Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • @debbieLA77 yazdığınız 3 soruyuda daha sürecin en başında söylendi. Telegramda bas bas söylendi formu erken doldurun ne olursa olsun doldurun kendinizi riske atmayın, Ankaraya güvenmeyin lafını Uğur bey telegramda belki daha ilk gün söyledi neredeyse 1 sene olacak sık sık tekrarlandı bu laf. Dosya konusunda oturma izniniz varsa taşımanız daha kolay ama oturma izniniz yoksa çabalamalısınız diyede bir çok kez söylendi. Yani sizin o kim net cevap verebilir diye düşündüğünüz sorular 1 sene boyunca günde bir çok kez konuşuldu ve cevaplandı


  • @Emre-Kurtulmuş hayirlisi olsun yeni hayatinizda deneyimleri ara ara paylasin lütfen okumak keyifli oluyor :D


  • @debbieLA77 bileti size yakin aliyorum o zaman :D


  • Bu konuda @Emre-Kurtulmuş gibi 2023 sürecini atlatıp amerikada bulunan kişileri dinlemeniz, fikirlerine önem vermenizi konuya bakan herkese şiddetle öneririm.
    2024 konusunda rekor Eksi oy ile sinirini atamayıp saçmalayan bazı insanların bu konuya girip insanları yanlış yönlendirmesini görünce oldukça üzüldüm.
    Özellikle bilgisi yokken fikri olan.. sağdan soldan amcamın oğlu gitti tanıdığımda böyleydi diyen kişilere kulak asmayınız. Son konuda emre beyi dinleyip ankaraya güvenmemeniz gerektiği 2024 konusu için bile bu işte bilgili insanlar tarafından sürekli söyleniyor. Mayıs ayına girmek üzereyiz ve zamanınız çok daralıyor. Boş umut pompalayanlara değil bu süreci yakından takip edenleri dinleyin ve şansınızı boşa harcamayın derim.

  • ⭐⭐⭐

    @Serkan-akın Oncelikle eger kazanansaniz lutfen surecinizi imzaniza tasiyin.

    21 yas alti cocuklariniz ve esiniz icin doldurmaniz kafi DS-260 formunu, bununla beraber diger cocuklarinizi belirtemeniz gerekiyor kendi formunuzda.


  • @Serkan-akın formu eşiniz ve 21 yaş altı çocuklarınız için ayrı ayrı doldurup, her biri için barkod çıkartmalısınız. ama 21 yaş üstü çocuklarınızı da mutlaka ama mutlaka kendi formunuzda belirtin. belirtmediği için red alan var maalesef.

  • ⭐⭐

    @Emre-Kurtulmuş ya ben bunları biliyorum zaten ama adam doldurmamış işte :) ne yapabilirim diyor... sonrasında da artık söylemek istemediğim yanlış anlaşılmalar :) inşallah gider bu kardeşimiz ben inanıyorum bir yolunu bulur gider... yanlış yapmış hatta yanlış bir politikada izlemiş diyor ki işlerim vardı mülakatı biraz geç alabilmek için ertelemek için böyle bir yol izledim... :) keşke herşey hep gönlümüzce olsa... siz yol gösterinde elinizden geldiğince gerisi hikaye...

  • ⭐⭐

    @goyro666 ayyyy bi gidelim de bileti beraber de alabiliriz hiç sorun yok... hatta koltuk bile paylaşırım yani:)


  • @debbieLA77 evet bende zaten niye hiç dinlemediniz geç doldurdunuz, sizin hatanız bu gibi bir sitemde bulunmuyorum. Benim yanıtladığınız mesajımda anlatmak istediğim kimse net cevap veremiyor dediğiniz soruların net cevabının başından beri bilindiği ve söylendiği. Süreç doğru veya yanlış bu noktasınada bir şey demiyorum ama sürecin gidişatı maalesef belli başından beri


  • @karaçay teşekkür ederim Kasım ayında başvuru yaptığımda onları belirt medim eşim ben birde 18 yaşındaki oğlum yazdım bunda problem olmaz değil mi sadece ds 260 formunda Kendi bilgilerimi doldururken 21 yaş üstü çocuklarımı da forma ilave edicem bunlar evli çocukları var bunları da yazmama gerek var mı annesi formunda 21 yaş üstü çocuklarım annesi de belirticek mi sağolasın


  • Merhaba arkadaşlar, 29.5 K kullanıcı var sitemizde. Sosyal medyayı, özellikle twitter ı etkin bir şekilde kullanırsak sesimizi daha etkili duyurabiliriz aslında. En azından bi açıklama yapmak zorunda bırakırız yetkilileri. Hatta haberlere bile çıkarız :) Neden bu gücümüzü kullanmıyoruz? Örgütlü olarak bir tweet yağmuru başlatsak ne dersiniz? inanıyorum ki bir günde yüz bin paylaşıma ulaşabiliriz. Görüntüleme bunun daha fazlası olur. Ne dersiniz? En azından başlatılan kampanyayı desteklesek? Konuşmak çare olmuyor artık aksiyon alma zamanı bence.


  • Destek lütfen...

  • ⭐⭐⭐

    @Serkan-akın Cocuklarinizini belirtmemeniz buyuk bir sorun, bu sebeple secilseniz de mulakatta elenebilirsiniz maalesef cunku dogru olmayan bir beyan oluyor ve kurallara aykiri. 21 yas ustu olsalar da, yaninizda goturmeyecek olsaniz da cocuklar kiminse (evlatlik da olsa) belirtilmesi gerekiyor DS-260 formunda. 21 yas alti es ve cocuklara da gideceklerse DS-260 formu doldurmaniz gerekiyor.
    Bir de bu sorunun DV2024 Sohbet Odasina tasinmasi daha makul olur eger bu senenin kazanani degilseniz, eger talihliyseniz de lutfen surecinizi imzaniza tasiyin.


  • İnşallah bu sene şans bizimde yüzümüze gülecek bekleyip göreceğiz artık


  • Arkadaşlar merhaba, Ankara'da mülakat sırası kaç binlerde bilen var mı acaba?


  • arkadaşlar rica ediyorum heycanla bekliyoruz dogru ama birlik olup sosyal medyada sürekli adamlara yazalım dikkate alsınlar taki bizleri duyana kadar


  • ayvalik10A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti

  • @lumos henüz ds260 formunu doldurmadim dwlottery başvuru esnasında belritmedim 21 yaş üstü evli olan 2 oğlumu diğeri 19 yaşında başvuru esnasında eşim ben 1 oğlumu yazdım ds260 formunu henüz doldurmadim

  • ⭐⭐⭐

    Sayin @Serkan-akın kurallara uydugunuz surece sorun yoktur.


  • @lumos yani problem çıkmaz değil mi henüz ds 260 formunu doldurmadim ds 260 doldururken bütün çocuklar mı belrticem


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum