DV2024 Sohbet Odası
-
Evet herkes kiralik ev...araba bakıyor mu?
-
Ben bakıyorum, Houstun texsas dan bakıyorum uygun güzel evler var. Redfin.com'dan yararlanıyorum.
-
@hadi-BE 😄😄😄
-
@ayvalik10 hocam emegine saglik forumda en yararli bilgileri veren en yardimci dosya paylasimlari yapanlardansin tekrar tekrar tesekkur ederim hersey gonlumuze gore olsun 🙏
-
@Koray283 Araba bakmıyorum o kolay , 2 kızım olduğu için Okul puanlarına göre değerlendirme yapıyorum bölgeyi zaten 2 Yıldır zillowdan bildirim alıyorum ,Nasip olursa Edgewater düşünüyoruz
-
fol yok yumurta yok, ama bir sey sormak isityorum, biraz önce bi yerde ds260 form doldurken anne kızlık soyadı değil anneniizn evlenmeden önceki kızlık soyadını yamamız lazımmış, doğrumudur?
-
@STK-TRCN yeni bir soru ürettiğiniz için tebrik ederim.
-
@STK-TRCN resmi evraklarda nasıl geçiyorsa o şekilde yazılmalı
-
teşeşkr ederim bir kazanan kadın talihli, evlenmeden önceki soyadını yazmış , ama meğerse annesinin evlenmeden önceki soyadı yazılması lazımmış dedi, bulmaca gibi bir ds260 form
-
@STK-TRCN paylaştığım dosyayı indirmediğin belli oluyor çünkü indirmiş olsaydın bu kadar net bir yazıyı okurdun kafan da karışmazdı
Annenizin su anki soyadi degil, dogdugu zamanki soyadi isteniyor. Pek cok kisi icin bu sorunun cevabi annenizin kizlik soyadi olucak
-
@hdemircanusa zaten paylaştığım evrakta da senin dediğin gibi yazıyor
Place of Birth:
‘City’ kismina annenizin kimligindeki dogum yeri kisminda ne yaziyorsa oyle
yazin. -
aile için önce aşağıdaki linke tıklayıp resimde ki ayarları yapıp evrağı önünüze alıyorsunuz ondan sonra takır takır doldurun.
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-nufus-kayit-ornegi-belgesi-sorgulama?kullanici=Bilgileri

-
paylaştığımız evrakları indirmeyip sağdan soldan yalan yanlış bilgilerle gelmeyin buraya herşey hazır önünüze koyuyoruz. Bu kadar tembel iseniz hiç girmeyin bu işlere başkalarının da kafasını karıştırmayın.
-
@ayvalik10 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: bugün buna gülerim artık :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 sizin gün içindeki uğraşınızı görüyorum siz cevaplama dan ben yazayım dedim😃 gerçi siz yine de cevap vermişsiniz😊😊😊
-
@Emre-Kurtulmuş Yanlış düşünüyorsunuz hocam, ben bu insanların hemen hemen tüm videolarını izledim ve amaçlarının clickbait vs. olduğuna inanmıyorum. Kazananlar belli olmadan, kazananlar arasından çekiliş yapmanın başka bir yolunu biliyorsanız iletsin bu çifti tanıyan arkadaş onlara, o zaman onu uygularlar belki=)
Ds260 ile ilgili hem burda kıymetli arkadaşlarımızın ve büyüklerimizin paylaştığı bir çok kılavuz niteliğinde içerik var hem de youtube'da vs yığınla içerik var. Ds260'ı da doldurmayı ben dahi beceremiyorsam gidemeyeyim zaten Amerika'ya. Asıl danışmanlık, bu süreçlerin çok sonrasında gerekiyor. Bu çift de o süreçte destek vermek istediklerini söylemiş.
-
@MrtGnr Ben bu çifti samimi buluyorum , bilmiyorum kim ne der ama , Havalimanından karşılamak , ilk market Alışverişine kadar eşlik edip yardımcı olmak istemeleri çok güzel , hiç tanıdığı olmayan birisi için ABD ye giriş yapıldığında böyle bir çiftin yardıma koşması hiçte fena olmaz
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
paylaştığımız evrakları indirmeyip sağdan soldan yalan yanlış bilgilerle gelmeyin buraya herşey hazır önünüze koyuyoruz. Bu kadar tembel iseniz hiç girmeyin bu işlere başkalarının da kafasını karıştırmayın.
bu konuda size katılıyorum ben bu süreçte hep buradan yararlandım linklerden dosyalr indirdim. üzerlrerine ne yazılacak nereden hangi evrak kullanılacak onları ayarladım. eşim içinde başvurduğum iiçin aynısını onada hazılardım. ds260 formunu forumda bulunan cıktısını aldım. üzerine zımbaladım anliyacagınız. tez gibi hazırladım kaynak sağlam olunca ''forum Sağolsun' sadece adres kaldı. onu da buldum mu nasip se dikkatli sekilde 24 saat için de full taramalar bile hazır
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@MrtGnr Ben bu çifti samimi buluyorum , bilmiyorum kim ne der ama , Havalimanından karşılamak , ilk market Alışverişine kadar eşlik edip yardımcı olmak istemeleri çok güzel , hiç tanıdığı olmayan birisi için ABD ye giriş yapıldığında böyle bir çiftin yardıma koşması hiçte fena olmaz
Kimmiş bu çift????
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum