DV2024 Sohbet Odası
-
@new_life Doğru.Case numaran ve DS260 formunu gönderme tarihinle alakalı,konsolosluğun mülakat açmasıyla alakalı v.s.Baya etken var.Çekiliş sayfasında zaten kazansanızda vize almanız garanti değil diye yazıyor.
-
Son 23 gün ve ABD'nin alfabetik sıraya göre 23. eyaleti olan Minnesota'dan tüm foruma günaydın :)

-
Günaydın arkadaşlar...
-
Silindi.
-
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydın. Umarım her şey gönlünüzce olur. İlkay Zamanla ilgili ne kaçırdım ben?. Bir seyler yazilmis mesajlarda.
Ilkay zaman değilsen anlatiriz. :)
-
@Murat-4 Aynen tek kişi için GK çekilişinde %2 , Çıktığında İnterview için %10-50 arası yıldan yıla değişen şanslar mevcut
İklim durumuna göre değişen durumlar
Amma Atmosferik iklim
Amma Siyasi İklim -
@new_life, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaslar birsey duydum. Lottery de cikipta mulakata cagrilmayanlar oluyormus dogru mu? Peki bu nasil cekilis oluyor o zaman. Ya da 6 mayista cikarsa sevinmemizin anlami kalmiyorki
Green Card Abd de daimi oturum izni demek. Sadece cekilisle degil baska verildigi çeşitleri var.
Bizim halk arasinda green card olarak bildigimiz sey çesitlilik vizesi Diversty Visa - DV
DV her yil belli bir sayida kontenjan ile veriliyor.
Cekiliş, bu kontenjana dahil olabilme çekilişi.
55 bin vize verilecekse 100 bin civari numara cekilip dagitiliyor ki talipliler hazirliklarini yapsin.
Bu taliplilerden sirasi ile konsolosluk gorusmesi gerceklestirenlerden uygun olanlar vizelerini aliyor.
Aile uyeleri ile birlikte toplam 55 bin vize basidigindan 25-35 bin talihli ve ailesi vizesini aldiginda gorusmeler sonlandiriliyor ve geri kalan numara sahipleri gorusmeye cagirilmiyor. Seneye bir daha basvuruyorlar. -
@ibrahimasar ben green card cekilisinin bilgisayar ortaminda rastgele olduguna inaniyorum ama mulakat tarihi verme konusunda case number onemli tabi fakat ben yollanan ds 260 formunda kendi belirledikleri kiriterlere gore cagirdiklarini dusunuyorum
-
Silindi.
-
@ibrahimasar :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: ilkay zaman olsaydı şimdiye çoktan cambly dil kursu reklamı yapmıştı. bu kadar süre dayanamazdı cambly reklamı yapmadan.
-
Arkadaşlar herkese selamlar.Abd de tanıdığım olmadığından da 260 formunda adres belirtme kısmı biraz sorun yasatabilir bana.Bunun farklı bir çözümü varmı? Ya da mülakat gününe kadar zaman tanıyorlar mı
-
@Birgariphayat sen bu forumu diğer forumlarla bir gördüğün için böyle bir soru soruyorsun. Bu forumda herkes aile bireyidir. Kimse kimseyi dışarıda bırakmaz. Ondan dolayı sen eyalete karar verirsen oradaki aile üyeleri adres konusunda yardımcı oluyorlar.
-
@Birgariphayat kesinlikle @ayvalik10 dediğine katılıyorum buradan buradan tanıştığımız arkadaşlar defalarca teklif ettlier adres kısmını dert etme diye o yüzden forumda aktif olduğunuzda anlayacaksınız buradaki herkesin ortak derdi insanlara yardım edebilmek :)
-
@ayvalik10 Evet burda ki insanların çok yardımsever ve iyi niyetli olduğunu biliyorum ama insan ister istemez böyle basit bir nedenden dolayı hakkımı kaybederim diye gerilmiyor değil.Bu yıl ilk defa forma üye oldum ve ilk kez greencard çekilişine katılıyorum,zamanımın çoğu bu forumda yorumları okuyarak ve hayal kurarak geçiyor.İnsaallah bu forumda ki bir çok insan kazanırda toplu bir mutluluk yaşar ve yüzyüze tanışma fırsatı elde ederiz
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydın. Umarım her şey gönlünüzce olur. İlkay Zamanla ilgili ne kaçırdım ben?. Bir seyler yazilmis mesajlarda.
Ilkay zaman değilsen anlatiriz. :)
Değilim tabii öyle adamlar direk adını yazar :))))
-
valla çok merak ediyorum İlkay Zaman ne yapmıs :D çok izledigim biriydi bir aralar.
-
@yenihayaletadam baktım çok iyi fiyatlar ama tarih çok ileri şahsen Aralık ayında Amerikada olmak istiyorum 😄 şuan Almanya bileti bekliyor rezerve vize bı gelsin onu alacagız artık kampanyasız falan
-
@ayvalik10 dediğinize katılıyorum forumda sürekli aktif değilim ama görebildiğim kadarıyla herkes dayanışma içinde :) Umarım beraber kazanırız
-
Dosya Numarasi: 2024EUXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
@Zelene ben de Eylül gibi veya en geç Ocak-Şubat 2024 olacak şekilde ABD'ye gitmek istiyorum uygun fiyat için kaç ay önceden bilet bakmalıyım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum