DV2024 Sohbet Odası
-
Bu sene de hem bana hem de eşime çıkmadı. Bundan sonra artık avrupaya öncelik vereceğim. Muhtemelen artık başvurmayı bırakacağız. Zaten pasaport şartından sonra çıkma ihtimali bitir hayli azaldı. Bu yüzden başvuru tarihi yaklaşınca mevcut durumuzu değerlendirip bakacağız.
Çıkan arkadaşları tebrik ederim. Yeni hayatınızda bol şanslar dilerim.
-
@JesusLord telefondan vpn ile baktım
-
@Ersin-Battal Hocam benim de ilk denemem, vazgeçmeyin yaşınız gençse diğer ülkelerin de programlarını araştırın, benim diğer planım almanyaydı onun için çalışacağım şimdi
-
@pascal2121, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Slm arkadaşlar 2inci seferde sıra 25 binlerde talihli olduk sizce sıra gelir mi
Tebrikler evet kötü bir sıralama değil, tüm bilgilerinizi toplayınca ds 260 formunu doldurmaya başlayın
-
olmadı -
Merhabalar herkese,
Kız arkadaşım Ukraynalı ve Türkiye’de savaş durumundan dolayı yanımda kalıyordu. Kendisine Greencard çıktı, bu durumda;
DS260 formunu bekletip evlendikten sonra doldurmak mı mantıklı.
Yoksa zaman geçirmeden doldurup daha sonra evlilik işlemlerini halledip mülakat öncesinde konsolosluğa bilgi vermek mi mantıklı?
-
Zaten pasaport şartının kalkması belliydi bu sene. O yuzden sürpriz olmadı.
-
Twitterda trend topic olmuş #Greencard , herkes yazıyor binlerce basvuru binlerce kazanamayan var herkes ekran görüntüsü atmış .
-
Tekrar deneyiniz dedi bu senede

-
@JesusLord çok sagolun şuan garip duygular içindeyim sevinme sıradan dolayı boşa umut en kötüsü boşa umut etmek ömrüm böyle gecti
-
Hangi linkten bakabiliyoruz
-
Kazanan arkadaslari tebrik ederim. Hayirli ugurlu olsun.
-
-
Ayrica kazananlari tebrik ederim
-
Arkadaşlar, sorgulama ekranında bütün bilgileri doğru giriyorum.tekrardan beni sorgualama ekranına her seferinde baştan atıyor.bilgilerimin yanlış oldugunuda söylemiyor.sadece bendemi oluyor bu
-
-
@Ersin-Battal Merhaba dostum, mesleğin varsa, bir umuttur Linkedin profili oluştur sponsor ara,
Malesef umut olmadan yaşamak zor
-
2 hnbs de bizde malesef

-
@pascal2121, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord çok sagolun şuan garip duygular içindeyim sevinme sıradan dolayı boşa umut en kötüsü boşa umut etmek ömrüm böyle gecti
Sevincinizi kimse sizden alamaz
sevinin sabahına bilgilerinizi toplayıp ds260 doldurup gönderin, biliyorsunuz geçen dönemlerde doldurma sırasına göre görüşme verildi -
@Ersin-Battal sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Benim de kendimi ait hissedebildiğim bir yer yok ve GC kazandığımda ABD'ye adapte olurum, vatandaşlık alır dünyayı gezerim diyordum. Has not been selected'ı görünce hüsrana uğradım

GC benim için yasal yollarla hem çalışma hem oturum izni almanın en iyi yoluydu. Eğitim vizeleri ve dil kursları için bol para lazım. İş baktığımda ise engelli olduğumu öğrenen işverenler beni hemen reddediyor.
Burada yaşadıkça da sağlığım kötüye gidiyor çünkü yaşadığım stres ve üzüntü beni mahvetti. Bir an önce ait olabildiğim, etrafa yük olmadan yaşayabildiğim, en önemlisi mutlu olduğum yeri bulup gitmem lazım

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum