Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @mikael, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    alt metni

    Fotoğrafta kendimi aradım ve her yıl olduğu gibi yine oradayım. 😀

    Gene baktım gene bulamadım 😂

    Tanidigim bir kac kisi var. Ben yokum. Zelene damla gucarslan muhtaradana. Benim gec geliyo aklima. Bazen ayni gun bir kac saat sonra. Bazen 1 2 gun sonra. Yaşlılıktan zaar 🤣🤣

    Yaşlı değil, olgun genç. (Böyle bir tabir var mı acaba? 😁)

    Ona en yakin bildigim kart zampara var. O da henuz bize uymuyor 🤣🤣

  • ⭐⭐⭐⭐

    @FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @mikael, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    alt metni

    Fotoğrafta kendimi aradım ve her yıl olduğu gibi yine oradayım. 😀

    Gene baktım gene bulamadım 😂

    Tanidigim bir kac kisi var. Ben yokum. Zelene damla gucarslan muhtaradana. Benim gec geliyo aklima. Bazen ayni gun bir kac saat sonra. Bazen 1 2 gun sonra. Yaşlılıktan zaar 🤣🤣

    İbrahim abi sanada çıksın bu sene be abi yeter artık 🙂

    Farketmez başkan. Alıştık biz. Millet de haldır haldır ds 260 doldurma derdinde. Gelinlerin tatlı telası programı izler gibi izliyorum. O kaynana ogluna seni almaz kizim. Sulale tiril tiril kiz dolu, ekran sosyetiklerine mi bakacak diyesim geliyor. Ama umut da fakirin ekmegi bir yerde. (Hayal kurmayin umutlu olmayin demiyorum. Kaptirmayin kendinizi fazla diyorum.)


  • @ibrahimasar tecrübeye dayalı bilgi bu, bir iki gün içinde bakıyorsanız site çökse girilemiyorsa bile açılmış olur, ds260 da daha açılmamış olur bu konuda vakit kaybıda olmamış olur, sürekli denendiği için o heyecan durumu yok, erken bakmak ile geç bakmak arasında fark yok.


  • @ayvalik10 ya kral okudum elbette ama tam anlayamadım, sonuna -1 eklemeyi senden duydum mesela. En baştan mı bir form doldurulacak, yoksa formun içindemi biryer açılacak istenilen bilgileri oraya mı giricez.


  • TEXAS Tommiks Alkol Silah 5 Ölü


  • @ytrbilgisayar forumdaki arkadaşlar neden texasa yerleşmeyi düşünüyor anlamıyorum, suç oranı çok yüksek, bi ara şu komşuların sicilini gösteren siteden baktım neredeyse her evde bir suçlu vardı.


  • Texas tarafi uygun hayat kolay ve ucuz diye sanirim

  • ⭐⭐

    @Özgür-Can Texas kocaman bir eyalet , çoğu Türk Houston da yaşıyor ve burdan sandığınız kadar köyü bir yer değil , Fiyat olarak Emlak piyasası gayet güzel , İş alanı çok fazla , Amerika’da gözde firmaların yeni yatırım adresi Texas , geleceği parlak bir eyalet , Şuanda en çok göçmen alan yerlerden birisi , bu saydıklarım kadar artısı daha var


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @houey tecilin bitse bile daha yoklamalar var son yoklama var daha zaman olarak önünde uzunca vakit var. Kaçak duruma hemen düşmüyorsun ki son yoklama gittikten sonra orada memura söylersin üni hazırlanıyorum diye. Ondan sonra hala sana celp gelse bile gitmez isen o zaman kaçak düşersin. Son durum değişti mi diye @denizci10 gelmesini bekleyelim o yetkili birisi olarak daha detaylı bilgi verir.

    Evet, askerlik için muayneye gitmediğin sürece yoklama kacaği oluyorum diye biliyorum. Muayne filan olursan yerin belli olursa gitmezsen kacak oluyorsun.

    @denizci10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ayvalik10 abi tecil bitmeden uzatmalı yoksa kaçağa düşer büyük ihtimalle. Bu konulara tam hakim değilim ama askerlerden duyduğum kadarıyla böyle. Askerlik şubesine sormakta fayda var

    hocam, kacaga düşceğimi biliyorum da. Kacakken yurt dişina çikmak sorun olmuyor sanirim. Birkac kişi kacak olarak defalarca çıkmış. Hatta birisi anayasadaki seyahat özgürlüğü sayesinde girip cikabilrsin istedigin kadar sadece para cezasi oluyor demişti.
    Sorum şuydu askerlik belgesi olmamasi veya kacak olmam vize görüşmesinde soruna yol acar mi? Çünkü izlediğim birkac videoda askerlik belgesi şart demişlerdi (vize görüşmesi için).

    @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @houey e devlet askerlik belgesi vermiyor o durumda askerlik şubeye yönlendiriyor şubeden alıyosun

    Askerliği yapmadiğima dair bir belge mi veriyorlar o zaman hocam? Yapmadiğima dair bir belge vize görüşmesinde sorun olur mu?

    Bu arada cevaplariniz için hepinize teşekkür ederim. Bol şanslar herkese


  • Arkadaşlar merhaba bu yıl greencard başvurusu yaptım ve greencard süreci hakkında bilgisi olan arkadaşlara bi sorum olacak. Benim 2007 yılında aldığım ve geçerlilik süresi dolan bi pasaportum vardı. Taşınma esnasında kayboldu. Bu yıl yenisini çıkardım. Greencard çıktıktan sonra mulakata çağırdıklarından benden eski pasaportumu isterler mi? Şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    Screenshot_14.jpg
    🙏🏼🙌🏼🇺🇸🗽🙌🏼🙏🏼
    fb964aaa-ea32-4b53-8c24-ec1ad183e050.jpg

  • ⭐⭐⭐

    @diablo_ercan o sokaklarda özgürce dolaşıp saatlerce bisiklet sürebileceğimiz güzel günlere ☺


  • @Özgür-Can, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ytrbilgisayar forumdaki arkadaşlar neden texasa yerleşmeyi düşünüyor anlamıyorum, suç oranı çok yüksek, bi ara şu komşuların sicilini gösteren siteden baktım neredeyse her evde bir suçlu vardı.

    Sadece forumdaki arkadaşlar değil direkt Amerika içerisinde farklı eyaletlerden Texas'a göç var. Bu durum hem iyi, hem kötü. En başta California'nın aşırı pahalılaşmasından oldukça rahatsız olan ve geçinemeyen birçok Amerikan başta Florida olmak üzere Texas gibi eyaletlere göç ediyor. Cost of living konusunda oldukça uygun, iş imkanları yüksek. Kötü yanı ise bu tarz eyaletlerde de, özellikle Florida, yaşam pahalılığı oldukça artmış bir halde.

    Texas is currently the number one destination state for those leaving California. That’s been true for several years, though some of the other top destination states have shifted recently.

    Research from UCLA showed that between 2015 and 2019, Texas held the number one slot. The other most common destination states were Arizona, Nevada, Washington and Oregon. Different age groups chose differently, too: while Texas was the top choice among younger and middle-aged adults, those aged 60 and older preferred Arizona and Nevada.

    Other variables, such as education and income bracket also impacted the destination state, though Texas held the lead across all levels of income.

    In the past couple of years, Florida has edged its way into the number two slot. It’s not just Californians who are headed to the Southeast: four of the U.S. cities with the greatest growth so far in 2022 are in Florida, and eight of the top 10 are in the Southeast. According to the Allied and Zillow 2021 Magnet States Report, most of those relocating for work are headed to Texas, while others they describe as “consumers” favor Florida.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sezgisarikas doldurulan bir kişinin senin eşin olduğunu nasıl anlayacaklar sistem otomatik olarak senin numaranın sonuna bu eki koyuyor. En baştan beri o kişiye de ds 260 sıfırdan dolduracaksın

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asariel ds 260 boş halini indirdin mi indirmediysen sadece arşiv kayıtlı adres sorgulama evrağından adresleri bakacaksın o kadar diğer evrakları mülakata giderken götüreceksin

    https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=drivesdk

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @jesus-0 sana ne dediler tarih hakkında sen de mi Erdoğan gibi kandırıldın

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @ayvalik10 evet indirdim bunu doldururken tum evrakları hazır tutmak istediğim için sordum knka arşiv kayıtlı adres ve aile nüfus kayıt yeterli sanırım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asariel şimdilik evet diğer evraklar çok erken daha


  • You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2024

    🙂 8 mayıs 2023'te görüşürüz ...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum