Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @nicky benim umudum var hayla

    Cumhur ittifakı elbete bunu öngörmüştür diye tahmin ediyorum ona göre bir şeyler yaparalar elbete diye tahmin ediyorum


  • @selamibasaran Öncelikle günaydınlar, ikinci tur hususunda ben de pek umutlu değilim açıkçası. Bitirici darbeyi ilk turda vurup nakavt etmesi gerekiyordu, gerekiyordu diyorum çünkü Sinan Oğan'dan kalan oyların şuan nereye gideceği belirsiz. Parti ideolojisinde Türklük mevcut, fakat muhalefet ve iktidar içerisinde hizbullah ve hdpliler tarafından kuşatılmış olmaları nedeniyle %5.30'luk kesimin kafası karışacak. Eski yoldan diyen de olabilir, yeni yola çıkmak isteyen de... İşin özü 2 hafta sonra izleyip göreceğiz, yüksek yüzdelere vuran kesimde yaşayan halktan zaten umudum yoktu ne desen inanır mührü basar geçer tiplerden. Demek ki kafaların yerine gelmesi için bir ekmeğe muhtaç bırakılacak bu insanlar. İşte o zaman daha büyük bir değişim görülecek. Genelde Türk insanının sandıkta dikkat ettiği tek şey ekonomi, yani oy veren seçmenin cebi yanmadığı sürece "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" modunda takılmaya devam edecek. Tekrar söylüyorum ülkemiz Venezüella olmadan önce milletimiz aklını başına devşirmeli. Herkese iyi günler dilerim


  • @nicky Doğru ve tam olarak gerçeği yansıtan bir yazı olmuş, bu kadar siyasal, ekonomik, çevresel felaketler enkazlar yaşanırken özellikle deprem bölgelerinde bu denli oy çıkarması akıl almaz bir olay. Arkadaşın dediğine katiliyorum bunlara yağmurlu günde su vermeyeceksin, başka türlü olmuyor.

    Edit; @Yıldıray81 'in de dediği gibi bu seçimden önce milletten az da olsa umudum vardı şimdi anladım burdan bir b*k olmaz hocam. Bizim insanımızın portföyü bu.


  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Eşimin 2 kuzeni Amerika'da vatandaşlar. GC çıkmadı onlarda araştırıyor nasıl bir yol izleyebiliriz? En kısa güvenli yol nedir?


  • @drcfamily Eşinizin kuzenleri üzerinden Amerika'ya turist olarak geçebilirsiniz, ziyaret etmek maksatlı veya herhangi bir sebepten ötürü. Daimi olarak orada kalmaktan bahsediyorsak onun çok düşük bir ihtimal olduğunu söyleyebilirim. Belki oradayken kendinize bir sponsor bulabilirseniz hem çalışma hem de daimi oturum hakkınız olur. Siz veya eşiniz fark etmeksizin


  • @drcfamily şuanda özellikle seçimlerden sonra forumun büyük kısmı bu konuda kafa yoruyordur, benim düşündüklerim eb3 vizesi veya e2 yatırımcı vizesi. Eb3 hakkında forumda detaylı bilgiye şurdan ulaşabilirsiniz, forumu karıştırın diğer vizeler hakkında da fikriniz olur sanıyorum.


  • seçimide kaybettik. green cartıda hadi hayırlı olsun


  • @drcfamily, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Eşimin 2 kuzeni Amerika'da vatandaşlar. GC çıkmadı onlarda araştırıyor nasıl bir yol izleyebiliriz? En kısa güvenli yol nedir?

    Turist vizesi ile gidip iltica edebilirsiniz. Yada sponsor bulup orada oturma izni alabilirsiniz.
    Fakat bu secimden sonra cok fazla onay alamiyacak insan turist vizesi icin. Gecmis olsun simdiden meksika yonu gorundu gibi


  • sanırım bir detayı söylemeyi unuttum. kuzenlerden biri restoran işi yapıyor biri amazonla çalışıyor bunlar üzerinden bir yol izleyemez miyiz?


  • @drcfamily ben dışardan personel bulamıyorum deyip sizi oraya personel olarak alabilir, fakat bunu ispatlaması lazım eb3 vizesi de bu mantıkla çalışıyor, süresini net bilmiyorum, bir iki ay ilan veriyorlar ben amerikadan personel bulamadım Türkiyeden veya dışarıdan başvuranı işe alıcam diyorlar, detaylı bilgim yok o konuda avukatlardan da bilgi edinmeye çalışın.


  • @drcfamily Bahsi geçen kişiler bir işletme sahibi veya şirket sahibi ise arkadaşların da dediği gibi, size sponsor olabilecek gücü varsa bu yolu izleyebilirler. Sponsor olmanın da belli başlı kuralları var elbette. Mesela ABD içerisinde o işi yapabilecek kişiler varken neden sizi Türkiye'den istihdam etsin, bunu direkt olarak Amerikan hükümetine kanıtlaması gerekiyor ve uzunca bir prosedürü var. Yıllardan bahsediyoruz tam olarak hocam, siz yine de bu yoldan gitmeyi deneyin çünkü göçmen olarak gitmenin sizin açınızdan en kolay yolu bu gibi görünüyor. Bir de özel değilse şuan hangi meslek ile uğraşıyorsunuz?


  • Atatürk bu millete bir maya çaldı ama bu maya tutmadı ve 100 yıl anca gitti. Şimdi özüne dönüyor. Tek derdim kızım. Çok şükür maddi bir sıkıntım yok. Ama insanın çocuğu ile ilgili gelecek kaygıları ayrı bir şey. O yüzden bekar veya çocuksuz olanlar nispeten şanslı diyebilirim. Umarım herkesin gönlünce olur her şey.


  • @Riethian Atatürk bu ülke içen en az 5-6 gömlek bol gelen, vizyonu ve siyasi kararlarıyla uzun vadede devrimler yaratan bir kişiydi. Maalesef millet onu hak edecek bir girişimde bulunamadı. Bu arada girişimden kastım "gidin her şeye muhalif olun" demek asla değildir. Bunu kesinlikle belirtmek istiyorum. Ülkenin genel durumuna vuracak olursak bu kanıya ulaşıyoruz, yozlaşmış yobazlaşmış topluluğun düzelmesi çok uzun zaman alacak. Şuan eğitim veren öğretmenlerin bile tekrar eğitilmesi lazım durum o denli berbat. Bu da demek oluyor ki yalnızca din kavramı insana ahlak vermiyormuş.


  • @Uçan-hollandalı evet birinin 3 restoranı var. tanıdıkları avukatla görüşüp bize dönecekler belki bir yol ben bulurum diye uğraşıyorum.lise elektrik mezunuyum ancak 12 yıldır kimya sektöründe işçi olarak çalışıyorum


  • Kendimi acayip çaresiz ve köşeye sıkışmış hissediyorum ne olacak bu halimiz


  • @Birgariphayat Her şey güzel olacak demeyi çok isterdim..


  • @drcfamily Zincir işletme olması sizin açınızdan çok iyi olmuş, umarım sizi sponsor olarak aldirabilir


  • forum tıklanmaları yakında bayağı bir artacak gibi gözüküyor.


  • @Yıldıray81 Daha zor günler bizi bekliyor,imkanı olanın bir şekilde gitmesini tavsiye ediyorum.Onumuzde ki yıl gc başvurularında dünya rekoru kırılacak gibi gözüküyor.


  • @Birgariphayat dünya rekoru olur mu bilmiyorum ama tr rekoru kırılacağı kesin 😃


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

183
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum