DV2024 Sohbet Odası
-
Yiyecek ekmeğe bile muhtaç iki tane Nijerya’lı pasaport çıkaramıyoruz diye dava açıyor ve mahkeme kabul edip pasaport şartını kaldırıyor. Sağolun ABD mahkemeleri
-
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@BenjaminGreen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yemek molası verdikten sonra şimdi baktım eşimle beraber hnbs uyarımızı aldık.
Haftayada seçimi kaybedip hırslı bir şekilde 30'umdan sonra başladığım mühendislik eğitimimi bitirmek istiyorum.
Elbet bir gün gideceğiz.30 dan sonra mı vallamı abi
Ben de 40 dan sonra mimarlık ve tasarım fakültesini bitirdim .....
Nasıl ? 2. Öğretim mi
Hayır örgün öğretim hem de yüzde 80 devam zorunluluğu vardı. 4 sene öldüm resmen. Öğretmenim ikili eğitim yapan okuldaydım.
-
Silindi.
-
@Riethian ABD hukukunun garip işleyişini hep duyardık ama bu garipten öte komik bir durum
-
@academicus çok fena bozuyor piskolojiyi 8 defa başvurduk hep karamsarlık şansında dönmesi lazım artık nereye kadar gidecek bu ..
-
@RaVeNx hayır illa ki bi iş teklifi gerekli malesef şirketlerden iş bulabilirsin ama teklif için bıçu süreçteki evrak işleriyle kendileri ilgilenmiyor
-
@mikael bizde başvurup kazanıpta gitmeyenler yüzünden gidemiyoruz diye basvuralım mahkemeye :)
-
Gece herkes uyuyunca deneyeceğim, ama belliki bu sene başvuru çok
-
Merhaba Green Kazandım ve sıralamam 11200 sizce olur mu yorumlarınızı bekliyorum.
-
@Maliciksin44 hayırlı olsun. Formu bir an önce doldurup gönderin. Sıralamanız iyi bence.
-
Şarkı paylaşma sözüm vardı linki bırakıyorum:
-
@Maliciksin44
Tebrikler! Hayirli ugurlu olsun!Imzanizi guncellemeyi unutmayin (link asagida imzamda).
Sizi soyle alalim:
-
arkadaşlar confirmation numarasını giriyorum sürekli girilen bilgiler geçerli değil diyor. ''O'' yerine sıfır yazdım olmuyor. Böyle olan var mı başka
-
YİNE YÜZÜM GÜLMEDİ :(
-
ilk defa bu sene heyecanlanmistim, yine olmadi. Yon avrupa artik :/
-
Confirmation Number kaybettim . E mailime istiyorum defalarca girmeme rağmen kabul etmiyor anlamayadık başka türlü nasıl öğrenebiliriz . Teşekkürler
-
@arse öğrenmeniz zor gibi, mail adresi ve konaklama adresi formalite diye hatırlıyorum.
-
Foruma yeni kayıt oldum. İlk defa başvurmuştum. Kazanamadım. Pasaport şartının kalktığı ve tahminen başvurunun çok yüksek olduğu bu sene kazananları tebrik ederim. Şansınızı iyi değerlendirin. Umarım kazananlar gerçekten gidebilecek olanlardır. Darısı bize…
-
@mikael, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yiyecek ekmeğe bile muhtaç iki tane Nijerya’lı pasaport çıkaramıyoruz diye dava açıyor ve mahkeme kabul edip pasaport şartını kaldırıyor. Sağolun ABD mahkemeleri
Bizim ne kadar yeni bir hayata ve umuda ihtiyacımız varsa, onların da aynı şeye ihtiyacı olduğunu göstermez mi ? Nasip deyip yaşamaya devam edeceğiz.
-
DV-2024 talihlilerinden biri de babam oldu.4000'lerde case number, bence gelir gibi geliyor.Bu bağlamda benim de Amerika'ya yerleşme ve hatta greencard almamda bi faydası olur mu bu durumun? babam benim için amerika'ya gitmeye hazır çünkü. Ümitsiz bi vaka ise dosyayı yakıcaz boşuna para vermek istemiyoruz.Yardımcı olabilecek var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum