DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa :D :D Hadi bakalım ilk GC kazanan CJ olsun :D
-
Tüm forumdaşlara günaydınlar 🔆
Sormak istediğim bir sorum var. İnşallah 3 gün sonra green card çıkarsa, sonrasında annem ve küçük kardeşimi de yanımda götürebilir miyim? Kendileri için izleyebileceğimiz bir yol var mıdır? Teşekkürler -
@Guenron hahahahah😂 bekle bizi los Santos ❤️🇺🇸
-
@hdemircanusa Counter Strike ile başlayan ve Gta San Andreas ile yeşillenen Amerika serüvenimiz Greencard sevdasıyla doruklara ulaşmıştır. Bu alevi dindirecek tek his herhangi bir 6 mayıs günü 3-5k’lı temiz bir dosya numarasıdır. Net.
-
@kemallacin senin e devlet girdiğin zaman bu siteye giriş yapıyorsun daha sonra resimde ki gibi ayarları yapıp açılan pdf dosyanda ki kişileri yanında götürebilirsin.
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-nufus-kayit-ornegi-belgesi-sorgulama?kullanici=bilgileri

Bu pdf dosyasında yoksa ozaman başka vize türü ile yanına alabilirsin. Eğer anne - baba kazanırsa ozaman onlarda 21 yaş altı çocukları yanında götürebilirler.
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron hahahahah😂 bekle bizi los Santos ❤️🇺🇸
Ben niye bekliyorum sizi kardeşim 😂😂
-
@hdemircanusa Aynen öyle. Grove Street. Home. <3
-
@hasnotben Keşinlikle öyle🙏 İnşallah 6 May Bayram ilan ederiz
-
@Guenron, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hdemircanusa Aynen öyle. Grove Street. Home. <3
Göz yaşım pıt 😢. 😅
-
@Lossantosdy Haydaa😂😂 Biz gelene kadar sahip çık hocam Sizide Lossantos a Vali olarak atamaya geliyoruz
-
@Lossantosdy @Guenron Yaklaşık 4-5 yıl Masaüstü resmim GroveStreet,di , ne kadar tehlikelide olsa Amerika’ya gidersem oraya ayak basacağım 🙏 Home My sweet home
-
@ayvalik10 Abi listede anne ve babayı görebiliyorum 21 yaşının altında olan kardeşimi göremiyorum. Ama olayı tam olarak anlayamadım. Eğer ki ben green card'ı kazanırsam herhangi bir süreç daha izlemeden annemi de yanımda götürebilir miyim?
-
@hdemircanusa Görüyorum ve arttırıyorum. Mor giyinip gidicem
-

O zaman işler karışır , Eazy E ile sağdaki pickup kasasında pusuda bekliyor olacağım , ama yeşil giyip gelin OG loc evde parti verecek 😀
-
@kemallacin bekar kişiler tek başına gidebilir. Evli kişiler kendisi ve eşini. Evli olanlar ise 21 yaş altı çocuklarını götürebilir. Kısacası anne ve kardeşin gitmesi için annenin kazanması gerekiyor. Ozaman kardeşini annen götürebilir. Sen bekarsın anlaşılan ozaman tek başına gideceksin. Anneni ve kardeşini daha sonra sen green kart kazandıktan sonra başka bir vize türü olan aile birleşimi vizesi ile getirtebilirsin.
-
@hdemircanusa tşkler.
-
Zaman geçmek bilmiyor ya
-
neredeyse 20 sayfa olmuş OMG :astonished_face: akşam bıraktığımdan bu yana en iyisi atlamak :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Günaydınlar Forumdaşlar.
Gönlümüzden geçenler olması dileklerimle. Bu yıl O yıl olsun. -
@hdemircanusa Günaydınlar. :sun:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum