DV2024 Sohbet Odası
-
@cml-yvz tarihçeli adres sorgulama var e devlette işte burada ki adreslere göre doldurursun. Sonuçta ds 260 adresleri gösteren bilgileri yazacaksın ondan sıkıntı olmaz.
-
@Deniz1660 55.000 tüm dünya için sayı yani her ülke için belli bir sayı var ondan ne kadar erken doldurursan kendi ülken de ona göre avantajlı olursun
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@kemallacin sgk dökümünü istemedikleri için o kadar ciddi öneme sahip değil. Emin olmadığın için seni elemezler. Rahat ol. Kendi bilgilerin nasıl ise ona göre doldurursun. Zaten bu 2 yıl sertifika isteyen meslek kursu gibi meslekler için ondan. Hayır desende sorun olmaz.
Abi peki hangi işi yapıyorsunuz sorusunda business'i mi seçmeliyim?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dumandante bu sayfa da yardım eden insanların bilgilerine güvenmiyorsan özel mesaj atarsın kişilere yazdığın cümle çok kırıcı bilgin olsun.
Sorunun cevabını bildiğim halde elim yazmaya gitmedi.
-
@Abdullah-1 excel dosyası var. Onu indirmelisin kaldı ki burada telegram yok. Kazandıktan sonra kurulacak ondan böyle bir beklenti içinde olma sadece kazananlar giriyor. 6 mayıstan sonra açılacak.
-
@kemallacin evet o kadar hayati mesele değil
-
ds 260 formunu doldururken pasaportumuz daha gelmediyse boşmu bırakmalıyız yoksa pasaportu bekleyip biraz geçmi doldurulmalı
-
@tubytube göçmen olmayan vize türlerinde de soruluyor, doldurmuştum bu alanı geçen ay. Çok önemli değil, her hesabı tek tek yazmanız gerekmiyor. Majör platformlarda varsa hesabınız belirtebilirsiniz. ( facebook, twitter, instagram, linkedin, youtube vb) Trump döneminde eklendi bu forma yeni değil yani. Formalite tamamen ( tabi abd açısından tehdit oluşturan paylaşımlar yapmıyorsanız. hesabınızı veya paylaşımlarınızı private yapabilirsiniz kafanız rahat olsun istiyorsanız) . Burada detaylı konuşulmuş: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2366/abd-vizeleri-için-yeni-uygulama-sosyal-medya-bilgisi-talebi?_=1682944943383
-
@Guenron geçmiş yazıları okuyunca fotoğrafta düşük kb kabul ettiyse başvuruyu bir sıkıntı olmadığı yönünde @crazycells bilgilendirme yapmış ve örneklere bakmış
-
@Gökhan-A bol şans. Eklemeyi unutmuşum başvuracak arkadaşlarla beraber yazacaktım. :)
-
@yaya123 other travel bir kutu var onu işaretliyorsun daha sonra mülakat tarihi gelince mail atıp ds 260 aktif hale gelip pasaport bilgilerini gireceksin.
-
heyecan yok heves yok belki bir umut ...
-
4 gün 23 saat kaldı
Bakalım ne olacak -
@cml-yvz E devletin adres dökümü ne ise onu yazmanız yeterli.
-
@tufank Çok teşekkürler, sorulara sizin gibi benim yerime cevap verenler olmuş ellerinize sağlık. Toy zamanlarımda birkaç karşıt yazım olmuştu çoğunu sildim ama manidar bir tanesini silmedim. Umarım sistemleri ne demek istediğimi çözebilir...
-
@ibrahimasar bende azerbaycanda 2 sene kaldım ama 3 ayı resmı olarak orda gozukuyor sıkıntı olur mu olmaz mı bır turlu kestıremedım
-
ikinic bir cevap alamadıgım konuda eşim azerbaycan vatandası turkıyede oturumu var sadece ona cıktıgında gurcıstanda mı gırıcez mulakatlara yoksa turkıyede mı bılgısı olan varsa tesekkurler
-
..::: Şafak 0️⃣4️⃣ :::... Ağrı🎯
Ds-260 formu dolduracak arkadaşlara başarılar dilerim
Gönlümünüzdekiler size hayır ve bereket getirsin 🎯 -
herkes ne güzel heyecanlı ama ben nedense hiç modumda değilim. geçen sene çok hayal kırıklığını yaşadım ondan sonra her sene basvurucam ama cikar diye umut etmicem dedim sözümü tutuyorum valla helal bana 😂 olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu 😂😂😂
-
10 sayfa geriden gelmeme rağmen okurken ds260 formunu doldurma sorularından bunaldım :grinning_face_with_big_eyes: bence dv2025 konusunu açacak olan kişi konuyu açarken konunun altında not düşsün böyle sık sorulan soruları herkes için kolaylık olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum