DV2025 Sohbet Odası
-
İlk başvuruda fazla inanmıştım zaten, sonrakilerle devam =)
-
Evet umuda buradan devam edelim.
-
var mı hiç güzel haber?
-
Önceki yıllar gibi 2024 de olmadı ama 2025 için yine mesajım bulunsun. Sağlık olsun hayat devam ediyor :)
-
Yine yok. 10 sene oldu heralde. Hersene mayısta bidaha başvurmam diyorum. Şimdiki kararımda seneye başvurmamak. Hadi hayırlısı
-
Yine olmadı be. Selamlar efendim bu sene de buradayız...
-
yer açın ben geldim
-
HNBS'ımızı aldığımıza göre ben dv2025 koltuğuma kurulayım. Selamun Aleyküm :D
-
Mesaj silinmiştir.
-
Yerimi alıyorum bu yıl için bana HAS NOT BEEN SELECTED
-
ufaktan yerimizi alalım yine aldık hnbs'yi
-
Selamün aleyküm 🇺🇲
-
Seneye kadar Dolar($) çok yükselmese bari... (:
-
Hemen yan masadaki yerimizi aldık..
-
Daha 2024 sonucuna bakamadım ama ben de şimdiden yerimi alayım.
Yahu Facebook'ta bakıyorum Meksika üzerinden gidenler kurmuşlar teşkilatı yaşıyorlar orada. Biz de burada yasal olacak diye bekleye bekleye ömrümüzü çürüttük. Şimdiki aklım olsa Work and Travel ile gider sonra da dönmezdim. Bu ülkenin üniversitesinin diplomasını da almayıvereyim sanki çok geçerliliği var.
-
Has Not Been Selected. aldik oturuyoruz.:) dv2025 icin herkese selamlar. Ben artik e3 vizesini dusunuyorum :)
-
Has Not Been Selected'imi aldım. Şimdi sıra 2025 çekilişinde lets goooooo
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Daha 2024 sonucuna bakamadım ama ben de şimdiden yerimi alayım.
Yahu Facebook'ta bakıyorum Meksika üzerinden gidenler kurmuşlar teşkilatı yaşıyorlar orada. Biz de burada yasal olacak diye bekleye bekleye ömrümüzü çürüttük. Şimdiki aklım olsa Work and Travel ile gider sonra da dönmezdim. Bu ülkenin üniversitesinin diplomasını da almayıvereyim sanki çok geçerliliği var.
eb3 vizesini deniycem ben acikcasi ilk basta ne kadar para lazim onu ogrenmem lazim. mcdonals vs fark etmez amele de oluruz yeterki gidelim :D
-
Yeni başvuru tarihi ne zaman 😁
-
Olur gibiydi ama ....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum