DV2024 Sohbet Odası
-
Sayılı günler çabuk geçti, tüm forum üyelerine bol şans diliyorum✌🏻
-
dört seneden sonra, aynı heyecan kalmıyor.. ki bu sene başvuran da çok.. çıkacağını düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım..
-
@doguStone Ne güzel dilekler. Umarım muvaffak olursunuz.
-
Bakalım bu akşam şampanya mı patlatacağız yoksa soda mı açacağız. 😁
-
@selamibasaran ben parti müziği açacağım 🦀🥳🦀🥳🦀🥳
-
@Evrenos inşallah teşekkürler... ankarada mülakata beraber girme ümidiyle
-
@animehime94 Bunları ben de arada düşünüyorum. Çekiliş aşaması şeffaf değil bildiğim kadarıyla yani Amerika’da nerede yapılıyorsa online olarak olmasa bile orada olan biri gidip görebiliyor mu acaba çekiliş aşamasını?
-
@plant-breeder merhaba, sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen.
-
@doguStone Umarım hocam sağolun :) şöyle konsolosluk önünde beklerken heyecanlı muhabbetler birbirini motive etmeler. Güzel hayaller.
-
Çıksada çıkmasada problem yok alıştım artık.
-
@Evrenos bizim milli piyango çekilişleri online oluyor ama rakamlar daha düşmeden ekrana veriyorlar :) şaka bir yana , çekiliş sisteminin nasıl çalıştığı tam bir gizem. adil olarak seçtiklerini ve "random" mekanizmalarının doğru çalıştığını umuyoruz, yapacak başka bir şeyimiz yok.
-
@gucarslan Harikasınız, inanılmaz rahatlattınız. En çok merak ettiğim şeyi çözdünüz. İyi günler dilerim.
-
Eskiden çalıştığım işyerinin adresini bilmiyorum bu konuda ds formu için ne yapmalıyım
-
@Birgariphayat haritalardan bulup adrwsini tayin edebilirsiniz. Ben öyle yaptım
-
@Birgariphayat bildiğin kadarını yaz. Hatırlamadıklarını yazmasan da olur.
-
Acaba çekiliş tam olarak ne zaman yapıldı teknik olarak. Sonuçlar belli, bir yerde database'de duruyor. Yok ki KCC de tanıdığımız yetkili bir abi database'den bakıverip söylese sonuçları bize. :detective:
-
@Birgariphayat Çalıştığınız yerin Web sitesinin Hakkımızda bölümüne bakabilirsin
-
@Evrenos DV2024 başvuru klavuzundan görseller bırakıyorum. her sene başvuranlar okusun diye çıkartıyorlar. :)

-
@tufank Benim en çok merak ettiğim konulardan birisi bu , acaba ne zaman incelendi ne zaman belli oldu , sosyal medya hesaplarımız araştırılıp bakılıyormu vs merak ediyorum
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günoo aşko kuşkolar ❤️😂
işte @Rhonster 'ın günaydın mesajı bu mesajı alıp da güne pozitif başlamamak mümkün mü:face_with_tongue:
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@paşa keşke Alıntı yapsaydın bende beğenmek istiyorum 😀
@hdemircanusa isteyecek ben yapmayacağım görülmüş şey değil:grinning_face_with_sweat:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum