DV2025 Sohbet Odası
-
Forumdan kimseye çıkmadı herhalde
-
@laxasca kim onlar. İşimi halletsin ben veririm.
-
@waterman, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Forumdan kimseye çıkmadı herhalde
Gerçekten bu işte bir yanlışlık varmış gibi geliyor bana da niyeyse, çok ilginç.
-
off çıkmadı ya D:
-
Selam millet
Buraya da kaydımızı yaptıralım yoklama alırlarsa burada olduğumuz belli olsun. -
@gtx295 5 bin önceden 5 bin + 10 bin dolar olacak şekilde taksitlendiriyolar https://www.eb3vize.com/ forumda konu başlığı mevcut
-
İyi akşamlar herkese, umalım forum müdavimlerinden çıkan olacak artık çıkanı göremedim çünkü. Yarın görüşmek üzere, esen kalın.
-
Üzülerek ben de katıldım, yerimizi alalım. Umutlarımız hiç bitmesin.
-
Bende burda yerimi alayım.hayaller seneye kaldı artık
-
Geldim geldim! Aman buralar bensiz olmayacak gibi gorunuyor artik :D
-
@laxasca, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 5 bin önceden 5 bin + 10 bin dolar olacak şekilde taksitlendiriyolar https://www.eb3vize.com/ forumda konu başlığı mevcut
5 bin onceden cokmus yav :) bize soyle hepsini taksitlendiren olaydi iyiydi. Siz basvurdunuz mu ?
-
@gtx295 yok hocam öğrenciyim ben. 20 bin dolar nerdeee. Yatırımcı vizesi gibi bişey zaten bu
-
@gtx295 adamların dediği işler sponsor olunacak tarzda işler değil bu firmalar çalışacak personeli abd de bulamıyorlardamı dışardan birilerini istiyorlar. Bulunmayan bir meslek olmayınca devlet bu başvuruları nasıl kabul edecek. İşin sonunda dolandırılmakta var. Forumda başlık açmışlar yöneticiler konu hakkında bilgi sahibidir galiba
-
Bütün mübarek gecelerde dua edeceğim , inşallah pasaport ve başvuru ücreti düzenlemesi gelir .
-
@enemy, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 adamların dediği işler sponsor olunacak tarzda işler değil bu firmalar çalışacak personeli abd de bulamıyorlardamı dışardan birilerini istiyorlar. Bulunmayan bir meslek olmayınca devlet bu başvuruları nasıl kabul edecek. İşin sonunda dolandırılmakta var. Forumda başlık açmışlar yöneticiler konu hakkında bilgi sahibidir galiba
Valla yoneticiler biliyor:) bilemiyorum acikcasi su eb3 hakkinda soyle detayli bilgi olsa guzel olur... gc ciksada ilk bas amele olacaz burdada oluruz sorun degil yani :)
-
@SYTSNGR şimdiden Amin o zaman
-
Ekimde görüşrüüz forum bu sene yine çıkmadı.
-
İlk postumu buraya yazayım :)
Herkese merhabalar.
Ben ve eşim de "Has not been selected" maalesef. Zillow ve google earth gezilerime biraz ara vermeliyim sanırım:) -
Yerimizi alalım tekrardan madem hayırlısı böyleymiş demekki
-
Bunun çıkacağı yok arkadaşlar 8 kere başvurdum olmuyor.
Meksika'dan giden gitti kendini kurtardı biz burada enayi gibi çekiliş bekleyip seneleri harcadık vallahi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum