Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

bir bayan vardı instagramda bir bakayım bulursam gonderirim homeopati gibi birşey diyordu gitti dallasta yaşıyor şimdi demek onda işe yarıdı
ama mutlaka kendini çok kaptırmamalı , bedeli ağır oluyor
Mohammed Azaruddin on Instagram
yanlışsam söyleyin bu greencard size hayatınızı hazır sunmuyor, yeniden bir hayat kurmak için fırsat tanıyor gidip orada fırsat kovalayıp sıfırdan bir hayat kurma hayali olmalı herşey tamam olsa yeriniz orası ise zaten greencard almanın başka çeşitleri var neden çekilişe umut bağlayalım bilmiyorum sizin kafanızdaki fikri ama varsa yeteneğiniz başka vize türleri deneyin eğitim iş turist isteyen kendine bir fırsat yaratıyor bulunur sizin içinde bir yol ama bunun çekiliş olması enteresan. Lütfen 6 mayısta açıklandığında haksız çıkarın beni ve greencard kazanın 
️
hnbs şokunu atlatamadan kafam dağılsın diye burada yazışıyordum , bu yazdığınızı görünce harbiden nasıl 1 ıl geçecek dedim , bakıyorum ki vakit gelmiş , umarım o sene bu sene olur