DV2024 Sohbet Odası
-
Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.eşim,ben ve oğlum hepimize seçilememiştir geldi.nasip olmadı mı olmuyor vardır bunda da bir hayr
-
Yine çikmadi tabiki. Aklimda kötü düşünceler var artik. Ben abdye ev, araba bilmem ne için gitmek istemiyorum, lgbt birey olarak artık hapishaneden kaçmak için başvurdum hep ama yine olmadi. 5.mi 6.mi hatirlamiyorum artik. Daha da olmasin zaten gerek yok. Bu kadar yetti bana.
-
Seneye isasını seven şu çekilişe pasaport şartı koysun ya
-
Ben hala siteye giremiyorum ya bu ne
-
Markete gittim geldim.Ben hala bakamadım.1 saat bekleyeceğim.Şu ana kadar forumdan 1 kişiye çıkması çok kötü.Şans inanılmaz az.
-
Bu ileti silindi! -
İlk defa basvurduk çok heyecanlıydık malesef HNBS....
-
@walterwhite bakmadıysan şöyle düşün, en az 50 bin kişi eledin :)
-
İnanamadım 2 kez bilgileri girip kontrol ettim. Bu hayal tam 3 senemi yedi.. Kendimi platonik aşık gibi hissediyorum, ben kovalıyorum o kaçıyor, kavuşacağımız günü bekliyoum resmen.
Neyse kazanan beyler varsa eğer 28 yaşında, tahsili olan güzel bayanım nikahı basmak isteyenlere duyrulur ahfdasfsa -
2025 odasında görüşmek üzere HNBS
-
Bende giremiyorum valla
-
@Spacesong Üzdünüz... Umarım istediğiniz yerde olursunuz :(
-
Arkadaşlar ilk başvurumdu, başı vuramadık ve "Has not been selected" oldu hayaller kaldı DV-2025'e.
-
@Gizem1 ben hala bakamadim bi sansim var.
guzel qizlar eqlesin :D
-
Daha bakmadım fırsat olmadı
-
@neoseptik Umudumuzu kaybetmiyor her zaman olumlu düşünmeye çalışıyoruz. Beni bu foruma(eski forum sayfası) davet eden abla 12 yıl sonra aldı, 2 kızıyla şimdi 10 yıldır orada. Azimle umutla bekledi ve gitti. Özlem abla eğer okursa bu yazıyı selam ederim 😁😁
-
Bir mayıs klasiği HNBS
-
eşimede banada çıkmadı seneye artık
-
Bana da has not been selected dedi 😔💔
Engel durumu belirterek alabileceğim herhangi bir vize türü var mı? Yaşadığım çevre bana hiç uygun değil ve erişilebilir bir ülkeye gitmek istiyorum.
-
6 tane arkadasdan haber aldım hiç birine çıkmadı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum