DV2024 Sohbet Odası
-
@USA umut fakirin ekmegi belki bir ihtimal cıkar :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Evren-1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba, Amerika için önerebileceğiniz kapsamlı bilgiler veren Youtube içerik üreticileri var mı arkadaşlar sizin de takip ettiğiniz?
Mümkünse GreenCard özelinde olursa memnun olurum.Sayın @Evren-1 forumda sürece ilişkin her türlü konu hakkında bilgi bulabilirsiniz. Müsait olduğunuzda forumun başlıklarını incelerseniz burası derya deniz. İçerik üreticileri elbette yol gösterir ancak burada sayısız isimsiz kahramanlar var kendileri gidemesede yılların getirmiş olduğu deneyimleri karşılıksız paylaşıyorlar. Umarım Amerika süreciniz en sağlıklı şekilde huzurla ve mutlulukla geçer.
-
Turistik vize ile gidip, iltica başvurusu yapmak istiyorum, geçerli sebeplerim var.
Konu hakkında bilgi sahibi var mı ? -
Arkadaşlar Merhabalar iyi akşamlar green card çekiliş hakkı bizde kazandık. Öncelik sorum şu olucak ilk defa yazıyorum . Bizim 7 ve 5 yaşlarında çoçuklarımız var.Çoçukları ilk baş götürmek istemiyoruz . Düzen kurduktan sonra alıcaz. 4 5 ay sonra böyle bir şey olabilir mi yoksa çoçuklar da kesin gelmek zorunda mı.
-
@raskarnos senin yerinde olsam ds260 ı acil şekilde doldurup yollarım ( forumda var video çok kolay) , zaten danışmanlar sana burda yaşınla ilgili sorunda yardımcı olamaz çünkü doğru 1 dir ve yazmak zorundasın.Sonra yaş sıkıntından dolayı acil olarak başka ülkede mülakat seçenekleri araştırmalısın.. Yani para verdiğin danışman bunları söyleyecek ..sen önce ds260 a odaklan
-
ÖNCELİKLE HERKESE İYİ AKŞAMLAR UZUN ZAMANDIR FORUMA GİREMİYORDUM BU YIL BNM ÜÇÜNCÜ BAŞVURUMDU AMA YİNE OLMADI HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR KAZANAN ARKADAŞLARI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ABD'YE GİRMEK NASİP OLUR İNŞ DARISI BİZLERİN BAŞINA🙂🙂🙂🙂🙂
-
Arkadaşlar ds-260 formunda applicant kısmına girdiğimiz aile bireyleri, sonradan gitmek istemezlerse dosya yanar mi? Mesela ''do your children immigrating with you?'' sorusuna ''yes'' dedim ama sonradan şartlar el vermedi ve gelemediler. dosya komple mi yanar yoksa sadece gidemezler mi?
-
@radres88, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ÖNCELİKLE HERKESE İYİ AKŞAMLAR UZUN ZAMANDIR FORUMA GİREMİYORDUM BU YIL BNM ÜÇÜNCÜ BAŞVURUMDU AMA YİNE OLMADI HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR KAZANAN ARKADAŞLARI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ABD'YE GİRMEK NASİP OLUR İNŞ DARISI BİZLERİN BAŞINA🙂🙂🙂🙂🙂
Sayın @radres88 iyi akşamlar dilerim, hoşgeldiniz sizi yeniden görmek çok güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım gelecek sene talihli olursunuz. İletinizin tüm kelimeleri büyük harfle yazılmış klavyenizdeki capslock tuşunuz açık kalmış olabilir haber vermek istedim. :)
@raskarnos, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar ds-260 formunda applicant kısmına girdiğimiz aile bireyleri, sonradan gitmek istemezlerse dosya yanar mi? Mesela ''do your children immigrating with you?'' sorusuna ''yes'' dedim ama sonradan şartlar el vermedi ve gelemediler. dosya komple mi yanar yoksa sadece gidemezler mi?
Sayın @raskarnos Eger DV2024 talihlisiyseniz, sorularınıza daha hızlı dönüş alabilmeniz doğru konu başlığına yazmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Bu süreçte size yardımcı olabilmemiz için lütfen vize sürecinizi imzanıza taşıyınız. Konuyla ilgili başlıkların linkini aşağıda tarafınızla paylaşıyorum ;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1620487789023
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları?_=1683545340674
-
@paşa Teşekkür ederim 🙂
-
ds-260 formunda electronic visa confirmation number diye bi numara var. bu sitede kontrol ettigimiz, dv lottery'nin bize verdigi confirmation number dimi?
-
acil yardim gerekiyor arkadaslar formu doldurmaya basladim ama bu detayi hicbir videoda gormemistim
-
Hayır farklı confirmation number,ikisinide kullanacaksın ama aynı değil
-
@ozkan-akbulut
buraya ne girecegim yani anlamadim -
-
Hocam bak confirmation number i green card sonucuna bakmak için kullanıyorsun ,orada yazdığın uzun sayılı ve rakamlı olan ,case number ise sadece kazananlarin sahip olduğu ve kaçıncı sıradan kazandığını hangi kıtadan katıldığını gösteren bir numara ,senin soru işaretli kısım green card sonucuna bakarken kullandığın confirmation number kısmı
-
@ozkan-akbulut bana da öyle geldi ama yine de sormak istedim teşekkürler.
-
Arkadaşlar Ds-260 formunu doldurup yolladım, merak ettiğim konu bir kaç tane soruda eksik bilgi yüzünden mülakata çağırılmama ihtimali var mı?
-
@Pamuk-0 merhabalar. Tebrikler. Lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız.
Mülakata 21 yaş altı dahil çocuklar ile birlikte tüm aile fertleri gidecek, daha sonra sağlık raporunu aldığınız günden itibaren 6 ay içerisinde hak kazananların mutlaka ABd’ye giriş yapması gerekiyor.
Asıl talihli aileden ilk giriş(hep birlikte de olabilir) yapması gerekiyor. Yani asıl talihli sizseniz, siz olmadan eşiniz ilk girişi yapamaz. Ama asıl talihli siz iseniz, eşiniz veya çocuklarınız sizden farklı bir zamanda giriş yapabilir. Dediğim gibi sağlık raporu aldığınız tarihten sonra 6ay içinde giriş yapılması şart -
@zerowan öncelikle tebrikler. Case numaranız yüksek olduğjndan, çağırılmama ihtimaliniz daha yüksek ne yazık ki. Eksik bilginln ne olduğuna göre değişir ama mülakatta düzeltilebilecek ufak eksiklikler için korkmanıza gerek yok. Ancak ds formunda yanlış bilgi vermek mülakatta elemmenize yol açar
-
Arkadaşlar merhabalar, biliyorum belki de çok kez sorulan bir soru ancak her kafadan farklı ses geldiği için karar veremiyorum. Bana bu sene green card çıktı, mülakat numaram 21bin'lerde. Kız arkadaşımı da benimle götürmek istiyorum, bu sebepten ötürü DS260 doldurmadan hemen evlenme kararı aldık. Yarın kan testi verip çarşamba evlenmeyi planlıyoruz.
Bazıları hiç zaman kaybetmeden DS formunu doldurup sonrasında evlilik işlerine bakmamı söylerken, bazıları da çok hızlı evlenip o şekilde formu doldurmamı öneriyor. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı acaba?
Teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum