DV2024 Sohbet Odası
-
@sezgisarikas hayatımın değişmesi için hazırım ve korkmuyorum yeter ki sizlerle beraber greencard alayım ☺️🙏
-
@waterman orada çalışmadığım için mi olmuyor. Eski vizenin üzerinde bulamadım olsaydı vizede olurdu değil mi?
-
bakmıcam siteye dizi izlicem fln diyip gidiyom bi bölümden sonra 1 saat yine forum okuyorum :)
-
Arkadaşlar benim askerlik ile ilgili bir sorum olacaktı. Tescilim 2024 hazirazn ayında bitiyor bu bir engel veya bir sorun teşkil eder mi
-
VALLAHİ SELECTED Dedirtmeyi nasip eyle yarabbimmm. geçen sene üzülmüştüm çıkmadığı için inşallah bu sene olacak çok umutluyum (son bir ayda twitch chatinde 2 farklı yayıncıya gelen abone hediyeliğinden kazandım şansımın döndüğünü hissediyorum :D )
-
@Abdullah-D hayır bu konuda çok araştırma yaptım bakaya kalsanız bile herhangi bir sıkıntı olmadan ülkeden giriş çıkış yapabilirsiniz
-
dv25 sayfasına mı gidecez buradamı kalcaz bakalım
-
Allah’ım sen bize DV2024 Mülakat Deneyimleri sayfasında vize alma sürecimizi anlatabilmeyi nasip et :)
-
@cem12 forumu yeni keşfettim ama şuan en çok istediğim şey, bunu yapmak :)
-
@cem12 Üff duaya ve mesaja bak :)
-
@Elif-Buse yoktur
-
@Rhonster hocam uyumadınız mı :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@lordzeus birkaç gün önce abd havaalanlarından giriş yapan kişilerin covid 19 aşı zorunluluğunu kaldırdı umarım yakında tümden kaldırılır
-
-
@Özgür-Can yattıydım içki servisi için kaldırdılar hayır demedim bende
-
@mamo32 Cevabın için cok teşekkür ederim:person_bowing_light_skin_tone: :person_bowing_light_skin_tone:
-
@Rhonster yolculuk nereden nereye hocam
-
@Özgür-Can Hurgada dan istanbul aktarmalı Sao Paulo
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@zazozu bende hemşireyim @depresif şuan gökyüzündeyim ama 😂 en uzak benim
Sizinle hemşehride sayılırız.Ben İskenderunluyum sizde Kadirliydi sanırım
-
Merhaba. İşten yeni çıktım ve çıktığım gibi birikmiş konuşmaları okudum, zaten heyecanlıydım okudukça hepten katlandı heyecanım. Eşimle ilk başvurumuz, farklı ülkelerden başvurduk. Umarım kazananlar kervanına katılırız biz de 🍀 herkese boş şans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum