürler
-
bir de eşim evlenmeden önce beğenmediği için soyadını değiştirmişti. ds260ta daha önce kullandığı soyisim var mı kısmında belirtmiştik ama yine de ds5535le birlikte mahkeme kararını da gönderelim mi
-
@kuzeyyuzu biraz gec okudum. Hayirli olsun yeni yaşaminiz. Kolayliklar ve sans sizden yana olsun. Darisi 2020 de bizlerin basina...👍👏
-
@pedodontik DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
mülakattan sonra bana vize verildi ancak eşim ap ye kaldı. asıl talihli benim. eşim için ds5535 i doldurup mail atmamız istendi. sorum şu ki ds 260ı doldururken eşim hatayda ikamet ettiği adresi hatırlamadığı için yazmamıştık. şimdi tekrar ikamet ettiği yerler soruluyor. nüfus müdürlüğünden hatayda ikamet ettiği adresi net öğrenip yazalım mı ds5535e yoksa ds260taki adresleri mi yazalım sadece??? yazmazsak detaylı araştırıyorlar mı sorun olur mu? yazsak niye daha önce yazmadın derler mi?cevaplar için şimdiden teşekkürler
Butun adresleri en hatirladiginiz sekilde yazmalisiniz, Hatay adresini belirtirken parantez icerisinde tam adresi cok net hatirlamadiginizi belirtebilirsiniz, boylelikle sorun cikmasini engellersiniz. Nufus mudurlugunden illaki almaniza gerek yok, hatirladiginiz kadari yazmaniz yeterli. Zaten saklayacak bir seyiniz yoksa, telas etmenizi gerektirecek bir durum da yok :)
-
@pedodontik DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
bir de eşim evlenmeden önce beğenmediği için soyadını değiştirmişti. ds260ta daha önce kullandığı soyisim var mı kısmında belirtmiştik ama yine de ds5535le birlikte mahkeme kararını da gönderelim mi
buna gerek yok kanimca, eger istenseydi ayrica sorarlardi. Vukuatli nufus kayit orneginde bu bilgi yer aliyordur kanimca.
-
@zeki-inci Hayırlı olsun.
-
@mureat-gc Hayırlı olsun.
-
@kuzeyyuzu Hayırlı olsun.
-
@kuzeyyuzu Hayırlı olsun, tebrik ederim. Mülakata İngilizce mi Türkçe mi girdiniz acaba?
-
@goncagül-zihni tesekkurler turkce yaptik soruyorlar normelde turce mi? İngilizce mi? Diye hatirladigim kadariyla bize sormadilar ama ingilizce olmasinin her hangi bir artisi yok.
-
@arkben tesekkurler.
-
Merhabalar vize görüşmesi için gelen mailde gerekli evraklar kısmında Selective Service Registration (Original) diye bir kısım var . Bu sayfaya yönlendiriyor. https://photos.state.gov/libraries/turkey/5/instruction_packages/SELECTIVE SERVICE.pdf Bu formu da doldurup götürmem mi gerekiyor.
-
@ouz-tuna33 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar vize görüşmesi için gelen mailde gerekli evraklar kısmında Selective Service Registration (Original) diye bir kısım var . Bu sayfaya yönlendiriyor. https://photos.state.gov/libraries/turkey/5/instruction_packages/SELECTIVE SERVICE.pdf Bu formu da doldurup götürmem mi gerekiyor.
evet, ilk sayfanin ciktisini alip sol tarafi doldurup gidebilirsiniz mulakata.
surada formun orijinali var, buradan ciktisini almaniz daha iyi olur: https://ceac.state.gov/ivapp/ivapp/esign/ds-1810.pdf
-
@crazycells askerlik ten dolayı 6 ay KKTC'de bulundum.. bu yüzden KKTC den adli sicil kaydı almam gerekirmi
-
@kuzeyyuzu Anladım, teşekkür ederim sağolun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum