DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ds 260 formunu mülakat tarihi aldıktan sonra açtırabiliyor muyuz? Hangi durumlarda önceden açtırmamız gerekiyor?
-
@Yunus-Şahinoğlu, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ds 260 formunu mülakat tarihi aldıktan sonra açtırabiliyor muyuz? Hangi durumlarda önceden açtırmamız gerekiyor?
Hiçbir durumda açmamanız en doğrusu mülakat aldıktan sonra açtırabilirsiniz
-
@cetinakkaya, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan hocam mülakat tarihi aldıkan sonra formu açtırsak istediğimiz her şeyi değiştirebiliyor muyuz yoksa sadece kcc ye gönderdiğimiz mailde belirttiklerimizi mi?
form acildiginda tum bilgiler duzenlenebiliyor.
-
@nazlihande, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Sharm PDF dosya malesef elimdeki hiçbir bilgisayar ve telefonda açılmadı. Dönüşünüz için teşekkür ederim.
Dosyaya erisemeyen kisiler icin ilgili bilgiler surada: https://yesilkartforum.com/wp-content/uploads/2023/05/DV2024-icin-aciklamalar.pdf
-
@Erhan-2, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
peki mülakat tarihinden önce düzenleme için dosyamızı açtırırsak ne olur?
Hep mülakat tarihinden sonrası tavsiye edilmiş, merak ettim.
Teşekkürler.
Saygılarımla.formunuz acik oldugu surece, surec sizin icin ilerlemez ve size bir mulakat tarihi verilemez, bilginize.
-
@hope_one_day1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
ds-260 formunun başlangıcında bütün aile bireyleri gözüküyor ama gidecek kişi sadece 2 kişi.Babam ve ben.Kardeşim ve annem bizimle göç etmeyecek.Bu bağlamda onların da formu doldurması gerekiyor mu?
hayir, sadece Green Card alacak kisilerin form doldurmasi gerekiyor.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@blackmamba24 öyle bir şey denmedi, yanlış anladınız sanırım. mülakat aldığınızda formu KCC açamaz sadece, bunu yaptırmak için [email protected] adresine mail atmalısınız. 1-2 gün içinde formunuz açılır ancak bu bahsettiğiniz hata değişiklik yapılacak bir hata değil.
Sayin @gucarslan , herkes ABD konsoloslugunun direkt email adresini kullanirsa bu emaillere cevap vermeleri gecikebilir. Ayrica formu actirmak isteyen kisiler eksik bilgi vererek gereksiz email trafigine de neden olur. O nedenle formu guncellemek isteyen kisileri direkt suradan soru formunu doldurmaya yonlendirin. Zaten "I want to update my DS-260" diye bir secenek de eklemisler. Hem bu sekilde konsolosluga ulasacak kisiler hicbir onemli bilgiyi eklemeyi unutamazlar.
https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/
-
@thehawk01, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Şuan yapmamız gereken mülakat mailini beklemek değil mi?
Evet. Surecleri ayrintili olarak ilk iletide bulabilirsiniz.
-
@gurkankucukvar, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosya numaramdan başvuru durumumu sorguladığım da 'ERROR' vermekte ve olay numaranızı sisteme girdiğinizde hata mesajı alıyorsanız lütfen birkaç kez deneyiniz ve hala hata mesajı alıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz diye belirtiyor. Mesaj attım fakat henüz dönüş alamadım. Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
CEAC sayfasi Ocak'tan once bilgilerinizi gostermeyecek, bilginize. 7 ay sonra kontrol edebilirsiniz.
-
@royakl zaten dogru yazmissiniz, not ortalamaniz istenmiyor.
-
@Yunus-Şahinoğlu, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DS 260 formunda anne kızlık soyadı kısmına şimdiki soyadını yazdığımı fark ettim, formu açtırmalı mıyım? Nasıl bir sorun yaşarım?
Hicbir sorun yasamazsiniz. Bu sekilde kalabilir.
-
@atalardankalanbirben, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba ds 260 formumu doldurdum tamamen en sona geldiğimde ‘Sing and Submit Application’ yazan yere tıklayamıyorum o yüzden ‘NeXT:confirmation’ kısmına da tıklayamıyorum lütfen yardım edin
26 yasindan kucuk ve erkek misiniz?
-
@hope_one_day1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
ds-260 formunun başlangıcında bütün aile bireyleri gözüküyor ama gidecek kişi sadece 2 kişi.Babam ve ben.Kardeşim ve annem bizimle göç etmeyecek.Bu bağlamda onların da formu doldurması gerekiyor mu? @gucarslan @crazycells
hayir, gerekmiyor.
-
@Kubra-me, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Kubra-me eğer diplomanız varsa isteseniz anaokulu seçin sorun olmaz.
Umarım sizi yormuyorumdur, verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler. Demek istediğim yüksekokul bilgilerini girdim eksiksiz. Lise bilgilerini girmedim, atlamışım. Bu bize sorun yaratır mı? Mülakat alabilirsek, red almaya neden olmaz değil mi?
sorun yok, simdilik bu sekilde kalabilir. Mulakat tarihi aldiktan sonra formu actirip bu bilgileri guncelleyebilirsiniz.
-
@efe3535, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan selam hocam ds260ı doldurduktan sonra vize randevu tarihini alındıktan sonra ds260ı tekrar güncellmek için giriş yapa biliyor muyuz
Randevu tarihiniz belli olduktan 10 gun sonra su linkteki formu dolduracaksiniz ve "I want to update my DS-260 form" diye secip konsolosluga aciklama yapacaksiniz. Onlar da formu actiklarinda size bilgi verecekler.
https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/
-
e-devlet uzerinden "
T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, Pasaport ve Sürücü Belgesi Sorgulama" ile pasaport bilgilerinize ulasabilirsiniz.Sn @gucarslan 'in da paylastigi gibi DS-260 formunuzu "
other travel documents" secerek tamamlayip gonderebilirsiniz, pasaport bilgilerinizi bekleyip gecikmenize gerek yok. -
@Rıdvankaya, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar Greencard çekişili sonucunda hak kazandım ve konuya dair desteğe ihtiyacım var bu konuda ulaşabileceğim güvenilir birilerini önerebilir misiniz ?
Sorularinizi bu baslik altinda sorabilirsiniz.
-
@crazycells ceac'taki dosya durumu kontrolden bahsetmiştim evet cevaplamışsınız Ocaktan sonra demişsiniz sağ olun. Peki bir soru daha sormak istiyorum. Benim ocağa kadar dosya durumumu takip edebileceğim bir yer yok ve sadece bekleyeceğim değil mi ? Onlara bana mail üzerinden ulaşacaklar.
-
@devrim-astan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba ben 6 mayısta green card çekilişini kazandım fakkat amerika da bir adres istiyor ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Su asamada adres vermeniz sart degil, ama Green Card alabilmek icin mulakat tarihine kadar bir adres bulmalisiniz.
-
@gurkankucukvar, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells ceac'taki dosya durumu kontrolden bahsetmiştim evet cevaplamışsınız Ocaktan sonra demişsiniz sağ olun. Peki bir soru daha sormak istiyorum. Benim ocağa kadar dosya durumumu takip edebileceğim bir yer yok ve sadece bekleyeceğim değil mi ? Onlara bana mail üzerinden ulaşacaklar.
hayir yok, sadece bekleyeceksiniz. :thumbs_up:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum