DV2024 Sohbet Odası
-
@asariel yakında ikisi de değişecek, direkt onları yazarsınız.
-
@gucarslan Bak bunu sevdim :D
-
Forumdan çıkamıyorum bir türlü
-
@gucarslan O forma baktığım için sordum ama şimdiki çalıştığım yerde sorulan soruyu yanlış anlamışım. Geçmişte çalıltığımız yerler kısmında soruluyormuş patronun adı. O sayfaya geldiğimde farkettim
-
Kazanmışım arkadaşlar, şimdi ds260 formunu nasıl dolduruyoruz; demeyi çok isterim yarın :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Hayri-Sozen Müdür değil de Yön. Kurulu Başk. duyarsa istanbul sınırları içinde iş tutturmaz bana. 😄 Bir de müteşebbis heyet başkanımız İst. Valisi. İşin o yönümde var tabi 😀
-
@Yıldıray81 bence kendisi bile basvuruyordur :D
-
@Yıldıray81 Reis ben ya bakanı ya Cumhurbaşkanını yazmalıyım sen heyet vali filan diyorsun beni öttürürler :D
-
@asariel bence cb'yi yazarsan dalga gectigini dusunebilirler :D
dogustan reisciyiz anlami cikabilir. :D
-
@Hayri-Sozen Ben isim sallamayı düşünüyorum o konuda :D
-
@asariel gercekten cok sacma bir soru. bence ilerde guncellerler bunu.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan 💯🫶
-
Kazanırsak meslek hazır 😄(https://www.hizliresim.com/2x4n502)
-
@ErsinCeylan812 aşı olanlar için söylenmiş bence aşı olursanız küresel bir acil durum değil :) bence kesinlikle isterler
-
@ErsinCeylan812 daha yeni covidden kurtuldum.
hala covid var malesef. ve gercekten kolay degil bu surec. bunyesi zayif kisileri avlar. hala bobreklerimde hissediyorum varligini.
belki asi yapmamda etkili olmustur atlatmam da bilemiyorum. ama ciddiye alinmasi gereken birsey.
-
sonra uber driver olacagiz hep beraber :D
-
@Hayri-Sozen Minimum LAPD Chief'lik isterim, aşağısı kesinlikle kurtarmaz. 😎
-
@Hayri-Sozen şahsen covid aşısına karşıyım birçok bilim insanın karşı tezleri var ki aşı olmuş insanların ölüm oranları göz önünde bulundurulduğunda bahsettiğim veriler kanıtlanmış oluyor. bunun vize sağlık raporu için hala zorunluluk olarak istenmesini de saçma buluyorum. umarım zorunluluk kalkar.
-
@gucarslan forumun sahibi siz misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum