DV2020 bekleme odası
-
Şu mayısa kadar bekleme muhabbeti kötü oluyor ya :) Keşke Nisan’da başvursak hemen 1 ay sonra açıklasalar...Bu olay bence çok saçma gereksiz bir heyecan oluyor insanda ister istemez :)
-
bugün başvurdum herkese hayırlı olsun :)
-
Arkadaslar forumda isim kimlik yada pasaporttaki gibi olmali diyor fakat turkce karakterleri kabul etmiyor. Bende bir yanlislik olmasin diye sorayim dedim.turkce karakter kullanmadan mi yazacagiz ?
-
@aslanman01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar forumda isim kimlik yada pasaporttaki gibi olmali diyor fakat turkce karakterleri kabul etmiyor. Bende bir yanlislik olmasin diye sorayim dedim.turkce karakter kullanmadan mi yazacagiz ?
evet, resmi isminizi yani pasaporttaki isminizi ingilizce karakter kullanarak yazmalisiniz.
-
Tsk ederim basvuruyu tamamladim. Insh hayirlisi olur artik bekleyeme surecine girdim
-
Merhaba fotoğrafım uygulamada yeşil şeyin dışında kalıyor kulağımın biri, sorun olur mu?
-
Sonuçlar keşke kısa sürede açıklansa da bizde beklemesek okadar neden acaba bu kadar ay sonra açıklanıyor dersiniz ❓
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Sonuçlar keşke kısa sürede açıklansa da bizde beklemesek okadar neden acaba bu kadar ay sonra açıklanıyor dersiniz ❓
Bu konunun 10. Sayfasında sorulmuş benzer soru @aysegul @gözde ve @crazycells açıklamış bir göz gezdirirsin copy paste yapmak istemedim 🙂
-
@tanti teşekkürler 🙂
-
Arkadaşlar hastane işleri ile uğraştığım için bekleme odasını takip edip okuyamadım, resimleri yetiştirebilirsem eşim ve kendim için başvurcam , son gün salı saat kaça kdr acaba?
-
@okan22 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar hastane işleri ile uğraştığım için bekleme odasını takip edip okuyamadım, resimleri yetiştirebilirsem eşim ve kendim için başvurcam , son gün salı saat kaça kdr acaba?
6 Kasım 2018 Türkiye saatiyle 19:00
-
Çok teşekkür ederim
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
-
@aman-aman DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba fotoğrafım uygulamada yeşil şeyin dışında kalıyor kulağımın biri, sorun olur mu?
sorun olmaz.
-
o sanirim 20:00 olacak sayin @tanti , cunku bugun ABD'de daylight saving time sona erdi ve saatler 1 saat geri alindi.
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
o sanirim 20:00 olacak sayin @tanti , cunku bugun ABD'de daylight saving time sona erdi ve saatler 1 saat geri alindi.
Teşekkürler
-
@jesus-christ asıl zor olan çıkarsanız sonraki süreçte beklemek emin olun :)
-
@mhepekiz zorlar çok aslında mesela çıkmayım bir sonraki yılı beklemek yada çıkıp numaranın yüksek olması en zoru vizede red almak mı acaba ?belkide en kolay çıkıp vize günü beklemek olsa .
-
@birumut vizede red alırsan iş bitmiş demektir ancak mesela benim durumumdaysan mülakat tarihi bekliyorsan o zaman her şey araftadır. eve eşya alamazsın çocuk yapamazsın yeni bir adım atamazsın her şey beklemek üzerinedir...
-
@mhepekiz Allah ins böyle beklemeyi de bize nasip eder .. yolumuz açık olsun , ben ilk gün basvurdum bakalım kısmet gerisi :) çıksın da hersey düzene girer
-
Herkes içinde bulunduğu durum için beklemesi daha zordur diye düşünür muhtemelen. Mesela belki birçoğumuz "mayısa kadar nasıl belirsizlik içinde bekleyeceğiz" "aman çıksın da sonrasını zevkle bekleriz" bile diyebiliriz. Ama @mhepekiz in yazdıkları da onun açısından bakınca çok haklı, çünkü en azından biz hayatımıza normal şekilde devam ediyoruz, atıyorum karavan yapma hazırlığındayız, oğluma kreş arayışındayım gibi gibi.. Ama gidebilmek için önünde 6aydan fazla zaman olanlar için de zor, gitsen gidemiyorsun, e buraya da yatırım yapamıyorsun, @mhepekiz in dediği gibi arafta kalıyor gibi olursun herhalde. Velhasıl beklemek herkese zor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum