DV2023 Sohbet Odası
-
@lumos yani problem çıkmaz değil mi henüz ds 260 formunu doldurmadim ds 260 doldururken bütün çocuklar mı belrticem
-
@Serkan-akın Basvuruken kurallar 21 yas alti evli olmayan cocuklari belirtmek. DS-260 formunu doldururken cocuklarinizin hepsini belirtiyorsunuz. Bunula birlikte, 21 yas alti ve bekar sizinle gelecek cocuklariniza da ayrica add applicant ile DS-260 formu ekliyorsunuz. Sanirim artik anlasilmistir.
-
@Serkan-akın bu sene dv2023 kazananıysanız, sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor. Yok değilseniz dv2024 gribunda sormanız gerekiyor...Aksi halde cevap alamayabilirsiniz ...
-
Sizinle gelecek kisileri belirtmezseniz elenirsiniz. Hatta bosanmis iseniz ve cocugunuz varsa gelmeyecek diye onu basta belirtmezseniz onda da elenirsiniz. Cunku cekilis esnasinda tum ulke limitleri o sayiya gore belirleniyor.
-
Herkese Merhaba ,DV2024 talihlisiyim fakat CN 25XXX olduğu için detaylı araştırmalara başladım ,
Merak ettiğim bir konu vardı , DV2022 talihlilerine Ankaradan en son 26XXX CN a kadar mülakat tarihi verlmişken , DV2023 de mülakat tarihlerinin çok yavaş ilerlemesinin sebebi nedir?DV2023 de en son 69XX CNye, 9 Haziran 2023e mülakat tarihi verilmişken,
DV2022 de 16XXX CNye 9 Haziran 2022 de mülakat tarihi verilmiş. -
@Gokhan-Eke tebrikler öncelikle. Ankara çok ama çok yavaş mülakat konusunda. Ankara’yı beklememenizi ve forumdaki dosya taşıma konusunu incelemenizi tavsiye ederim. 2023 mülakat deneyimlerinde de çokça dosya taşımış dostların deneyimleri mevcut. Kolaylıklar ve bol şans.
-
@Gokhan-Eke DV22 döneminde çünkü bir ay toplu mülakat dağıtımı yapıldı, her senenin dinamiği farklı seneye daha mı hızlanır daha mı yavaşlar belli olmaz
-
@karaçay saolun🙏🏻 umarim bir sekilde bu sureci tamamlarim, dediginiz gibi transfer konusunda arastirma yapiyorum suanda eylulden sonra birkac ay ankaranin performansina bagli olarak sureci baslatmayi planliyorum neresi olursa.
-
@Gokhan-Eke şunu unutmayın ama süreç genelde yavaş başlar ilk 1-2 ay sonradan açılmaya başlayabilir
-
@lumos tebrikler , umarım en kısa zamanda mülakat ve vizenizi alırsınız.
Edit: dv2024 ü kazandığınızı sandım, eskiymiş ileti. Yine aynı temennim geçerli, umarım en kısa zamanda vizenize kavuşursunuz.
-
@tufank Onemli degil, tesekkurler (:
-
arkadaşlar merhaba amerikada bir posta adresine ihtiyacım var yardımcı olanlar veya olamayanlar için şükranlarımı sunuyorum
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar telegram grubuna eklemeniz için ne yapmamız lazım.
-
@yener-elitaş Merhaba, ilk olarak ilgili formu doldurmaniz gerekiyor. Bu baslikta bulabilirsiniz.
-
@Gokhan-Eke bence secim bekliyorlar
-
@reaves, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar merhaba amerikada bir posta adresine ihtiyacım var yardımcı olanlar veya olamayanlar için şükranlarımı sunuyorum
Su basligi inceleyebilirsiniz:
-
arkadaslar merhaba. daha once dv icin abu dhabi de mulakata giren varmi. oradaki surec nasil gorevlilerin tutumu vs.
-
@feryesil Merhaba, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Ilgili konuyu forumda aratinca bir cok sonuc cikmakta, oradan deneyimleri okuyabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum