DV2024 Sohbet Odası
-
@greygoose bu ne acele çıksın da onu sana dolduruurz :)))
-
@greygoose Forumda vardı bir yerlerde notepad'e bile hazırlayabilirsin hızlıca hazırda tutmak istiyorsan.
-
@bevicells Yahu 100.000 liralık araba ile 1 milyonluğun etkisi aynı değildir. Sonuçta ortada bir mal var ise bunun değerini ölçmek zorundalar
-
Az kaldı herkese tekrardan bol şanslar diliyorum umarım gönlünüze göre olur
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
(!) telelefondan arandım bir firma 4000 dolara 3 saat önce sonuçları gösterebileceğini söyledi siz boşuna heyecan yapın ben yolladım parayı bakalım bekliyorum =D
Benide aradılar 8000 dolar karşılığında kazanılmış sonuç garanti dediler 5 saattir bekliyorum cevap gelmedi hala :/
-
@MrMuscle farkındayım, zaten "kazanmam durumunda" diye belirtmiştim :)
-
@ethsea Arttırarak giderdim ama vazgeçtim :face_with_tears_of_joy:
-
arkadaşlar mevcut tr de şirketim var araç vs konut falan da var adıma ne dersiniz çıkarsa garanti miyiz :))
-
@zazozu buyrun devam edin, zaten akıl sağlığımız şuan normal değil hahah
-
Arkadaşlar “dvprogram.state.gov” adresinde 2024 Entrant Status Check kısmının altında 2023 gibi Check Status butonu mu çıkacak 19.00 da
-
Bu green cardı seneye mutlaka belirli bir ücret karşılığı yada pasaport zorunluluğu ile yapmaları lazım.. öylesine başvuran okadar çok insan var ki...
-
2 saat kaldi cekilise.
Hep beraber kazanacagiz.
Ruyam gerceklesecek.
-
Büyük gün geldi bu sene de, bol şans hepimize. Tüm forumdaşlarıma sevgiler...
-
Çıkmadığı zaman teselli ikramiyesi olarak turist vizesi verseydiler bari
-
@ilkerkaynar90 Kesinlikle katılıyorum, gitmeyi istemeyip yalnızca heyecan olsun diye başvuran kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok durumda. Umarım gerçekten gitmek isteyen arkadaşlara çıkar, şahsen bana çıkarsa üst komşudan hakaret yiyebilirim :D
-
Sonuçlar açıklandıktan sonra olurda kazanırsak Ds 260 formu doldururken yardıma ihtiyacım var yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
-
@Uçan-hollandalı Bana değil de eşime çıkacak gibi geliyor nedense ilk günden beri. Düğünümde oynamayan ben halay çekerim sanırım :face_with_tears_of_joy:
-
Biri seceresini tutsun forumda kac kisiye cikacak merak ediyorum. Assagi yukari online kisi sayisi 750 kisiye ulasir 2 saate.
-
@zazozu Eğer "Vallahi Selected" adlı videoyu izlediyseniz bir o kadar zevke geleceğinizden şüphem yok :D Artık seçilmiş kişisiniz
-
Tamamen rastlanti. Valla beklemedim. Gördüm ve tak diye çektim.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum