DV2024 Sohbet Odası
-
ilk cekilisimde kazanacagim. kazanacagim. kazanacagim..
hadi arkadaslar evrene sinyal gonderiyoruz :D
-
@Rhonster çok teşekkür ederim cevabınız için ..
Amerikada tanıdığım olmadığından bayağı zorlanacağız -
@hdemircanusa hiç bir adres bulamayan için airbnb en iyi seçenek zaten ilk gidişte kısa bir süre böyle bir yerde kalmanız gerekecek.
-
@yasemin-karamuk ilk ona kalsın :) merak etmeyin.
-
Bu ileti silindi! -
@Rhonster Bende tavsiye niteliğinde yazdım ama süreci güzel yönetebilmek için iyice ön araştırma yapmasını öneririm , çünkü böyle önemli şeyler sona kalınca sorun olabiliryor
-
bugünün bekleme mesajını atalım.
iyi akşamlar herkese. -
https://www.youtube.com/watch?v=te7b_if_bIs
Biraz rahatlama zamanı , Koca bir günü bitirdik , Relax Mode: ON :heart_suit:
-
@BenjaminGreen İyi akşamlar 🙏
-
@Cemda bende keşke böyle yapsaydım diye düşünüyorum ama her nasip vaktinde esirdir, eğer nasibimizde olsaydı bir bahaneyle başvururduk
-
Çok doğru söylüyorsun her nasip vaktinde esirdir
-
forumda sorunmu var biraz önce 503 yoğunluk var diye hata verdi açılmadı, şimdide sayfalar arasında gezinirken tekliyor biraz.
-
Texas yaşanır ve iş konusunda çok iyi deniliyor tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@Murat-4 bugün için böyleyse cumartesi gününü düşünemiyorum :astonished_face:
-
@gariban benim de aklıma o geldi direk, çöktü sayabiliriz şimdiden, fazla aktif kimsede yok gibi ama anlamadım. :thinking_face:
-
@Murat-4 geçen sene 750den fazla kişi vardı açıklanma saatinde o dakka gönderilen gönderilerde sıkıntı yaşandı ama uzun sürmüyor yarım saatte eski haline dönüyor
-
Açıklanma saati tam olarak 19:00 mu acaba
-
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Açıklanma saati tam olarak 19:00 mu acaba
Evet aynen 6 mayıs cumartesi tr saati ile 19:00
-
@Cemda evet amerika saat 12.00 biz 7 saat ileri olduğumuz için 19.00 ancak 2-3 saat yoğunluk oluyor 21.00 sonrasında çok rahat girebiliyorsun.
-
@BuroSulu mesaj kutunu kontrol eder misin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum