DV2024 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bana da çıkmadı hakkımızda hayırlısı
-
@yusufalak Hayırlı olsun
-
@yusufalak, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar bana cıktı. Çok şükür. Çok dua etmiştim. Darısı isteyenlerin başına.
Hayırlı olsun senin adına sevindim
-
Selam arkadaşlar bana cıktı. Çok şükür. Çok dua etmiştim. Darısı isteyenlerin başına.
Hayırlısı olsun kardeşim, umuyorum düşük case number’a sahipsindir. Her şey gönlünce olsun 🙏🏽
-
ben ve 2 arkadaşım has not been selected umarım gerçekten isteyen ve imkanı olanlara nasip olmuştur
-
sonunda 1 kisi cikti. cok mutlu oldum :D
-
şu pasaport şartı sıkıntı oldu,koca forumda her sene 15 20 kişiye çıkardı en kötü şu an 1 kişi var mı ona bakıyoruz
-
@yusufalak tebrikler bol şans
-
@yusufalak Tebrikler abi hayırlı olsun
-
@yusufalak Hayırlı olsun ben daha bakmadım sistem biraz kendine gelsin bakacağım.
-
Elbette çıkmadı ama ölene kadar basvurmaya devam edeceğim
-
@yusufalak hayırlı olsun
-
Cn kaç
-
Bana ve eşime HNBS
Şansımızı seneye yine deneriz derdim fakat Kanadaya gidiyoruz, 2024 son başvurumdu.
Herkese bol şans, umarım hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuz 🙋🏻♂️ -
@yusufalak Tebrikler 👏👏 Kalan süreçte bol şans 🙏 Sonunda forumda birine çıktığını görmek çok güzel 🙂🙂
-
Ben hala bakamadım ya. Acaba çıktı da naz mı yapıyor anlamadım yani millet 40-50 kişiye baktım diyor çıldıracağım en sonunda.
-
@Hayri-Sozen Hayır hocam Cennet vatandayım
-
Hayırlı olsun inşallah düşük CN numarısı vardır :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum