DV2024 Sohbet Odası
-
@animehime94 10 yıllık pasaportunuz hayırlı olsun siz o pasaportla greencard'a bi 10 yıl başvurursunuz ☺️ benimde ilk başvurum içimde çıkacakmış gibi his var ama önemsemiyorum. Forumda biraz gezinin neredeyse 20 yıldır başvuranlar var. Genellikle +5 üzeri görüyorum. Yani bu insanlarda bizim gibi ilk başvuruda kesin çıkacak demiştir ama nasip kısmet işte.. 😂 İnşallah size çıkar da sonra 6 mayısta nazar değdirdi falan demezsiniz 😁
-
Hadi bakalım tsunami gibi başvurudan kim sağ çıkacak
İyi bayramlar.. -
@teddydaniels burada okumustum 769 kisinin yuzde 49 u. Ilk basvuruda kazanmis
-
@emirgenco, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@teddydaniels burada okumustum 769 kisinin yuzde 49 u. Ilk basvuruda kazanmis
Hocam isterse %99 olsun ben ve benim gibi insanlar ne yapar ne eder o %1 lik dilime girer 😂😂
-
@teddydaniels Yani cok fazla inanmak hayal kirikligi Sonrasi kotu olur tabi en iyisi fazla anlam yuklemeden beklemek
-
@animehime94 ilk başvurun olduğu için öyle. Umarım talihli olursun ama olmazsan da seneye ve ondan sonraki senelerde beni iyi anlayacaksın
-
@goyro666 haha öyle olsun 😀bu zamanda çok zirvede o hissi yaşarsak düşüş o kadar dazla olur benden demesi 😀
-
@hasnotben ak mi Kara mi belli olacak 16 gune;)
-
@hasnotben yuzde 50 sansimiz var sonucta
-
@ibrahimasar benim zaten vardı, hanımla çocuklara aldım. Hanıma 10 yıllık aldık. çocuklara 5 yıllık veriyolar. Öğrenci olduklarından sadece 501tl defter parası aldılar çocuklara. Zaten bi daha yenilemeyiz. O zaman amerikan pasaportu alırlar 🤭
-
@animehime94 tebrikler dostum.kesinlikle öyle. Biz tamamen hazırız. Green card bize kolayca rahatça neşe ile gelir. Olumlama bizim işimiz değil mi @ibrahimasar ☺️
-
@teddydaniels 10 yıllık pasaportu ABD vizelerinin süresini düşünerek aldım. Yurtdışına gittiğimde sürekli pasaport çıkarmak zorunda kalmayacağım.
Greencard'ı kazanacağıma inanıyorum çünkü bu noktaya önceki yorumlarımda anlattığım şekilde gelmem bence tesadüf değil. Hayatımı istediğim şekilde değiştirebilmek için bu imkanlara ihtiyacım var. Oturum ve çalışma iznim olduğunda yeni bir sayfa açmak çok daha kolay olacak benim açımdan.
-
@emirgenco aynen öyle şansımız %50. Ama ben "you have been selected" ı görüp kutlama yapacağımıza inanıyorum ☺️ Son 15 gün 🥳😁
-
Kalpleri güzel dostlarım biz yesilkartforum ailesi olarak büyük ve güzel bir aileyiz. Ramazan bayramımız mübarek olsun. 🗽 🗽 🗽
-
@karaçay evet işte böyle düşünmek lazım 😁 15 gün sonra beraber kazandık diyeceğiz 🦀🦀🦀
-
Hala çıkacak mı konusu mu arkadaşlar hepimize çıkıyor eyalet, ev, araba bakmaya başlayın ufaktan :D
-
Herkese iyi bayramlar . Bir girdim siteye az kalmış. Aklimdan çıkması en iyisi galiba
-
@animehime94 umarim
-
iyi bayramlar hepimize bol şans
-
Herkese hayırlı bayramlar değerli forum ailesi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum