Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@hdemircanusa Florida'da timsah var. Motosikletin uzerine atlarsa sknti olabilir.

• ⭐⭐

@Sabri-FT Giyinme dolabında hiç Montun yada kaban olmayacak , Orlando öyle bir yer , çok nadir yağmur yağıyor oda günlük , yılın 12 ayıda sıcak iklim , yani Kışı bile biizm için kabuledilir seviyede

• ⭐⭐

@hdemircanusa cin diyince Gordon Dry's gelir aklıma, eskiden sosyete içeceği idi, viskiden bile önce 🙂

• @SUAT-GUNAY cin in en iyisi Bombay Sapphire , yani Gordonu sollar ama biraz pahalı tabi

• @hdemircanusa geçenlerde Okan serbes bir videosunu izlediğimde bir mesleğiniz yoksa gelmeyin Florida ya diyordu

Yılın beli zamanı turist akınına uğrayıp geri kalan zamanı boş geçiyor diye
    Buda beni zora sokar

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY abi Gordon PremiumPink olanı içiyorum , aromatik olanları çok seviyorum çünkü ,ama benim aldığım resimdeki , çok hoşuma gitti

81rGw4LT6wS.AC_SY550.jpg

• @Seyit-Aktas önce bir gölden çiksin sonrası düşünülür🙂

• ⭐⭐

@hdemircanusa ispanyol karpuzu da neymiş la 🙂
    bak 3 sayfa geçtik iki muhabbete 🙂

• ⭐⭐

@Sabri-FT Hocam 22 Milyon Nufüs var , gider sezonluk işte çalışırsan haklısın derim ama o kadar insan ansıl geçiniyor , Emlak , otomotiv , gibi İş kolunda büyük etki yaratan eyaletlerden birisi , gider Miami de yaşayacağım dersen tabiki sezon farkını hissedersin ama heryer aynı değil

• @hdemircanusa Okan serbes ne zaman videosunu açsam burda hava çok dengesiz yarım saat önce havada bulut yokken şimdi sağanak yağmur diyordu

Bilemedim açıkçası
    Orda yağmur fazla geldi bana 🙂

• ⭐⭐

@Cemda o dedikleriniz bizim zamanımızda yoktu. bizim zamanımızda mavi bandrollü sigaralar vardı, export içkiyi nerde bulucaz 🙂
    yurt dışından da gelirse Gordon's gelirdi, kinci sınıf viski Jonnie amca ile 🙂

hocam ben rakıdan başkasına içki diyemiyorum maalesef. zorda kalırsam viski bir kuple.

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY Özlettin kendini be abi... ☺ 10 sayfa da konuşsak pek farkında olmuyorum , Evet bi diyarbakır karpuzu değil ama tadı enfes 🙂 🙂

• @SUAT-GUNAY bende o dönemlerdenim ,Camel in Camel olduğu zamanlardan..

• ⭐⭐

@hdemircanusa dur haziranda o tarafa gidicem muhtemelen, bulursam getireyim. hatırlat bana. tek sorun sabah uçağı ile gidip akşam uçağı ile dönücem ama bizimkilere önden aldırırım.
    burda freeshop'ta var mı acep?

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY Freeshopa bakmadım abi , Macrocenter'da bi arkadaşım var , stok kontrolü yapıp gönderecek bana saolsun , Senin düşünmen yeter abicim , senin için rakıda içeriz Florida güneşinin altında hemde 😆

• @hdemircanusa bak o ayrı şimdi kafamda yeni ufuklar açıldı
    Biz de Orlandocuyuz bu saatten sonra 🙂

@SUAT-GUNAY hocam ne kadar haklıymışsiniz ya Teksas la yola çıktık Florida'ci olduk hemen😅
    Bakalım bir dahaki eyalet hangisi olucak😂

• ⭐⭐

@Sabri-FT ORLANDO candır gerçekten seviyorum , orlando Winterpark tarafına bakın , içiniz açılıyor

• son 4 😱 😱 😱

• ⭐⭐⭐

Forumun en yoğun donemlerine girdik. Azıcık girmedim 3 sayfa okunmamis var. Uyku daha ağır basıyor valla 😁

Herkeslere iyi geceler.

🥰 LA

FB_IMG_1682976554535.jpg

📸: @chasingsocalphotos

• ⭐⭐

@hadi-BE sabah 5'te kalkıp işe gideceğim ama gönlüm razı değil forumu kapatmaya 😁 size iyi geceler

Benzer Başlıklar

• 906
  • 22191
  • 22394
  • 4051
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |